Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ats napisał(a):
witaj nowy dniu! złota polska jesień jeszcze się trzyma!
Faktycznie . Pogoda pzepiękna. To też niezbyt dobrze, bo zięmia przed zimą powinna trochę nasiąknąć wodą

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
zimno jak na biegunie polnocnym

wczoraj chcialem jechac do poznania w lnie , dbshe ze mi przeszlo , bo dzis bym umieral na zapalenie pluc :lol: :lol: :lol:
A u nas Angel i wczoraj i dzisiaj kstra pogoda piękne słońce i 20 stopni

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
Draczyn napisał(a):
20 stopni

no wlasnie biegun :lol: :lol: :lol:
Jaki znów biegun - 20 stopni na plusie, to biegun. To wygnanie Angel Ci nie posłużyło

Posted

Draczyn napisał(a):
AngelOfDeath napisał(a):
Draczyn napisał(a):
20 stopni

Jaki znów biegun - 20 stopni na plusie, to biegun. To wygnanie Angel Ci nie posłużyło

:cunao: :cunao: :cunao:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
Draczyn napisał(a):
AngelOfDeath napisał(a):
Draczyn napisał(a):
20 stopni

:cunao: :cunao: :cunao:
Oj tak tak

Posted

_beatka_ napisał(a):
fakt pogoda sie utrzymuje przepiekna :D jak na jesień20stopni to sliczna pogoda1szkoda tylko, że rano tak zimno :-?
Nie ma co narzekać. Dobrze, że w czasie dnia jest ciepło

Posted

_beatka_ napisał(a):
jasne, ze dobrze, ale jak wychodzę o 6 z Bajtem na spacer to az mi uszy odmarzają od tej naszej jesieni :roll:
To zakładaj czapkę, albo nauszniki i po kłopocie

Posted

Nie wiedziałam ATS , ze Halama ma kurczaki , to mój ulubiony kabareciarz.
Nikt , tak jak on nie potrafi powiedzieć słowa " babeczka "
Tak naprawdę to bardzo mało o nim wiem , wyjątkowo odpowiada mi natomiast jego poczucie humoru.

Posted

Draczyn problem w tym, że ja nienawidze czapek, chyba, że moja ukochana z daszkiem, i nawet w zime nie noszę czapki tylko kaptur!ja na jesien nie mam kurki tylko płasz ze stójka który kaptura nie ma :-?

Posted

_beatka_ napisał(a):
Draczyn problem w tym, że ja nienawidze czapek, chyba, że moja ukochana z daszkiem, i nawet w zime nie noszę czapki tylko kaptur!ja na jesien nie mam kurki tylko płasz ze stójka który kaptura nie ma :-?
Są teraz w sprzedaży takie fajne nauszniki. Załuję że nie jestem ju w twoim wieku, bo napewno bym takie nosiła. Ja też niecierpię czapek

Posted

tylko tak naprawde nauszniki nic nie daja bo ciepło ucika przez głowe, a nie uszy...i nawet jak będe miala nauszniki to i tak w głowe zimno :( chciałam dwa lata temu sobie takie sprawić, ale wygladałam w nich jak traktorzystka i w końcu dałam sobie spokój...

Posted

_beatka_ napisał(a):
tylko tak naprawde nauszniki nic nie daja bo ciepło ucika przez głowe, a nie uszy...i nawet jak będe miala nauszniki to i tak w głowe zimno :( chciałam dwa lata temu sobie takie sprawić, ale wygladałam w nich jak traktorzystka i w końcu dałam sobie spokój...
Ja też nie znoszę czapek, tak że w pełni Cię rozumiem

Posted

_beatka_ napisał(a):
:D a przymierzałas kiedys takie nauszniki?trzeba mniec ładny owal twarzy żeby w nich dobrze wyglądać, a ja wyglądałam jak...tragicznie :lol:
Może Ci się tylko tak wydaje. Jak jeżdziłam na nartach, to tylko w nausznikach i b. dobrze się w nich czułam i chyba było nienajgorzej

Posted

Halama odgrywa takiego rolnika, który ma kurczaki - i one się znają na internecie i oglądaja stronę www. gołe stwory. pl :evilbat:

Posted

ats napisał(a):
Halama odgrywa takiego rolnika, który ma kurczaki - i one się znają na internecie i oglądaja stronę www. gołe stwory. pl :evilbat:
Witaj Ats, dawno Cię nie było

Posted

ats napisał(a):
Draczyn, Witaj!!!!
Ja latam po wszystkich forach i szukam tego na którym jesteś, aby pobyc z Toba choć przez chwilę! :D
Bardzo dziękuję Ats, że tak miło mnie witasz. Jest mi niezmiernie przyjemnie