ats Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 musisz miec piękny ogród, Draczyn! Quote
Viris Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Co ja bym dala za chociaz kawalek malego domku i ogrodka a nie mieszkanie wrrr... Quote
ats Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 ja też o tym marzę. Nawet mamy juz piekna działkę w fajnym miejscu, ale na razie na więcej sie nie zanosi... Quote
Viris Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Ja mam dwie dzialki i co z tego... jakbym miala domek to i moze bym pomyslala o hodowli buldozkow. A tak to na razie konczyc studia i pracowac :P Quote
Draczyn Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Viris napisał(a):Ja mam dwie dzialki i co z tego... jakbym miala domek to i moze bym pomyslala o hodowli buldozkow. A tak to na razie konczyc studia i pracowac :PWszystko przychodzi z czasem.Ja też zaczynałam hodowlę mieszkając w bloku. Krok po kroku - chcieć to móc. Sny się często spełniają. Jestem starsza od Was i stopniowo doszłam do tego co sobie wymarzyłam i Wam też tego życzę Quote
Viris Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 No moze kiedys sie uda. Ja jestem na etapie spelniania kolejnych marzen. Jak na razie najwazniejsze z nich sie spelnily. Jeszcze zostalo tylko jedno... Ale cos za cos. Z tamtego musialam zrezygnowac ze wzgledu na nasze wspolne marzenie o buldozku . Quote
ats Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Draczyn, całkowicie się z Tobą zgadzam! Zawsze trzeba dać ten pierwszy krok! Quote
_beatka_ Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 oczko wodne...a wrrrr :D no to czekamy na sesję zdjęciowa rybek :wink: Quote
Draczyn Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 _beatka_ napisał(a):oczko wodne...a wrrrr :D no to czekamy na sesję zdjęciowa rybek :wink:To nie oczko - to basen.Wątpię czy takie grzbiety rybek będąatrakcyjne do oglądania Quote
_beatka_ Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 to moze zdjecie basenika z jakąś żabką w tle...? :wink: Quote
Viris Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Draczyn jak chcesz to pozycze aparat do zdjec podwodnych :P Tylko kto tam wskoczy do tych rybek zeby popstrykac? :P Quote
Draczyn Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Viris napisał(a):Draczyn jak chcesz to pozycze aparat do zdjec podwodnych :P Tylko kto tam wskoczy do tych rybek zeby popstrykac? :PTam nawet strach skoczyć, bo są i pijawki i żółtobrzuszki i ine robactwo Quote
Viris Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 To ostatecznie mozna wlozyc sama reke z aparatem pod wode :D Quote
Draczyn Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Viris napisał(a):To ostatecznie mozna wlozyc sama reke z aparatem pod wode :DTo nie takie proste, bo iest on ogrodzony płotkiem, aby psy tam nie wpadały, Quote
ats Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Draczyn - oczko wodne to za mało powiedziane - z tego, co czytam to prawdziwy ekosystem!! Quote
Draczyn Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 ats napisał(a):Draczyn - oczko wodne to za mało powiedziane - z tego, co czytam to prawdziwy ekosystem!!Tak jak pisałam wccześniej, ten basenik przeznaczony byl do kąpieli, a myśmy zrobili z niego coś w rodzaju ogrodu wodnego Quote
ats Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Bardzo mi sie podoba ten pomysł. Inicjatywa tym cenniejsza, że w dużym mieście, gdzie takich "rajskich" miejsc jest niewiele, a sa one niezbędne dla przetrwania wielu gatunków zwierząt. Quote
Draczyn Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 ats napisał(a):Bardzo mi sie podoba ten pomysł. Inicjatywa tym cenniejsza, że w dużym mieście, gdzie takich "rajskich" miejsc jest niewiele, a sa one niezbędne dla przetrwania wielu gatunków zwierząt.My mieszkamy Ats niby w Warszawie, a w gruncie rzeczy na samym skraju puszczy Kampinowskiej. W ogrodzie bywają u nas wiewiórki, jeże wężę itp Quote
ats Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 można tylko pozazdrościć! Ale generalnie rzecz ujmując to jest miasto - przedmiescia wielkiego miasta. Niektórzy urządzaja sobie wystrzyżone trawniczki na całych hektarach, a Ty masz oazę dzikiego życia!! Quote
_beatka_ Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 draczyn tym lepiej!masz oazę spokoju za oknem a do miasta bardzo niedaleko:)tylko pozazdrościć:) Quote
Draczyn Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 _beatka_ napisał(a):draczyn tym lepiej!masz oazę spokoju za oknem a do miasta bardzo niedaleko:)tylko pozazdrościć:)Beatko nie ma czego zazdrościć. Chętnie bym się z tobą zamieniła na twoje młode lata, bo to jest najcenniejszy skarb, którego ni doceniamy, dopóki go mamy Quote
_beatka_ Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 no cóz to fakt:)ale i tak taki stawik to super sprawa nawet jak nie ma się właśnie 20lat :wink: Quote
ats Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 każdy wiek ma swoje zalety i wady, po prostu nie ma wyjścia - trzeba to zaakceptować... :lol: Quote
Draczyn Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 ats napisał(a):każdy wiek ma swoje zalety i wady, po prostu nie ma wyjścia - trzeba to zaakceptować... :lol:Oczywiście. Toteż ja to akceptuję, ale chętnie bym miała znów, no może nie 20 lat, ale tak między 30, a 40 Quote
Recommended Posts