ats Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 A teraz dla WSZYSTKICH :x-mas: Najserdeczniejsze życzenia świąteczne - oby były rodzinne, ciepłe, przytulne i śnieżne!!!:x-mas: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :jumpie: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings::flasings: Quote
Hebulka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 ats napisał(a): Co do imprez sylwestrowych - dla mnie ideał to: full pycha żarcia, fajne filmy na dvd, luźne ciuchy, mąż i dziecię, fajerwerki o północy obserwowane przez okno z przytulnego mieszkanka i pójście spać kiedy tylko sie chce. To dobrze wiedzieć,że nie jestem jedyna..tylko póki co zamiast dzieciątka - dwa piesiątka i kicia obok - ale dla mnie to jak dzieci :jumpie: :x-mas: Quote
ats Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 mnie tez przydały by sie jakieś zwierzątka w pobliżu choinki... ale nie trace nadziei, że tak się w końcu stanie!! Co do sylwestra - suczka moich rodziców co roku przechodzi go na środkach uspokajających, ze wzgledu na hałas i wybuchy... Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 We wczorajszej wyborczej było podobno ogłoszenie, że ktoś odda BF 1.5 roku. Dokładnie nie wiem. Powiedziała mi o tym babka ze zwierzackiego pytała się czy nie chcę trzeciego pieska. No niestety nie mogę chcieć. Mama Wioli Quote
Draczyn Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Wiola.od.Gacka napisał(a):We wczorajszej wyborczej było podobno ogłoszenie, że ktoś odda BF 1.5 roku. Dokładnie nie wiem. Powiedziała mi o tym babka ze zwierzackiego pytała się czy nie chcę trzeciego pieska. No niestety nie mogę chcieć. Mama WioliA ponadto dwa samce to mógłby być duży kłopot. Samce naogół żle się tolerują Quote
ats Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Święta, Święta i po Świętach... nareszcie może człowiek odpocznie... ;) Quote
Draczyn Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 ats napisał(a):Święta, Święta i po Świętach... nareszcie może człowiek odpocznie... ;)Biedna Ats. Tak Cię wymęczyli w te Swięta????????Teraz jeszcze będzie Sylwester i Nowy Rok. To nie koniec Quote
ats Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Draczyn - sylwestra spędzę na odpoczywaniu! Tego nikt mi nie odbierze! Quote
Moloska Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 ats ,dlaczego nicnie piszesz na forum anutki:( napisałąm Ci maila,nie bwiem moze ja mam cos zepsute?:mad: Quote
ats Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 maila nie dostałam... :( rzeczywiście dawno nie byłam u anutki, może jeszcze dzisiaj tam wpadnę. pozdrawiam Cię, Molosko! Swoja drogą - ale bullmastiffy się rozwinęły! Quote
Moloska Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 noooo właśnie,slicznotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: maila napisalam na forum anutki. Quote
Draczyn Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Moloska napisał(a):noooo właśnie,slicznotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: maila napisalam na forum anutki.Molosko, jak można maile na forum pisać. Oświeć mnie , bo ja o tym nie słyszałam Quote
Moloska Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 kazdy ma swoje konto na jakims forum,a wlasnie tam napisałam maila ats(na forum anutki) Quote
ats Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Hej!!! Witajcie w Nowym Roku! Mam zaszczyt napisać post jako pierwsza w roku 2006! Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich! Quote
Draczyn Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 ats napisał(a):Hej!!! Witajcie w Nowym Roku! Mam zaszczyt napisać post jako pierwsza w roku 2006! Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich!A ja jako druga. dzięki za życzenia i nawzajem. A co tu dziś tak pusto. Zabuldożeni pewnie jeszcze śpią Quote
ats Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 z czasem wszystko się znowu rozkręci, jestem pewna ;) Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Już zaczęło się rozkręcać, a nasza Joss chyba jeszcze katza leczy chachacha:multi::multi::multi: Quote
ats Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Tymczasem muszę wyznać, że mam na tapecie Hebe i Emi - są śliczne!! Do tej pory miałam na tapecie już Kubusia Draczyn i Anielę Moskity. dziś oglądałam nowe fotki z Zosią i tak jej się podobało zdjęcie Emi i Hebe ze sznurkiem i pilkami, że wstawiłam je na tapetę. Zosia teraz ciągle podchodzi do kompa i woła: "Hauki maja piłki!" (Hauki to oczywiscie pieski ;) ;). Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Moloska napisał(a):noooo właśnie,slicznotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: maila napisalam na forum anutki.Przeglądałam całe forum Anutki i nie znalazlam twojego postu Moloska Quote
Hebulka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ats napisał(a):Tymczasem muszę wyznać, że mam na tapecie Hebe i Emi - są śliczne!! Do tej pory miałam na tapecie już Kubusia Draczyn i Anielę Moskity. dziś oglądałam nowe fotki z Zosią i tak jej się podobało zdjęcie Emi i Hebe ze sznurkiem i pilkami, że wstawiłam je na tapetę. Zosia teraz ciągle podchodzi do kompa i woła: "Hauki maja piłki!" (Hauki to oczywiscie pieski ;) ;). Hauki bardzo się cieszą,że się podobają:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ats Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Witajcie! Korzystając z chwili na sniadanie zajrzałam na dogo, ale zaraz musze wracac do pracy... :angryy: Quote
Viris Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Draczyn napisał(a):Przeglądałam całe forum Anutki i nie znalazlam twojego postu Moloska Może Molosce chodziło o prywatną wiadomość? Quote
Viris Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 ats napisał(a):Witajcie! Korzystając z chwili na sniadanie zajrzałam na dogo, ale zaraz musze wracac do pracy... :angryy: Biedaczka. Powodzenia i milego dnia! Quote
ats Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Ja też sądzę, że molosce chodziło o pw Quote
Recommended Posts