malgosia78 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 oraz tego co się dzieje z właścicielami pod wpływem buldożków :P :lol: :P :D Quote
Hebulka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 malgosia78 napisał(a):oraz tego co się dzieje z właścicielami pod wpływem buldożków :P :lol: :P :D :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :iloveyou: Quote
Draczyn Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Hebulka napisał(a):malgosia78 napisał(a):oraz tego co się dzieje z właścicielami pod wpływem buldożków :P :lol: :P :D :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :iloveyou:No właśnie. To jest to Quote
darektr Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Hebulka napisał(a):malgosia78 napisał(a):oraz tego co się dzieje z właścicielami pod wpływem buldożków :P :lol: :P :D :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :iloveyou: :lilangel: :lol: :angel: :lol: Quote
ats Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 aż miło poczytać - - - optymizm az tryska z tego tematu! ;) Quote
Draczyn Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ats napisał(a):aż miło poczytać - - - optymizm az tryska z tego tematu! ;)Szkoda, że nie z każdego tematu, ale może kiedyś .... dożyjemy Quote
ats Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 nie wykluczam, iz tak się własnie stanie! jakie ładne gwiazdki sniezne padają na dogo! Quote
Draczyn Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 ats napisał(a):nie wykluczam, iz tak się własnie stanie! jakie ładne gwiazdki sniezne padają na dogo!Witaj Ats - nareszcie jesteś. Smutno tu bez Ciebie. Jak Zosia? Quote
ats Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Draczyn - jak zwykle ciepła i dbająca o innych :angel: Z zosią byłam dzis na ważeniu i mierzeniu - mimo dwutygodniowej choroby PRZEKROCZYŁA JUŻ 10 KG!!!!!!!!!!! Co prawda o kilka gramów - ale to juz coś. więc pod tym względem sukces... Quote
Draczyn Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='ats']Draczyn - jak zwykle ciepła i dbająca o innych :angel: Z zosią byłam dzis na ważeniu i mierzeniu - mimo dwutygodniowej choroby PRZEKROCZYŁA JUŻ 10 KG!!!!!!!!!!! Co prawda o kilka gramów - ale to juz coś. więc pod tym względem sukces...To bardzo się cieszę. Ucałuj Zosię Quote
ats Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Możesz sobie wyobrazić jak ja się cieszę... gdy dzieciak niedomaga, to wszystko inne przestaje sie liczyć. Osoby, ktorych dzieci normalnie jedzą i normalnie przybierają na wadze nie zrozumieją, dlaczego ja tak się ciesze z każdego zjedzonego śniadanka, obiadu, kolacji... Quote
Draczyn Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 ats napisał(a):Możesz sobie wyobrazić jak ja się cieszę... gdy dzieciak niedomaga, to wszystko inne przestaje sie liczyć. Osoby, ktorych dzieci normalnie jedzą i normalnie przybierają na wadze nie zrozumieją, dlaczego ja tak się ciesze z każdego zjedzonego śniadanka, obiadu, kolacji...Wyobrażam sobie i cieszę się, że sytuacj się poprawia Quote
ats Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Poprawia się :) ... tymczasem pogoda mało świąteczna... Drodzy forumowicze - czy Wasze buldozki lubią śnieg?? Quote
Basia&Safi Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Safi ma 2 miesiace i jeszcze nie wie co to snieg :) ale juz sobie wyobrazam jak skacze po zaspach dobrze ze ma czerne oczko to jej nie zgubie w sniegu hehehe Quote
ats Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Basiulko, Safi jest śliczna! Mam nadzieję, że spadnie snieg, zanim będzie mogła wychodzic na spacery i przywita ją na podwórku ;) Quote
elżbietarusos Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Buldożki młode , pełne temperamentu , życia lubią śnieg. Na stare lata wyjście na spacer gdy pada deszcz , choćby tylko na siusiu jest dla nich problemem. Piekną sesję zdjęciową w galerii zamieściła Hebulka ( zdjęcia z Karpacza ) A tu na śniegu moja Oliwka Quote
Joss Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Nie wiem czy moje buldozki lubią snieg ponieważ go jeszcze nie widziały:) Quote
Hebulka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 elżbietarusos napisał(a):Buldożki młode , pełne temperamentu , życia lubią śnieg. Na stare lata wyjście na spacer gdy pada deszcz , chośby tylko na siusiu jest dla nich problemem. Dla takich "księżniczek" jak moja Hebe to nie tylko na stare lata.. :lol: Quote
ats Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 elżbietarusos - świetne sa te Twoje dziewczyny "na O" Quote
elżbietarusos Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Dzięki , myślałam , że nikt ich nie zauważył . Quote
ats Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Ludzie, dogomania znowu się zmieniła i znowu trzeba się było logować!! na szczęście zachowałam hasło... ;) Quote
ats Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 no i nie ma napisów, czy ktoś jest dogomaniakiem, czy starym wyjadaczem..... czt to na stałe? Quote
Draczyn Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 ats napisał(a):no i nie ma napisów, czy ktoś jest dogomaniakiem, czy starym wyjadaczem..... czt to na stałe?Mają być jeszcze zmiany, zobaczymy. Zapowiadali, że będzie jeszcze cala fura zmian Quote
Draczyn Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Zupełnie nie wiem jak zrobić, aby nie powadamiano mnie o odpowiedzi Quote
Recommended Posts