Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 ats napisał(a):witaj nowy dniu! złota polska jesień jeszcze się trzyma!Faktycznie . Pogoda pzepiękna. To też niezbyt dobrze, bo zięmia przed zimą powinna trochę nasiąknąć wodą Quote
AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 zimno jak na biegunie polnocnym wczoraj chcialem jechac do poznania w lnie , dbshe ze mi przeszlo , bo dzis bym umieral na zapalenie pluc :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 AngelOfDeath napisał(a):zimno jak na biegunie polnocnym wczoraj chcialem jechac do poznania w lnie , dbshe ze mi przeszlo , bo dzis bym umieral na zapalenie pluc :lol: :lol: :lol:A u nas Angel i wczoraj i dzisiaj kstra pogoda piękne słońce i 20 stopni Quote
AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Draczyn napisał(a): 20 stopni no wlasnie biegun :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 AngelOfDeath napisał(a):Draczyn napisał(a): 20 stopni no wlasnie biegun :lol: :lol: :lol:Jaki znów biegun - 20 stopni na plusie, to biegun. To wygnanie Angel Ci nie posłużyło Quote
AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Draczyn napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):Draczyn napisał(a): 20 stopni no wlasnie biegun :lol: :lol: :lol:Jaki znów biegun - 20 stopni na plusie, to biegun. To wygnanie Angel Ci nie posłużyło :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 AngelOfDeath napisał(a):Draczyn napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):Draczyn napisał(a): 20 stopni no wlasnie biegun :lol: :lol: :lol:Jaki znów biegun - 20 stopni na plusie, to biegun. To wygnanie Angel Ci nie posłużyło :cunao: :cunao: :cunao:Oj tak tak Quote
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 fakt pogoda sie utrzymuje przepiekna :D jak na jesień20stopni to sliczna pogoda1szkoda tylko, że rano tak zimno :-? Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 _beatka_ napisał(a):fakt pogoda sie utrzymuje przepiekna :D jak na jesień20stopni to sliczna pogoda1szkoda tylko, że rano tak zimno :-?Nie ma co narzekać. Dobrze, że w czasie dnia jest ciepło Quote
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 jasne, ze dobrze, ale jak wychodzę o 6 z Bajtem na spacer to az mi uszy odmarzają od tej naszej jesieni :roll: Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 _beatka_ napisał(a):jasne, ze dobrze, ale jak wychodzę o 6 z Bajtem na spacer to az mi uszy odmarzają od tej naszej jesieni :roll:To zakładaj czapkę, albo nauszniki i po kłopocie Quote
elżbietarusos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Nie wiedziałam ATS , ze Halama ma kurczaki , to mój ulubiony kabareciarz. Nikt , tak jak on nie potrafi powiedzieć słowa " babeczka " Tak naprawdę to bardzo mało o nim wiem , wyjątkowo odpowiada mi natomiast jego poczucie humoru. Quote
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Draczyn problem w tym, że ja nienawidze czapek, chyba, że moja ukochana z daszkiem, i nawet w zime nie noszę czapki tylko kaptur!ja na jesien nie mam kurki tylko płasz ze stójka który kaptura nie ma :-? Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 _beatka_ napisał(a):Draczyn problem w tym, że ja nienawidze czapek, chyba, że moja ukochana z daszkiem, i nawet w zime nie noszę czapki tylko kaptur!ja na jesien nie mam kurki tylko płasz ze stójka który kaptura nie ma :-?Są teraz w sprzedaży takie fajne nauszniki. Załuję że nie jestem ju w twoim wieku, bo napewno bym takie nosiła. Ja też niecierpię czapek Quote
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 tylko tak naprawde nauszniki nic nie daja bo ciepło ucika przez głowe, a nie uszy...i nawet jak będe miala nauszniki to i tak w głowe zimno :( chciałam dwa lata temu sobie takie sprawić, ale wygladałam w nich jak traktorzystka i w końcu dałam sobie spokój... Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 _beatka_ napisał(a):tylko tak naprawde nauszniki nic nie daja bo ciepło ucika przez głowe, a nie uszy...i nawet jak będe miala nauszniki to i tak w głowe zimno :( chciałam dwa lata temu sobie takie sprawić, ale wygladałam w nich jak traktorzystka i w końcu dałam sobie spokój...Ja też nie znoszę czapek, tak że w pełni Cię rozumiem Quote
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 :D a przymierzałas kiedys takie nauszniki?trzeba mniec ładny owal twarzy żeby w nich dobrze wyglądać, a ja wyglądałam jak...tragicznie :lol: Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 _beatka_ napisał(a)::D a przymierzałas kiedys takie nauszniki?trzeba mniec ładny owal twarzy żeby w nich dobrze wyglądać, a ja wyglądałam jak...tragicznie :lol:Może Ci się tylko tak wydaje. Jak jeżdziłam na nartach, to tylko w nausznikach i b. dobrze się w nich czułam i chyba było nienajgorzej Quote
ats Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 Halama odgrywa takiego rolnika, który ma kurczaki - i one się znają na internecie i oglądaja stronę www. gołe stwory. pl :evilbat: Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 ats napisał(a):Halama odgrywa takiego rolnika, który ma kurczaki - i one się znają na internecie i oglądaja stronę www. gołe stwory. pl :evilbat:Witaj Ats, dawno Cię nie było Quote
ats Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 Draczyn, Witaj!!!! Ja latam po wszystkich forach i szukam tego na którym jesteś, aby pobyc z Toba choć przez chwilę! :D Quote
misiaczek Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Cześć dziewczyny :D Fajnie,że się odnalazłyście :wink: :D Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 ats napisał(a):Draczyn, Witaj!!!! Ja latam po wszystkich forach i szukam tego na którym jesteś, aby pobyc z Toba choć przez chwilę! :DBardzo dziękuję Ats, że tak miło mnie witasz. Jest mi niezmiernie przyjemnie Quote
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 a czy halama nie miała tez rapujacej bakterii? :D Quote
Recommended Posts