_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 ok, wybacz draczyn...to w jakim temacie mam o tym pisac?wychowanie buldozka? Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 _beatka_ napisał(a):ok, wybacz draczyn...to w jakim temacie mam o tym pisac?wychowanie buldozka?No jasne. Jeśli każda z nas będzie tego przestrzegać, to będzie ok. Jest temat ogólny off, jak nie wiesz gdzie to tam, Wszystkie nawzajem zwracajmy sobie uwagę to będzie ok. Ja też nieraz zaczynam nie na temat, to też nalezy mi przypomnieć Quote
ats Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Ha, ha - no ta ja mam coś na temat - po tym weekendzie moja namietność w sosunku do buldożków wzrosła jeszcze o jakies 1500%. zdecydowanie moje niezabuldożenie jest tylko chwilowe... Quote
_beatka_ Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ast czyżbyś szykowała nam jakąś niespodziankię? :D Quote
Draczyn Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ats napisał(a):Ha, ha - no ta ja mam coś na temat - po tym weekendzie moja namietność w sosunku do buldożków wzrosła jeszcze o jakies 1500%. zdecydowanie moje niezabuldożenie jest tylko chwilowe...Bardzo się cieszę, że przybędzie zabuldożonych pasjonatów Quote
ats Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 witajcie! Ja juz odwaliłam część dzisiejszej roboty i mam chwile wolnego - więc jestem! Quote
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 ats napisał(a):witajcie! Ja juz odwaliłam część dzisiejszej roboty i mam chwile wolnego - więc jestem!Dzieńdobry Ats, czy dostałaś maila wczoraj od babki, która poszukujepewnego buldożka, chyba się nie gniewasz, że jej namiary podałam Quote
ats Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Oczywiście Draczyn, że sie nie gniewam! Niestety, nie mogłam jej pomóc! Tu musi chodzic o innych "chodoffcuff". ale ogolnie milo mi sie z ta pania rozmawiało. Quote
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 ats napisał(a):Oczywiście Draczyn, że sie nie gniewam! Niestety, nie mogłam jej pomóc! Tu musi chodzic o innych "chodoffcuff". ale ogolnie milo mi sie z ta pania rozmawiało.To się cieszę, że nie masz mi za złe Quote
_beatka_ Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 ast kiedy wreszcie dołączysz do zabuldozonych, bo zaczynam sie niecierpliwić? :wink: Quote
ats Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Beatko, ten dzień się zbliza, zaufaj mi! Na razie koncentruję się na zdobywaniu informacji, obserwacjach. wychodzę z załozenia, że musze zgromadzic jak największą wiedzę zanim buldozek trafi do mojego domu. Chcę byc dobrze przygotowana. Quote
_beatka_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 a znalazłas juz hodowle z której chciałabys wziąć pieska? Quote
ats Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 jest kilka, którym mogłabym zaufać przy wyborze pieska. Quote
Draczyn Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 ats napisał(a):jest kilka, którym mogłabym zaufać przy wyborze pieska.Dzieńdobry Ats. długo Cię nie było. Co tam słychać. Jak idzie pisanie doktoratu? Całuski dla Zosi Quote
ats Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Zosia śpi, a ja powinnam robic milion innych rzeczy, ale wpadłam na forum, chociaz nadrobic zaległości w pisaniu postów... Quote
Viris Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 hejka :) Ja wlasnie skonczyklam na dzisiaj wielkie sprzatanie ale zejdzie mi jeszcze ze 3 dni! Chcialam sie odstresowac troche na forum :) Quote
ats Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 ja też wpadłam pogadac ze starymi znajomkami z forum. Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Viris napisał(a):hejka :) Ja wlasnie skonczyklam na dzisiaj wielkie sprzatanie ale zejdzie mi jeszcze ze 3 dni! Chcialam sie odstresowac troche na forum :)Wątpię, czy disiaj Ci się to uda Quote
Viris Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Draczyn napisał(a):Viris napisał(a):hejka :) Ja wlasnie skonczyklam na dzisiaj wielkie sprzatanie ale zejdzie mi jeszcze ze 3 dni! Chcialam sie odstresowac troche na forum :)Wątpię, czy disiaj Ci się to uda No chyba sie nie udalo. Jeszcze bardziej jestem zla na wszystko. Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ats napisał(a):dlaczego tak uważasz, Draczyn??Przeczytaj Ats całego dzisiejszego off-a to napewno zrozumies. Nikomu dziś na forum nie było zbyt miło Quote
misiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ats...pojawia się i znika :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: Quote
ats Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 no, ale może teraz atmosfera juz się oczyściła? Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ats napisał(a):no, ale może teraz atmosfera juz się oczyściła?Mam taką nadzieję. A może dziś jest niekorzystny biomet? Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 misiaczek napisał(a):ats...pojawia się i znika :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:Nie chciałam Ci odpowiadać w galerii, aby jej nie aaśmiecać. Pacynka to już weteranka, a to jej zdjęcie z przed paru dni . Ale twoja = stale ząłuję, że jej nie wystawiasz Quote
Recommended Posts