Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
ok, wybacz draczyn...to w jakim temacie mam o tym pisac?wychowanie buldozka?
No jasne. Jeśli każda z nas będzie tego przestrzegać, to będzie ok. Jest temat ogólny off, jak nie wiesz gdzie to tam, Wszystkie nawzajem zwracajmy sobie uwagę to będzie ok. Ja też nieraz zaczynam nie na temat, to też nalezy mi przypomnieć

Posted

Ha, ha - no ta ja mam coś na temat - po tym weekendzie moja namietność w sosunku do buldożków wzrosła jeszcze o jakies 1500%. zdecydowanie moje niezabuldożenie jest tylko chwilowe...

Posted

ats napisał(a):
Ha, ha - no ta ja mam coś na temat - po tym weekendzie moja namietność w sosunku do buldożków wzrosła jeszcze o jakies 1500%. zdecydowanie moje niezabuldożenie jest tylko chwilowe...
Bardzo się cieszę, że przybędzie zabuldożonych pasjonatów

Posted

ats napisał(a):
witajcie!
Ja juz odwaliłam część dzisiejszej roboty i mam chwile wolnego - więc jestem!
Dzieńdobry Ats, czy dostałaś maila wczoraj od babki, która poszukujepewnego buldożka, chyba się nie gniewasz, że jej namiary podałam

Posted

Oczywiście Draczyn, że sie nie gniewam! Niestety, nie mogłam jej pomóc! Tu musi chodzic o innych "chodoffcuff". ale ogolnie milo mi sie z ta pania rozmawiało.

Posted

ats napisał(a):
Oczywiście Draczyn, że sie nie gniewam! Niestety, nie mogłam jej pomóc! Tu musi chodzic o innych "chodoffcuff". ale ogolnie milo mi sie z ta pania rozmawiało.
To się cieszę, że nie masz mi za złe

Posted

Beatko, ten dzień się zbliza, zaufaj mi! Na razie koncentruję się na zdobywaniu informacji, obserwacjach. wychodzę z załozenia, że musze zgromadzic jak największą wiedzę zanim buldozek trafi do mojego domu. Chcę byc dobrze przygotowana.

Posted

ats napisał(a):
jest kilka, którym mogłabym zaufać przy wyborze pieska.
Dzieńdobry Ats. długo Cię nie było. Co tam słychać. Jak idzie pisanie doktoratu? Całuski dla Zosi

Posted

Viris napisał(a):
hejka :) Ja wlasnie skonczyklam na dzisiaj wielkie sprzatanie ale zejdzie mi jeszcze ze 3 dni! Chcialam sie odstresowac troche na forum :)
Wątpię, czy disiaj Ci się to uda

Posted

Draczyn napisał(a):
Viris napisał(a):
hejka :) Ja wlasnie skonczyklam na dzisiaj wielkie sprzatanie ale zejdzie mi jeszcze ze 3 dni! Chcialam sie odstresowac troche na forum :)
Wątpię, czy disiaj Ci się to uda

No chyba sie nie udalo. Jeszcze bardziej jestem zla na wszystko.

Posted

misiaczek napisał(a):
ats...pojawia się i znika :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:
Nie chciałam Ci odpowiadać w galerii, aby jej nie aaśmiecać. Pacynka to już weteranka, a to jej zdjęcie z przed paru dni . Ale twoja = stale ząłuję, że jej nie wystawiasz