Viris Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Chyba sie nie pogniewa. A Klara sprowadza mnie na zla droge. To istny bandyta i zbój!!!! Quote
ats Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 chyba żartujecie - dlaczego miałabym być zła??? bałagan to życie, a życie to bałagan:p Quote
Viris Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 No to ats wiemy ze raczej chcesz suczke i zabuldozyc sie planujesz na wiosne. Cos jeszcze nam zdradzisz? To byna najbardziej przemyslane zabuldozenie na dogomanii ;> Quote
ats Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 W zasadzie to wszystko - suczkę kupię nie wcześniej niż napiszę prackę i nie wcześniej, niz się urodzi ;) czyli raczej na wiosnę. Quote
Viris Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nuo ale masz juz wybranych rodzicow? I jest pewne ze beda kojarzeni ze soba? Czy chcesz np sunie po konkretnym ojcu? Quote
ats Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 pod tym względem zaufam bardziej doświadczonym ode mnie! :p Quote
Hebulka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ats miło mi bardzo,że moja obecność by Cię ucieszyła,ale raczej nas nie będzie :shake: Hebuś nie za dobrze znosi takie spotkania..a czeka ją i tak chrzest bojowy,bo w kwietniu mamy mopsie spotkanie pod Opolem..:roll: Co to bedzie,oj co to bedzie..:razz: :razz: Quote
Viris Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Hebulka a co robicie w majowy weekend? Macie juz plany. Ja jade w okolice Wroclawia. Dokladnie pod Walbrzych w Rudawy Janowickie. Moze udaloby sie spotkac ;) Quote
Hebulka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Viris napisał(a):Hebulka a co robicie w majowy weekend? Macie juz plany. Ja jade w okolice Wroclawia. Dokladnie pod Walbrzych w Rudawy Janowickie. Moze udaloby sie spotkac ;) Nie mamy na razie planów. 31 wieczorem wracamy z Turawy,z mopsiego spotkanka. Chetnie się z Wami spotkamy :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Viris Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 To sie trzeba bedzie dogadac. Ja ogolnie Wroclawia unikam jak ognia. Ale np w tamtym miejscu gdzie jestesmy niedaleko jest miejsce "Kolorowe Jeziorka" To calkiem blisko Wroclawia (Na pewno blizej niz z Wloclawka :> ) wiec moze Was sie uda namowic ;> Jak nie byliscie to warto, bo mozliwe ze niedlugo ich juz nie bedzie. Z roku na rok coraz ich mniej. Quote
Viris Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Nie lubie Wroclawia jak jade samochodem (dziury na ulicy takie ze jak maluchem jechalam przez Wrocek to sie balam ze caly maluch mi wpadnie i nie wyjade :evil_lol:). Pozatym ogolnie tak srednio mi sie kojarzy i mam duuuuuza rodzine tam. Quote
ats Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Ja tylko raz przejeżdżałam przez Wrocław i w ogole nie znam tego miasta, ale słyszałam, że jest piękne. Mam nadzieję, że kiedys uda mi sie je odwiedzić! Quote
Hebulka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='ats']Ja tylko raz przejeżdżałam przez Wrocław i w ogole nie znam tego miasta, ale słyszałam, że jest piękne. Mam nadzieję, że kiedys uda mi sie je odwiedzić! A pewnie,że piekne :multi: :multi: Zakorkowane ulicy i dziury są chyba domeną wielu dużych miast,ale generalnie mysle ze Wrocław jest całkiem fajny ;) Zapraszamy ats na spacerek z Hebulkiemi Emisią po parku :multi: Quote
Viris Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Hebulka - moze masz racje. Jednak ja zjezdzilam samochodem cala Polske i wszystkie wieksze miasta. Europe tez przejechalam samochodem i nigdzie nie bylo takich dziur :razz: Miasto jest piekne, nie zaprzecze. Ale po prostu nie lubie :| Quote
_beatka_ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 dziury sa wszedzie ale i tak chyba największe na drodze wewnetzrnaj, dojazdowej na moje osiedle. Na poczatku zimy wywalilo taka wielka i gęboka, że spokojnie mogoby sie zmiścić w niej pól samochodu a moja sprytna administracja jak zabezpieczya teren?postawili dwie dechy obok i jak ktos wpadnie to jego problem:lol: szkoda slow poprostu Quote
Hebulka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Dziury dziurami ale i tak Cię zapraszam.:multi: A póki co to ledwo siedzę taka jestem chora :shake: Psy patrzą na mnie jak na jakiegoś ufola jak się odzywam tak pieknie pieje...Makabra :-( Quote
Atenka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 To dużo zdrówka Hebulka-pewnie szalałaś na śniegu z dziewczynkami :lol: Quote
Joss Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Hebulka...ufola w to nie mieszaj:lol: :lol: :lol: Oczywiscie zdrowiej!!! Jesli Ciebie to pocieszy to ja takze chora... Quote
misiaczek Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Oj dziewczyny,dziewczyny...co Wy takie chorowitki :p :mad:? Jakieś lekarstwo :chlup: i szybciutko do zdrowia wracajcie. Quote
Hebulka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Dziękuje dziewczyny :calus: Joss sorry- masz rację, Ufol jest tylko jeden ;) Nie pociesza mnie Twoja choroba :shake: Sadystką nie jestem :shake: Atenka gdyby to szaleństwa na sniegu mnie rozlozyly to jeszcze poł biedy.Mowilam Ci na co chodzimy z Artkiem, i w Kosciele oszczedzaja na ogrzewaniu przy -10 na dworze:angryy: Na efekt nie musialam dlugo czekac.Zaraz ide do lekarza,mam nadzieje ze tak zle ze mna nie jest jak sie czuje :placz: :huh: Quote
_beatka_ Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 hebulko dużo zdrowka i kuruj sie nam szybko:jumpie: Quote
Recommended Posts