Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na szczęście zawsze po nocy nastepuje dzień ...:p
chińskie przysłowie mówi: "nawet najczarniejsza chmura ma srebrne brzegi"...

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ats napisał(a):
Obecnie mam na pulpicie wspaniałą i kochaną Lizę Draczyn - człowiekowi od razu cieplej się robi na sercu! :multi:
Gdzie ją masz na pulpicie??????????Miło mi niezwykle

Posted

Draczyn - mam ja na pulpicie na ekranie monitora jako tapetę - ale to nic dziwnego - miałam tam juz Anielę (moją pocziwinę sliczną) i Kubusia (zbójczy przystojniak), no i Hebe z Emi. A teraz jest moja ulubienica Liza.

Posted

ats napisał(a):
Draczyn - mam ja na pulpicie na ekranie monitora jako tapetę - ale to nic dziwnego - miałam tam juz Anielę (moją pocziwinę sliczną) i Kubusia (zbójczy przystojniak), no i Hebe z Emi. A teraz jest moja ulubienica Liza.
To bardzo mnie to cieszy i dziękuj za uznanie

Posted

Mój mąż jest sceptycznie do wszystkiego nastawiony, ale jak zobaczył Lize na pulpicie, to się gapił jak na jakąś laskę ;) i nawet zapomniał dodac jakąś złośliwość...;)
No, ale jego ulubieńcem jest Kubuś. O nim to rozprawia w samych superlatywach.

Posted

ats napisał(a):
Mój mąż jest sceptycznie do wszystkiego nastawiony, ale jak zobaczył Lize na pulpicie, to się gapił jak na jakąś laskę ;) i nawet zapomniał dodac jakąś złośliwość...;)
No, ale jego ulubieńcem jest Kubuś. O nim to rozprawia w samych superlatywach.
Ats jesteś niesamowita. To miód na moje serce. Dzięki za miłe slowa. Lizunia bardzo się cieszy:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

ats napisał(a):
Oj, Draczyn, Draczyn... czyżbys pierwszy raz usłyszała, że mam fioła na punkcie Twoich psów?? :evil_lol: :evil_lol:
Naprawdę bardzo mnie to cieszy:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Tymczasem jest juz nowy dzionek!
Słonecznie, ciśnienie wysokie - aż się chce pracować! W związku z czym - do pracy, ats, do pracy!

Posted

powinnam była napisać, iż ja uważam, że dyskusje są coraz ciekawsze. oczywiście nikt niczego nie musi, a już na pewno nikt nie musi niczego przyznawać.

Posted

zdecydowanie ciągle mam dobry humor, dlatego uznałam, że powinnam sprecyzować, co mam na myśli. Nie chcę, aby ktokolwiek pomyslał, że mu cos narzucam.

Posted

Draczyn napisała w hodowlach, że teraz wzięcie maja suczki buldożków. Jak sądzicie drodzy buldogomaniacy - dlaczego?? (Mam swoją teorię na ten temat;))

Posted

ats napisał(a):
Draczyn napisała w hodowlach, że teraz wzięcie maja suczki buldożków. Jak sądzicie drodzy buldogomaniacy - dlaczego?? (Mam swoją teorię na ten temat;))
Zależy kto kupuje. Jeśli ktoś ma ogródek, to woli suczkę , bo nie siusia podnosząc nogę i nie obsiusia krzakow i roślinek. A jeśli nie ,to może poprostu woli suczkę z charakteru, bo już kiedyś miał suczkę. Ja gdybym miala mieć jednego pieska, to zawsze wolałabym samczyka, bo jest ładniejszy zdecydowanie i nie ma cieczek

Posted

Panuje dosyc czesty poglad - ze suki sa wierniejsze, latwiejsze we wspolzyciu itp. Moze on tez powoduje to ze sa popularniejsze. Ale powodow moze byc wiele. Jaki Ty masz na to poglad Ats ? :>

Posted

A ja powiem tak przez 16 lat mialam pieska byl naprawde wireny i oddany zawsze wracal do domu :) mogla bym dlugo wymieniac jego zalety :) suczki wydawaly mi sie falszywe moze dlatego ze byly agresywne no ale to pewnie bylo spowodowane przywiazaniem i obrona wlasciciela :) a teraz mam suczke i tez jestem bardzo zadowolona wydaje mi sie ze to zalezy od wychowania i harakteru pieska :):):)

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
A ja powiem tak przez 16 lat mialam pieska byl naprawde wireny i oddany zawsze wracal do domu :) mogla bym dlugo wymieniac jego zalety :) suczki wydawaly mi sie falszywe moze dlatego ze byly agresywne no ale to pewnie bylo spowodowane przywiazaniem i obrona wlasciciela :) a teraz mam suczke i tez jestem bardzo zadowolona wydaje mi sie ze to zalezy od wychowania i harakteru pieska :):):)
Jeśli chodzi o przwiązanie to mnie sie wydaje,że nie ma to żadnego znaczenia, ajesłi chodzi o urodę i charakter, to ja skłaniałabym sie raczej do piesków

Posted

basiulka22tychy napisał(a):

Ja spotkalam sie z takim pogladem jak szukalam psinki. Ale szczerze mowiac nie za bardzo w to wierze. Kazdy psiurek jest inny. I zalezy wszystko od warunkow i wychowania i jeszcze wielu innych czynnikow ;)