Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ats napisał(a):
Gdy się spotkamy, Draczyn, to chyba Cię nie odstąpię na krok ;), żeby sie nagadać wreszcie!
Jak będziesz w Warszaie, to zawse możesz wpaść i pogadać. Zaden problem. Zawsze jesteś mile widziana

Posted

Viris! Jeszcze raz dzięki za pierniczki! Mam nadzieję, że jabłka ci smakowały, to moja ulubiona odmiana championy!
Ciesze się, że mogłam Cię poznać, żałuje tylko, że gadałysmy tak krótko, ale kontrola nad dwulatkiem wymaga zaangażowania 100% uwagi ;) . Twoja sunia jest piekna!! Szukając Was szukałam malutkiej buldozki w różowych szelkach - patrzę - a tu całkiem duża i PRZEŚLICZNA psunia!
pozdrawiam Was serdecznie -
ats

Posted

Ats :) No jak obiecalam tak dowiozlam :) dziekuje za jabluszka :D Z Klara sie musialam podzielic :> Lypala na nie cala droge :)

No po szczeniaczkach ktore widzialam na zlocie to Klara rzeczywiscie pannica. Byl psiaczek tydzien starszy od Klarci a wygladal jak ona w wieku 8 tygodni :o

Ale taki maluuusienki piesio.. Mial ponoc 11 tygodni.. Chudziutki jak patyczek.. Wygladal jak szczenie Ratlerka.

Tez zaluje ze tak krotko rozmawialysmy, ale zawsze to cos :D

Posted

Kurczę, od tak dawna mnie nie było, że juz chyba nie uda mi się nadrobic zaległości w czytaniu... jestem bardzo nie na czasie. No, ale teraz postaram sie bywac częściej, choćby po to, żeby oglądac zdjęcia nowego maluszka anutki!!

Posted

ats napisał(a):
Kurczę, od tak dawna mnie nie było, że juz chyba nie uda mi się nadrobic zaległości w czytaniu... jestem bardzo nie na czasie. No, ale teraz postaram sie bywac częściej, choćby po to, żeby oglądac zdjęcia nowego maluszka anutki!!
Faktycznie dawno Cię nie było. Jak postępy z doktoratem?

Posted

Nie męczcie mnie - jak się zabuldożę, to dam znać. Po prostu czekam - gdy spotkam MOJEGO szczeniaczka, to będzie on mój!!

Posted

ats napisał(a):
Nie męczcie mnie - jak się zabuldożę, to dam znać. Po prostu czekam - gdy spotkam MOJEGO szczeniaczka, to będzie on mój!!
No właśnie nie męczcie Ats. Ona musi się głeboko zastanowić. Psa nie kupuje się jak pluszowego misiaczka. Musi to dokładnie przemyśleć, więc dajcie jej narazie spokój

• 2 weeks later...
Posted

~witajcie zabuldożeni i niezabuldożeni!
dzień jest prawdziwie listopadowy i trochę ponury. na myśl o tym ile roboty przede mna robi mi się słabo, zwłaszcza, że złapałam lenia...

Posted

Witam witam! W gronie zaleniuchowanych:D...niestety bez pracy nie ma kolaczy i inne tego typu:) To mnie mobilizuje zeby czasem wyjsc z forum:D:D:D

Posted

Joss napisał(a):
Witam witam! W gronie zaleniuchowanych:D...niestety bez pracy nie ma kolaczy i inne tego typu:) To mnie mobilizuje zeby czasem wyjsc z forum:D:D:D
C racja to racja. Witajcie na forum

Posted

Kolejny dzień -
zochna zjadła śniadanko i ... poszła jeszcze spać! Cos takiego! Dlatego mogę tu chwilę posiedzieć! No i przynajmniej nadrobic zaległości w czytaniu i oglądaniu zdjęć.

Posted

ats napisał(a):
Kolejny dzień -
zochna zjadła śniadanko i ... poszła jeszcze spać! Cos takiego! Dlatego mogę tu chwilę posiedzieć! No i przynajmniej nadrobic zaległości w czytaniu i oglądaniu zdjęć.
Dzieńdobry Ats. Dawno Cię znów nie było. Pozdrawiam serdecznie i całusy dla Zosi