Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatko i ats bede sie starac. Ale jesli wpakuja mi obie rece w gips to raczej sie nie bede chciala pokazywac na zlocie :) Wszystko sie wyjasni w czwartek-piatek.

Pozdrawiam cieplo. Na razie moje palce zaczely dawac oznaki zycia.

Posted

Draczyn, byłam wczoraj w Łodzi, na seminarium doktorankim, pierwszym w tym roku i wróciłam bardzo późno.
Pozdrawiam wszystkich!

Posted

No niestety tam gdzie planuje sie udac do lekarzy nie bede miec raczej dostepu do dogomanii. Zobaczymy tez jak Klarcia sie bedzie czula. Bo Sama na zjazd chyba nie pojade.

Na razie zalatwilam pierniczki torunskie. Wiec juz jest powod zeby jechac. W sobote powinnam podac na 100% pewna odpowiedz czy sie zjawie.
A bardzo bym chciala bo dowiedzialam sie ze znajomy ma buldozka i tez bedzie !! :D

Posted

Viris napisał(a):
No niestety tam gdzie planuje sie udac do lekarzy nie bede miec raczej dostepu do dogomanii. Zobaczymy tez jak Klarcia sie bedzie czula. Bo Sama na zjazd chyba nie pojade.

Na razie zalatwilam pierniczki torunskie. Wiec juz jest powod zeby jechac. W sobote powinnam podac na 100% pewna odpowiedz czy sie zjawie.
A bardzo bym chciala bo dowiedzialam sie ze znajomy ma buldozka i tez bedzie !! :D
nad czym się tu zastanawiać, z gipsem czy bez i tk bedziesz świetnie wyglądała, więcnie widzę powodu, aby nie pojechamc, a jeśli będzie bolało, to weżmierz srodki przeciwbólowe i wszystko będzie ok

Posted

ats napisał(a):
Ja tez zdecydowanie sie wybieram. Jedyne zastrzezenie to pogoda - jeśli będzie brzydka, to pojade bez zosi.
To wreszcie Ats będziemy mogły się zobaczyć, no i poznamy Twoją Zosię nareszcie

Posted

Dla mnie to nie jest proste. Niby jezeli bede miec zabieg nie zgodze sie na narkoze, bo zle ja znosze.. ale mimo wszystko beda mnie kroic. Bede miec szwy i albo inne usztywnienie albo gips/polgips. Pozatym nie ma mowy zebym sie ruszyla bez srodkow przeciwbolowych i to tych z najwyzszej polki jezeli chodzi o ich moc.

Jezeli bede miala przyjechac z Klara to bede musiala wziasc tez Arka, bo Klarci nie utrzymam nawet na smyczy (chyba ze zakladajac gips zrobia specjalny uchwyt :lol: ).
Ale najpewniej skonczy sie tak ze w piatek po prostu ustala mi termin jakis oddalony np za tydzien/dwa i bede w miare w formie zeby sie pojawic. Wszystko wyjasni sie w sobote. Dzisiaj na spacerku udalo mi sie Klarcie przeprowadzic na smyczce do konca osiedla ale pozniej nie bylo mowy o trzymaniu smyczy wiec pobiegalysmy po lesie :)

Posted

Ats! Nie pisz tak :P Nie wolno. Nie jest bardzo zle. Mam cztery konczyny, jestem w miare sprawna. Jestem samodzielna. Sa osoby ktore na prawde maja milion razy gorzej odemnie :) Mam nadzieje ze przekonacie sie o tym na zlocie :> Jak sie uda mi przyjechac. To ze mnie boli to da sie przezyc. Moglo byc znacznie gorzej. Na prawde sa ludzie ktorzy cierpia o wiele bardziej niz ja.

Ja mam tak jakby reumatyzm. Nic nie poradze na to. A kciuki odmawiaja mi czasami posluszenstwa. Jest to najprawdopodobniej skutek tego ze kilka lat temu duzo gralam w siatkowke, zawody itp.. Co dzien wybite palce po prostu wolaja o pomoc :)

Na prawde moglo byc gorzej. Nie ma sie co przejmowac. Kciuki sa do uratowania. Z tego co wiem jest to calkiem prosty zabieg.Nawet bez narkozy i lezenia w szpitalu :D