Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viris napisał(a):
O no wlasnie wlasnie. Moze osoby ktore bardzo dobrze orientuja sie w tym temacie zalozyly by topik o tym zlocie? :)
Dobrze orientuje się Moloska,bo ona organizuje ten zlot.Tylko jest problem,bo ona na forum wchodzi tylko jak ma wolne od szkoły.Ale czym bliżej zlotu,tym częściej pewnie będzie zaglądać.

Posted

Wiesz, Misiaczko, bardzo chciałabym miec buldożka. Urzekła mnie ta rasa. Mam nadzieję, że uda mi się zrealizować to marzenie.

Posted

[quote name='ats']Wiesz, Misiaczko, bardzo chciałabym miec buldożka. Urzekła mnie ta rasa. Mam nadzieję, że uda mi się zrealizować to marzenie.

ats realizuj i to jak najszybciej :multi:

Posted

ats napisał(a):
Wiesz, Misiaczko, bardzo chciałabym miec buldożka. Urzekła mnie ta rasa. Mam nadzieję, że uda mi się zrealizować to marzenie.
Wiem wiem,że Cię urzekła :loveu:.
A marzenie prędzej czy później,napewno zrealizujesz,czego życzę Tobie z całego serducha :kiss_2:.
Może poznamy się na zlocie??? Bardzo bym chciała tam dotrzeć.

Posted

misiaczek napisał(a):
Dobrze orientuje się Moloska,bo ona organizuje ten zlot.Tylko jest problem,bo ona na forum wchodzi tylko jak ma wolne od szkoły.Ale czym bliżej zlotu,tym częściej pewnie będzie zaglądać.

To moze Ty zaloz temat? Chyba jestes tez aktywna na tamtym forum gdzie jest wiecej info na ten temat ;)

Posted

Viris ja z tamtego forum o zlocie wiem tyle co i z tego ;).
Koniecznie Moloska musi założyć ten temat.Dziś wieczorem napiszę do niej,może odczyta wiadomość.
Fajnie,że też masz ochotę przyjechać.Jeśli ja dotre,to napewno się poznamy :multi:.

Dziewczyny nie wiecie co z forum 100 Pociech???
Viris,ja tam aktywna raczej nie jestem.Czytam jak jest co poczytać,bo mało osób tam pisze. A dziś chciałam tam wejść i coś takiego mi się wyświetla:
http://strona.100pociech.com/

Posted

Ze Skierniewic do Poznania jest daleko, ale - o ile będe miała czas, to na pewno sie pojawię!
Na sama myśl, że będę mogła wreszcie poznac Moloskę i Misiaczkę czuj.e się zmotywowana :p

Co do zakupu buldożka - zrobię co w mojej mocy, żeby mi się udało!

Posted

A Ty, Hebulka tez tam będziesz? Bo to już byłby szczyt radosci chyba!!!

Viris miałam okazje poznać juz na zlocie warszawskim i przyznam, że zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie, nie mówiąc juz o Klarci!!:loveu:

Posted

Mam nadzieje ze to bylo pozytywne wrazenie. I nadrobilam wszelkie zle wrazenia ze swiatka internetowego.
Bo ja tak na prawde jestem delikatna, wrazliwa, urocza i skromna :loveu:

Posted

Zgadza się VIRIS , właśnie taka jesteś.
Piotrek jest właśnie na spotkaniu ze skazanymi w zakładzie karnym we Włocławku.
Trochę się boję , bo zabrał ze sobą BANANA -buldożkę ferancuską i KIZIEGO - chihuahue.
Oba pieski są po raz pierwszy w takim miejscu, i na dodatek bez swojej pańci.
Mam nadzieję , że prelekcja przebiegnie bez komplikacji.
Dam znać po jej zakończeniu i zamieszczę fotki.
Mam nadzieje , że " nasze słodycze" przyczynią się w jakimś stopniu do resocjalizacji osadzonych.

Posted

Viris,nie przesadzaj...chyba aż tak źle nie było,żeby resocjalizacja była wskazana :eviltong: :p.A jeśli już to nie nasze psy Cię resocjalizują,tylko Twoja własna Klarcia ;):evil_lol:.

Ats,to fajna babeczka :cool2: i chyba się nie pogniewa,że troszkę jej nabałaganiliśmy w temacie .