ats Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Gdy się spotkamy, Draczyn, to chyba Cię nie odstąpię na krok ;), żeby sie nagadać wreszcie! Quote
Draczyn Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 ats napisał(a):Gdy się spotkamy, Draczyn, to chyba Cię nie odstąpię na krok ;), żeby sie nagadać wreszcie!Jak będziesz w Warszaie, to zawse możesz wpaść i pogadać. Zaden problem. Zawsze jesteś mile widziana Quote
ats Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Dzięki, Draczyn - to zaproszenie, to dla mnie zaszczyt! :D Quote
ats Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Viris! Jeszcze raz dzięki za pierniczki! Mam nadzieję, że jabłka ci smakowały, to moja ulubiona odmiana championy! Ciesze się, że mogłam Cię poznać, żałuje tylko, że gadałysmy tak krótko, ale kontrola nad dwulatkiem wymaga zaangażowania 100% uwagi ;) . Twoja sunia jest piekna!! Szukając Was szukałam malutkiej buldozki w różowych szelkach - patrzę - a tu całkiem duża i PRZEŚLICZNA psunia! pozdrawiam Was serdecznie - ats Quote
Viris Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ats :) No jak obiecalam tak dowiozlam :) dziekuje za jabluszka :D Z Klara sie musialam podzielic :> Lypala na nie cala droge :) No po szczeniaczkach ktore widzialam na zlocie to Klara rzeczywiscie pannica. Byl psiaczek tydzien starszy od Klarci a wygladal jak ona w wieku 8 tygodni :o Ale taki maluuusienki piesio.. Mial ponoc 11 tygodni.. Chudziutki jak patyczek.. Wygladal jak szczenie Ratlerka. Tez zaluje ze tak krotko rozmawialysmy, ale zawsze to cos :D Quote
Draczyn Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 ats napisał(a):Dzięki, Draczyn - to zaproszenie, to dla mnie zaszczyt! :DAts nie przesadzaj, to wobes tego dla mnie zaszczyt, że będziesz chciała mnie odwiedzić Quote
ats Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 W każdym razie ciesze się na myśl o naszym spotkaniu, mam nadzieje niedługo! Quote
Draczyn Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 ats napisał(a):W każdym razie ciesze się na myśl o naszym spotkaniu, mam nadzieje niedługo!Jeśli tylko będiesz miała trochę wolnego czasu, to zapraszam Quote
ats Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Kurczę, od tak dawna mnie nie było, że juz chyba nie uda mi się nadrobic zaległości w czytaniu... jestem bardzo nie na czasie. No, ale teraz postaram sie bywac częściej, choćby po to, żeby oglądac zdjęcia nowego maluszka anutki!! Quote
Draczyn Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 ats napisał(a):Kurczę, od tak dawna mnie nie było, że juz chyba nie uda mi się nadrobic zaległości w czytaniu... jestem bardzo nie na czasie. No, ale teraz postaram sie bywac częściej, choćby po to, żeby oglądac zdjęcia nowego maluszka anutki!!Faktycznie dawno Cię nie było. Jak postępy z doktoratem? Quote
_beatka_ Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 doktorat doktoratem, lepiej napisz jak postepy w kierunku zabuldożania się? :D Quote
_beatka_ Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 doktorat doktoratem, lepiej napisz jak postepy w kierunku zabuldożania się? :D Quote
ats Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Nie męczcie mnie - jak się zabuldożę, to dam znać. Po prostu czekam - gdy spotkam MOJEGO szczeniaczka, to będzie on mój!! Quote
Draczyn Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 ats napisał(a):Nie męczcie mnie - jak się zabuldożę, to dam znać. Po prostu czekam - gdy spotkam MOJEGO szczeniaczka, to będzie on mój!!No właśnie nie męczcie Ats. Ona musi się głeboko zastanowić. Psa nie kupuje się jak pluszowego misiaczka. Musi to dokładnie przemyśleć, więc dajcie jej narazie spokój Quote
_beatka_ Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ok, poprostu ja odnioslam wrażenie, że ats juz sie dawno zdecydowała na posiadanie psa i dlatego czekam z niecierpliwościa na nowe wiadomości... Quote
ats Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 tak, jestem zdecydowana - chcę mieć buldożka. Ale chcieć to nie wszystko, nie chcę podejmowac pochopnych decyzji. Quote
ats Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 ~witajcie zabuldożeni i niezabuldożeni! dzień jest prawdziwie listopadowy i trochę ponury. na myśl o tym ile roboty przede mna robi mi się słabo, zwłaszcza, że złapałam lenia... Quote
Joss Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Witam witam! W gronie zaleniuchowanych:D...niestety bez pracy nie ma kolaczy i inne tego typu:) To mnie mobilizuje zeby czasem wyjsc z forum:D:D:D Quote
Draczyn Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Joss napisał(a):Witam witam! W gronie zaleniuchowanych:D...niestety bez pracy nie ma kolaczy i inne tego typu:) To mnie mobilizuje zeby czasem wyjsc z forum:D:D:DC racja to racja. Witajcie na forum Quote
ats Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Kolejny dzień - zochna zjadła śniadanko i ... poszła jeszcze spać! Cos takiego! Dlatego mogę tu chwilę posiedzieć! No i przynajmniej nadrobic zaległości w czytaniu i oglądaniu zdjęć. Quote
Joss Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Z tego co mi donosi moj mąz via net moje mysie tez chrapią:) Pozdrówka Quote
Draczyn Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 ats napisał(a):Kolejny dzień - zochna zjadła śniadanko i ... poszła jeszcze spać! Cos takiego! Dlatego mogę tu chwilę posiedzieć! No i przynajmniej nadrobic zaległości w czytaniu i oglądaniu zdjęć.Dzieńdobry Ats. Dawno Cię znów nie było. Pozdrawiam serdecznie i całusy dla Zosi Quote
Draczyn Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Joss napisał(a):Z tego co mi donosi moj mąz via net moje mysie tez chrapią:) PozdrówkaPrawie wszystkie buldożki chrapią, ale to jest bardzo sympatyczne chrapanie Quote
ats Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Dzięki za pozdrowienia dla zosi! równiez pozdrawiam serdecznie! Quote
Draczyn Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 ats napisał(a):Dzięki za pozdrowienia dla zosi! równiez pozdrawiam serdecznie!Pozdrawiasz i zaraz znikasz. A żosia jest fantastyczna. Jeszcze raz całuski dla Zosi Quote
Recommended Posts