Draczyn Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Joss napisał(a):A ja w 100 % suczki. I nie mam na to terorii dlaczego:)A miewalaś też pieski????????????? t zn samczyki Quote
JustynaJK Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 osobiście preferuję psy,lubię psy z mocną psychiką:lol: Quote
Joss Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Miewałam pieski:) I obcuje z pieskami znajomych. Suczki górą:) Quote
Draczyn Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Joss napisał(a):Miewałam pieski:) I obcuje z pieskami znajomych. Suczki górą:)Ale tamte, to pewnie nie były buldożki, więc - buldozki górą:multi::multi::lol: Quote
JustynaJK Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 każda sroka swój ogon chwali,no i dobrze,że zdania są podzielone!!!:lol: Quote
ats Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 ja myslę o kupnie suczki, bo suczki wydaja mi sie łagodniejsze, rzadziej przejawiają chęć dominacji. Jeśli chodzi o buldożki, to poznałam tak cudowne "kobietki", że zdecydowanie pragnę miec suczkę. No i moja Saba była suczką, więc myslę, że warto jeszcze raz ten eksperyment powtórzyć. Quote
ats Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 a tak w ogóle - to witajcie, bo przez kilka dni byłam nieobecna. miałam w realu urwanie głowy. Ale juz jestem, bo się stęskniłam:p Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Przypominam, że trwa walka o przywrócenie Draczyn na forum. Zapraszam do protestu. Mama Wioli Quote
darektr Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Wiola.od.Gacka napisał(a):Przypominam, że trwa walka o przywrócenie Draczyn na forum. Zapraszam do protestu. Mama Wioli NIe wiem na czym to ma polegać, ale jestem z WAMI :lol: Quote
ats Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Gdy tu wczoraj wchodziłam, jeszcze nic nie wiedziałam o tej sprawie, po prostu od tego tematu zawsze zaczynam wizytę na forum, gdyż traktuję go trochę jak swój przytulny kącik ;). Tymczasem spiesze na spotkanie z Draczyn w innym punkcie Galaktyki ;). Quote
Viris Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Czolem Ats. Jak tam? Juz chyba coraz blizej zabuldozenia?` Quote
ats Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Cześć, Viris - ciągle czekam, ale wciąż liczę, że zabuldozenie odbędzie się jeszcze wiosną! No, a to juz niedługo. Quote
ats Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Tymczasem zima trzyma. Gdy widzę te pieski wybiekające "na siusiu" i pędem wracające do domków... brrr a wczoraj w Sk-cach pod jednym z supermarketów osiedlowych widziałam pieska, który trzęsąc się czekał na swego pana, który poszedł zrobic sobie zakupki do ciepłego sklepu, a pieska zostawił!!!! Quote
Viris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ja nigdy nie zostawie Klary pod sklepem. Dlatego tak czesto chodze do nocnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Maja tam okienko i nie trzeba wlazic i psa wiazac do kraty. Jak wychodze do sklepu nie zabieram psa. No chyba ze wiem ze moge tam wejsc z Klara. Ale co najlepsze. W wielu sklepach zoologicznych spotkalam sie z zakazem wprowadzania zwierzat. I jak wtedy dobrac np szelki? :crazyeye: Quote
ats Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Z tego, co sie orientuję, to w wielu państwach Europy mozna wchodzic do sklepu z psem, nawet w restauracjach sa specjalne krzesełka dla psów. Dla nas to inny świat.... Quote
ats Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 liczę na to - w końcu podobno należymy do Europy... a ile ułatwia możliwość zabrania pieska w różne miejsca... ni trzeba go zostawiać samego w domu, ani pod sklepem... Quote
Moloska Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 ats,a teraz mi sie przypomnialo,bo nie maiłam okazji pisac. Słyszałam,ze bylas w Poznaniu na zlocie,my tez bylismy. Nic nie wiedziałam,ze jedziesz,no coz szkoda. Moze sie nawet widziałysmy,a nie wiemy:razz: Quote
misiaczek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Moloska napisał(a):ats,a teraz mi sie przypomnialo,bo nie maiłam okazji pisac. Słyszałam,ze bylas w Poznaniu na zlocie,my tez bylismy. Nic nie wiedziałam,ze jedziesz,no coz szkoda. Moze sie nawet widziałysmy,a nie wiemy:razz: Moloska...chyba na wystawie :lol:.Przecież zlotu jeszcze nie było :shake:. A może mnie nie poinformowałaś :mad:;). Quote
Moloska Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 :evil_lol: matko jaka ja jestem walnieta:lol: na wystawie! ekhm...misiaczek rozumiem ,ze przyjedziesz na zlot Quote
misiaczek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Może przyjadę :lol:. a termin już jest? :p Quote
misiaczek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 O kurcze.....19 marca mój tatuś ma imieninki i napewno bedzie swiętował właśnie 18 w sobotę :p. No ale zobaczymy....zlot pewnie w godzinach porannych będzie.Jeśli mi się uda to przybędę.Bardzo bym chciała.:multi: Quote
Recommended Posts