Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co przybywam na dogo, to jakieś miłe słowa czekaja na mnie od Ciebie, Draczyn!!
Człowiek od razu nabiera chęci do zycia :) :) :)

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ats napisał(a):
Co przybywam na dogo, to jakieś miłe słowa czekaja na mnie od Ciebie, Draczyn!!
Człowiek od razu nabiera chęci do zycia :) :) :)
Ats, nie przesadzaj, bo na starość zrobię się zarozumiała i będę nasa zadzierać wysoko do góry, a z tym, chyba nie będzie mi do twarzy. Ucałuj Zosie b. mocno

Posted

Molosko, napisz, jak rozwiązała się sprawa Bostonka! Jeśli juz gdzies to opisywałaś, to napisz gdzie! Pozdrawiam Cię serdecznie!

Posted

Z naszych spotkan wnoszę, że jesteś, Draczyn, osobą bardzo nastawioną na innych - żeby ich wysłuchać, obserwować, dac do zrozumienia, że są ważni. Jesteś bardzo uważna i zawsze myslisz o dobru zwierząt.

Posted

ats napisał(a):
Z naszych spotkan wnoszę, że jesteś, Draczyn, osobą bardzo nastawioną na innych - żeby ich wysłuchać, obserwować, dac do zrozumienia, że są ważni. Jesteś bardzo uważna i zawsze myslisz o dobru zwierząt.
No i znów Ats kupa pochwał. Zaczerwieniłam się po same uszy. Dziękuję za uzznanie

Posted

ats napisał:

Podpisuję sie pod tym obiema rękami (plus 8 łapkami:)!!!!!!!

Posted

Joss napisał(a):
ats napisał:

Oj dziewczyny, rozpuszczacie mnie okropnie, ale nie powiem, aby mi nie było miło. Dzięki. Joss, a gdzie obiecane zdjęcia z nad morza

Posted

Joss napisał(a):
na razie siedza w aparacie. Pracuje do późna teraz i w domu nie mam siły na kompa:) Dziś się zbiorę:) Bo sama chętnie je pooglądam:)
To czekamy na pikne fotki

Posted

ats napisał(a):
tak, czekamy - bardzo chciałabym pojechac nad morze, w ciągu tego weekendu często myslałam, że Ty, Joss, jestes tam teraz...
Witaj Ats. Joss już tam nie ma . Już w poniedziałek wróciła do domu, ale jodu zdążyła slię nałykać

Posted

wiem, wiem, po prostu podczas weekendu tak sobie czasem o niej myslałam - że nie dość że ma dwa buldozki, to jeszcze wypoczywa sobie nad morzem, szczęściara... ;)

Posted

To ja juz wiem dlaczego ten pobyt nad morzem wyjątkowo mi sie udał:) Jak ktos o mnie myśli to ja się tą pozytywna energią ładuję:) Ja o Was także myślałam, chociazby z racji tego ze nie mogłam nic napisac:) Tak sobie wymyslilismy z męzem ze komórki, laptopy i inne łączniki z 'rzeczywistością' zostaja w domu:) Tylko raz napomknęłam nieśmiało ze we Władysławowie jest internet cafe:D:D:D:D...tak na mnie spojrzał ze mi się odechciało w sekundzie:)
No ale miałam czas na to żeby Jemu o Was poopowiadac:) O tym jak niesamowicie miło i ciepło zaostałysmy tu przyjęte z Bezą i Neską (mimo iż na wystawach nigdy sie nie spotkamy:( , o tym jak sympatycznie i niemal rodzinnie tu jest i jak bardzo mnie do Was ciągnie. Ze dzięki forum znalazłam braciszka Bezy, ze ponawiązywałam fajne znajomości i że zawsze mozna tu napisac o problemie...psim lub ludzkim:) I wszyscy to zrozumieją:) A jak wczoraj dopowiedziałam, że sie Jego zdjęcia podobały to usmiechal sie do samego pojscia spac:)
A to specjalnie dla Was, stęsknionych morza:) Niebo zachmurzone, morze spienione...ale morze to morze!:)
Pozdrówka

Posted

Joss napisał(a):
ats napisał:

Zanm Draczyn taka, jaka ja opisujecie, osobiscie. Kiedys juz pisalam, kim sa w moim sercu Draczyn. Draczyn to dwoje wspanialych ludzi o wielkich sercach, pokorze wobec tragicznych zrotow ludzkiego losu i... wesolym poczuciu humoru (Pan M.!) Jestescie madre dziewczyny i bardzo dobre z Was obserwatorki. Cztery lapy Tusia plus moje dwie pisza te slowa swiadomie z nadzieja, ze sprawia przyjemnosc. O zdartym nosie nawet nie myslcie, nie ma takiej mozliwosci.
Kochane dogomaniaczki i dogomaniacy, nie obrazcie sie, ze nie bede sie za czesto odzywac. Gdy Joss napisala o swiadomym pozostawieniu w domu przedw\ wyjazdem nad morze przez nia i jej meza wszystkich cudeniek techniki lacznosciowej, ze miala chwile slabosci przedinternetkafejka, uswiadomilam sobie, ze wciaga mnie dawny nalog: uzaleznienie od komputera. Przechorowalam to juz dosc dawno temu, zajwisko wszystkim dobrze znane, mam nadzieje tylko ze slyszenia. Bylo bardzo ciezko, jak z rzucaniem palenia.
Musze wrocic do terapii antyinternetowej. To ciezka sprawa, jak kazdy nalog. Bede wchodzic tu tylko na godzinke dziennie, pewnie wieczorem. O tym zdecyduje moj terapeuta. Moze tyle wystarczy, by przeczytac co sie u Was dzieje, o0bejrzeczdjecia Waszych slicznosci, dowiedziec sie co zrobic gdy moj Tusio wywola problem (oby nie wyszczekac, jak najdluzej, trzymajcie za nas kciuki).
Pozdrawiam Was serdecznie i musze znikac. Jestem z Wami i Wazsyzmi pociechami zawsze w sercu. Zycze Wam duzo szczescia i radosci. A gdyby ktoras z as miala ochote do mnie wpasc na szalenstwo z Tusiem, prosze o znak. Przywitam z radoscia. Usmiechy dla Was i usciski.

Posted

Przykro nam ,że nas opuszczasz. Nie bardzo rozumiem. Nie widzę nic złego w siedzeniu przed kompem, o ile wszelkie inne obowiązki sie spełnia. Przecież są ludzie, którzy pracują przy komputerach i całe życie przy nich spędzają i nic złego im się nie dzieje. Przykro, że nas opuszczasz

Posted

Szkoda,że Gaga będzie z nami teraz niewiele czasu spędzać.Ale trzeba to uszanować.Wiem jakim nałogiem może być internet.A ona pewnie wie,co jest dla niej dobre, a co złe.Tym bardziej,jak sama pisze,miała już z tym doświadczenie.

Posted

No ładnie...nie tak miało być:( Do licha, smutno sie zrobiło. Naprawde nie chcialam nic złego napisac. Chyba wszyscy widza jaka ze mnie dogo-maniaczka, bez netu nie wysiedze dlugo...poprostu sprawdzilam czy 3 dni wytrzymam:) Za tą kafejka miało byc zartobliwie a wyszło prawie tragicznie:/
Szkoda

Posted

Gaga, rozumiem Cię całkowicie! ja tez jestem internetowym nałogowcem, na szczęście dziecko, dom i doktorat odciągaja mnie od niego na jakiś czas. No i muszę dzielić sie kompem z mężem... ;)

Posted

Joss napisał(a):
No ładnie...nie tak miało być:( Do licha, smutno sie zrobiło. Naprawde nie chcialam nic złego napisac. Chyba wszyscy widza jaka ze mnie dogo-maniaczka, bez netu nie wysiedze dlugo...poprostu sprawdzilam czy 3 dni wytrzymam:) Za tą kafejka miało byc zartobliwie a wyszło prawie tragicznie:/
Szkoda
Nie przejmujsię Joss, ja też co nie powiem to nie tak, stale jakies draki przeze mnie wybuchają, ale ja np tak piszę, jakbym mówiła i tu chyba jest jakiś błąd. Wal dalej co myślisz i się nie przejmuj, tak jak ja - nie ma innego wyjścia

Posted

zosia waży 9,8. no, trochę nam jeszcze brakuje do 10, ale moż do matury nam sie uda to osiągnąć... ciągle z wagą 3 centyl, za to ze wzrostem - 50!!!!!! czyli nie jest źle, a w dodatku wyniki badan dobre!

Posted

ats napisał(a):
zosia waży 9,8. no, trochę nam jeszcze brakuje do 10, ale moż do matury nam sie uda to osiągnąć... ciągle z wagą 3 centyl, za to ze wzrostem - 50!!!!!! czyli nie jest źle, a w dodatku wyniki badan dobre!
Wyniki badań najważniejsze. !00 lat dla Zosi. Ucałuj ją ode mnie