misiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Wiem,że Pacynka to weteranka...ale jest piękna,zresztą jak wszystkie Twoje buldożki :D Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 misiaczek napisał(a):Wiem,że Pacynka to weteranka...ale jest piękna,zresztą jak wszystkie Twoje buldożki :DA twoja to niby co.Tylko jak ją trzymasz w domu to nikt tej urody nie zauważy Quote
misiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Ale jak sądzicie...komentować fotek nie można w galerii? Żeby pochwalić,będziemy tak latać po topicach? Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 misiaczek napisał(a):Ale jak sądzicie...komentować fotek nie można w galerii? Żeby pochwalić,będziemy tak latać po topicach?MNie ię zdaje , że możemy natychmiast je komentować na offie, albo załużmy temat - komentarz do zdjęć Quote
Viris Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 hmm poczekajmy chwile z tymi komentarzami. Napisalam zapytanie czy nie udalo by sie podzielic juz istniejacej galerii na dwa tematy zdjeciowy i komentarze. tak zeby w galerii byly tylko i wylacznie zdjecia. Jesli bedzie ktos z tych osob ponad nami upowazniony do tego to moze sie uda zrobic cos z tym kierunku. oczywiscie jesli uzytkownicy nie beda mieli nic przeciwko. Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Viris napisał(a):hmm poczekajmy chwile z tymi komentarzami. Napisalam zapytanie czy nie udalo by sie podzielic juz istniejacej galerii na dwa tematy zdjeciowy i komentarze. tak zeby w galerii byly tylko i wylacznie zdjecia. Jesli bedzie ktos z tych osob ponad nami upowazniony do tego to moze sie uda zrobic cos z tym kierunku. oczywiscie jesli uzytkownicy nie beda mieli nic przeciwko.Jakuważacie. Dla mnie może być i tak Quote
misiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Mi tez wsio ryba...tylko jak bedzie osobno,to zeby było wiadomo,ktore się komentuje. Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 misiaczek napisał(a):Mi tez wsio ryba...tylko jak bedzie osobno,to zeby było wiadomo,ktore się komentuje.No właśnie trzeba to przemyśleć, aby nie zrobił się wiekszy bałagan niż jest Quote
ats Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Na pewno coś wymyslicie! Od siebie tylko powiem, że czasem jest dobrze przeczytac komentarz pod zdjeciem - mozna sie wtedy czegoś nauczyć. Quote
misiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ats napisał(a):Na pewno coś wymyslicie! Od siebie tylko powiem, że czasem jest dobrze przeczytac komentarz pod zdjeciem - mozna sie wtedy czegoś nauczyć. Zgadzam się ...wiadomo wtedy o co chodzi :D Quote
ats Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Chyba już wszyscy zasnęli - dobranoć w takim razie! Quote
ats Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 witaj nowy dniu! witajcie dogomaniacy! Quote
misiaczek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Cześć ats! Co słychać?Rzadko zaglądasz,ten doktorat zabiera Tobie dużo czasu.Jak daleko masz do końca? Quote
misiaczek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Cześć ats! Co słychać?Rzadko zaglądasz,ten doktorat zabiera Tobie dużo czasu.Jak daleko masz do końca? Quote
ats Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 cześć, Misiaczka! dalej niż bliżej, niestety, a tu jeszcze obowiązki rodzinne i inne ;) Quote
ats Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 a dzisiaj to głównie te inne obowiązki, nawet nie wiem, czy w ogole usiądę do tej mojej pracki. Martwi mnie to, że tak rzadko bywam na forum i nie mogę wziąć udziału w niektorych dyskusjach. Quote
ats Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 złota polska jesień. tymczasem chodząc na spacery z Zosią u siebie na osiedlu spostrzegłam dwa beżowe mopsy i to bardzo ładne, niezapasione. Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 U mnie nie ma mopsikow w okolicy ani jednego Buldozka nie widzialam! ;/ Quote
misiaczek Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 U mnie w mieście jakoś nie spotykam dużo piesków rasowych...u mnie na osiedlu chyba z 10 goldenów.Buldożków francowatych wogóle nie widać. Za to teraz jak ja idę z moimi,ludzie się za mną oglądają :wink: :D . Quote
ats Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 ja też nie widziłam u skierniewicach buldożków od bardzo dawna. wiem, że jeden tu mieszkał, ale już dawno nie żyje. Quote
_beatka_ Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 a u mnie buldozkow jest z tuzin na osiedlu, mopsik kolezanki mieszka 2pietra wyzej ale zasiony jest potwornie bo jej mama robi mu na sniadanie wagoniki z bułeczki z masełkiem, a poza tym o 19pod blok schodza sie psy ras wszelakich na zabawe :D w sumie ze 20labradorów, goldenka, welsh corgi, bajt, owczarki, jamniki i pare kundelków :D i od czasu do czasu ktos wzywa straz miejsca i kazdy własciciel dostaje mandacik 150zł za chodzenie z psem bez smyczy :lol: Quote
ats Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 no, to beatko - duzo się tam u Was dzieje!! Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 hmm apropo mandatow to jest nadal obowiazek zakladania kaganca psiakowi? Buldozkowi to chyba sie nie da :o Quote
elżbietarusos Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 We Włocłaku staż miejska nie czepia się zbytnio o kagańce . Gdy pies jest na smyczy dają spokój. Buldożków jest u nas niewiele , i raczej większość ludzi myśli , że to młode bokserki. Kaganiec może utrudniać oddychanie ( typowych dla buldożków nie widziałam w sprzedaży ) Quote
Recommended Posts