Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiaczek napisał(a):
Wiem,że Pacynka to weteranka...ale jest piękna,zresztą jak wszystkie Twoje buldożki :D
A twoja to niby co.Tylko jak ją trzymasz w domu to nikt tej urody nie zauważy

Posted

misiaczek napisał(a):
Ale jak sądzicie...komentować fotek nie można w galerii?
Żeby pochwalić,będziemy tak latać po topicach?
MNie ię zdaje , że możemy natychmiast je komentować na offie, albo załużmy temat - komentarz do zdjęć

Posted

hmm poczekajmy chwile z tymi komentarzami. Napisalam zapytanie czy nie udalo by sie podzielic juz istniejacej galerii na dwa tematy zdjeciowy i komentarze. tak zeby w galerii byly tylko i wylacznie zdjecia. Jesli bedzie ktos z tych osob ponad nami upowazniony do tego to moze sie uda zrobic cos z tym kierunku. oczywiscie jesli uzytkownicy nie beda mieli nic przeciwko.

Posted

Viris napisał(a):
hmm poczekajmy chwile z tymi komentarzami. Napisalam zapytanie czy nie udalo by sie podzielic juz istniejacej galerii na dwa tematy zdjeciowy i komentarze. tak zeby w galerii byly tylko i wylacznie zdjecia. Jesli bedzie ktos z tych osob ponad nami upowazniony do tego to moze sie uda zrobic cos z tym kierunku. oczywiscie jesli uzytkownicy nie beda mieli nic przeciwko.
Jakuważacie. Dla mnie może być i tak

Posted

misiaczek napisał(a):
Mi tez wsio ryba...tylko jak bedzie osobno,to zeby było wiadomo,ktore się komentuje.
No właśnie trzeba to przemyśleć, aby nie zrobił się wiekszy bałagan niż jest

Posted

Na pewno coś wymyslicie! Od siebie tylko powiem, że czasem jest dobrze przeczytac komentarz pod zdjeciem - mozna sie wtedy czegoś nauczyć.

Posted

ats napisał(a):
Na pewno coś wymyslicie! Od siebie tylko powiem, że czasem jest dobrze przeczytac komentarz pod zdjeciem - mozna sie wtedy czegoś nauczyć.

Zgadzam się ...wiadomo wtedy o co chodzi :D

Posted

a dzisiaj to głównie te inne obowiązki, nawet nie wiem, czy w ogole usiądę do tej mojej pracki. Martwi mnie to, że tak rzadko bywam na forum i nie mogę wziąć udziału w niektorych dyskusjach.

Posted

złota polska jesień. tymczasem chodząc na spacery z Zosią u siebie na osiedlu spostrzegłam dwa beżowe mopsy i to bardzo ładne, niezapasione.

Posted

U mnie w mieście jakoś nie spotykam dużo piesków rasowych...u mnie na osiedlu chyba z 10 goldenów.Buldożków francowatych wogóle nie widać.
Za to teraz jak ja idę z moimi,ludzie się za mną oglądają :wink: :D .

Posted

a u mnie buldozkow jest z tuzin na osiedlu, mopsik kolezanki mieszka 2pietra wyzej ale zasiony jest potwornie bo jej mama robi mu na sniadanie wagoniki z bułeczki z masełkiem, a poza tym o 19pod blok schodza sie psy ras wszelakich na zabawe :D w sumie ze 20labradorów, goldenka, welsh corgi, bajt, owczarki, jamniki i pare kundelków :D i od czasu do czasu ktos wzywa straz miejsca i kazdy własciciel dostaje mandacik 150zł za chodzenie z psem bez smyczy :lol:

Posted

We Włocłaku staż miejska nie czepia się zbytnio o kagańce .
Gdy pies jest na smyczy dają spokój.
Buldożków jest u nas niewiele , i raczej większość ludzi myśli , że to młode bokserki.
Kaganiec może utrudniać oddychanie ( typowych dla buldożków nie widziałam w sprzedaży )