Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz dla WSZYSTKICH

:x-mas: Najserdeczniejsze życzenia świąteczne -
oby były rodzinne, ciepłe, przytulne i śnieżne!!!:x-mas:

:flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :jumpie: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings::flasings:

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ats napisał(a):

Co do imprez sylwestrowych - dla mnie ideał to: full pycha żarcia, fajne filmy na dvd, luźne ciuchy, mąż i dziecię, fajerwerki o północy obserwowane przez okno z przytulnego mieszkanka i pójście spać kiedy tylko sie chce.

To dobrze wiedzieć,że nie jestem jedyna..tylko póki co zamiast dzieciątka - dwa piesiątka i kicia obok - ale dla mnie to jak dzieci :jumpie: :x-mas:

Posted

mnie tez przydały by sie jakieś zwierzątka w pobliżu choinki... ale nie trace nadziei, że tak się w końcu stanie!!

Co do sylwestra - suczka moich rodziców co roku przechodzi go na środkach uspokajających, ze wzgledu na hałas i wybuchy...

Posted

We wczorajszej wyborczej było podobno ogłoszenie, że ktoś odda BF 1.5 roku. Dokładnie nie wiem. Powiedziała mi o tym babka ze zwierzackiego pytała się czy nie chcę trzeciego pieska. No niestety nie mogę chcieć.
Mama Wioli

Posted

Wiola.od.Gacka napisał(a):
We wczorajszej wyborczej było podobno ogłoszenie, że ktoś odda BF 1.5 roku. Dokładnie nie wiem. Powiedziała mi o tym babka ze zwierzackiego pytała się czy nie chcę trzeciego pieska. No niestety nie mogę chcieć.
Mama Wioli
A ponadto dwa samce to mógłby być duży kłopot. Samce naogół żle się tolerują

Posted

ats napisał(a):
Święta, Święta i po Świętach... nareszcie może człowiek odpocznie... ;)
Biedna Ats. Tak Cię wymęczyli w te Swięta????????Teraz jeszcze będzie Sylwester i Nowy Rok. To nie koniec

Posted

maila nie dostałam... :(
rzeczywiście dawno nie byłam u anutki, może jeszcze dzisiaj tam wpadnę.
pozdrawiam Cię, Molosko!
Swoja drogą - ale bullmastiffy się rozwinęły!

Posted

Moloska napisał(a):
noooo właśnie,slicznotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
maila napisalam na forum anutki.
Molosko, jak można maile na forum pisać. Oświeć mnie , bo ja o tym nie słyszałam

Posted

ats napisał(a):
Hej!!!
Witajcie w Nowym Roku!
Mam zaszczyt napisać post jako pierwsza w roku 2006!

Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich!
A ja jako druga. dzięki za życzenia i nawzajem. A co tu dziś tak pusto. Zabuldożeni pewnie jeszcze śpią

Posted

Tymczasem muszę wyznać, że mam na tapecie Hebe i Emi - są śliczne!!
Do tej pory miałam na tapecie już Kubusia Draczyn i Anielę Moskity.
dziś oglądałam nowe fotki z Zosią i tak jej się podobało zdjęcie Emi i Hebe ze sznurkiem i pilkami, że wstawiłam je na tapetę. Zosia teraz ciągle podchodzi do kompa i woła: "Hauki maja piłki!" (Hauki to oczywiscie pieski ;) ;).

Posted

Moloska napisał(a):
noooo właśnie,slicznotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
maila napisalam na forum anutki.
Przeglądałam całe forum Anutki i nie znalazlam twojego postu Moloska

Posted

ats napisał(a):
Tymczasem muszę wyznać, że mam na tapecie Hebe i Emi - są śliczne!!
Do tej pory miałam na tapecie już Kubusia Draczyn i Anielę Moskity.
dziś oglądałam nowe fotki z Zosią i tak jej się podobało zdjęcie Emi i Hebe ze sznurkiem i pilkami, że wstawiłam je na tapetę. Zosia teraz ciągle podchodzi do kompa i woła: "Hauki maja piłki!" (Hauki to oczywiscie pieski ;) ;).

Hauki bardzo się cieszą,że się podobają:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

ats napisał(a):
Witajcie!
Korzystając z chwili na sniadanie zajrzałam na dogo, ale zaraz musze wracac do pracy... :angryy:

Biedaczka. Powodzenia i milego dnia!