Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście - i wcale sie nie denerwuję, nie żartujcie! po prostu tutaj czuje się luźno i różna rzeczy piszę. oczywiście, że wyników wystaw bede szukac w wystawach.

Posted

Jak krew z nosa idzie mi ostatnio to pisanie... a zabuldozona będe pewnie w pierwszym kwartale przyszłego roku (oby! oby!)

Posted

ats ! Bierz sie do pracy. Wiem ze latwo mowic.. ale ja zawalilam przez lenistwo niejedna rzecz. Juz bym pewnie tez byla po obronie jakbym a tak nie mam nic :(

Trzymamy kciuki by wena powrocila :)

Posted

ATS , a ja Ci zazdroszczę.
Uwielbiam pisać wszelkiego rodzaju prace.
Niestety ciągle nie mam czasu .
Może w tym roku uda mi się jednak trochę " powalczyć " - myślę o penitencjarystyce .To druga dziedzina obok kynologii , gdzie zauważam konieczność zmian.

Posted

elżbietarusos, ja też lubię pisać, ale w dziedzinach przyrodniczych to nie tylko pisanie, ale przede wszystkim kilka lat pracy w terenie, pisanie to ostatnia prosta. lubię pisać, ale mam na głowie dom i rodzinę, a zwłaszcza aktywną dwuletnią córkę, która gdy widzi, że włączam kompa, zaczyna wyć z wściekłości i zazdrości.

Posted

No cóż dzidzia może być pewną przeszkodą ( szczególnie tak absorbująca).
ATS , kup jej pieska , wtedy Ty zejdziesz na plan dalszy.
Dzieci cudownie wzrastają wśród zwierząt.
Dla mojego syna psy , to rodzeństwo , przyjaciele , najtroskliwsze nianie .
Wspólne dzieciństwo , " walka o zabawki , pożywienie " , wspólne troski.
Dzięki psom mam mądre i bardzo wrażliwe dziecko , które nie skrzywdzi w przyszłości ani człowieka ani zwierzątka.

A Ty Viris , kup sobie dziecko .

Posted

to rzeczywiscie ast nie jest łatwo pisac jak dzieciaczek jest zazdrosny :) ja narazie póki co tak jak Viris muszę sie ograniczac bo Bajtus tez nie lubi jak za długo siedze na kompie i wpycha mi sie wtedy usilnie na kolanka, tak że nawet ekranu nie widzę :wink: