Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viris napisał(a):
Ja mam dwie dzialki i co z tego... jakbym miala domek to i moze bym pomyslala o hodowli buldozkow. A tak to na razie konczyc studia i pracowac :P
Wszystko przychodzi z czasem.Ja też zaczynałam hodowlę mieszkając w bloku. Krok po kroku - chcieć to móc. Sny się często spełniają. Jestem starsza od Was i stopniowo doszłam do tego co sobie wymarzyłam i Wam też tego życzę

Posted

No moze kiedys sie uda. Ja jestem na etapie spelniania kolejnych marzen. Jak na razie najwazniejsze z nich sie spelnily. Jeszcze zostalo tylko jedno... Ale cos za cos. Z tamtego musialam zrezygnowac ze wzgledu na nasze wspolne marzenie o buldozku .

Posted

_beatka_ napisał(a):
oczko wodne...a wrrrr :D no to czekamy na sesję zdjęciowa rybek :wink:
To nie oczko - to basen.Wątpię czy takie grzbiety rybek będąatrakcyjne do oglądania

Posted

Viris napisał(a):
Draczyn jak chcesz to pozycze aparat do zdjec podwodnych :P Tylko kto tam wskoczy do tych rybek zeby popstrykac? :P
Tam nawet strach skoczyć, bo są i pijawki i żółtobrzuszki i ine robactwo

Posted

ats napisał(a):
Draczyn - oczko wodne to za mało powiedziane - z tego, co czytam to prawdziwy ekosystem!!
Tak jak pisałam wccześniej, ten basenik przeznaczony byl do kąpieli, a myśmy zrobili z niego coś w rodzaju ogrodu wodnego

Posted

Bardzo mi sie podoba ten pomysł. Inicjatywa tym cenniejsza, że w dużym mieście, gdzie takich "rajskich" miejsc jest niewiele, a sa one niezbędne dla przetrwania wielu gatunków zwierząt.

Posted

ats napisał(a):
Bardzo mi sie podoba ten pomysł. Inicjatywa tym cenniejsza, że w dużym mieście, gdzie takich "rajskich" miejsc jest niewiele, a sa one niezbędne dla przetrwania wielu gatunków zwierząt.
My mieszkamy Ats niby w Warszawie, a w gruncie rzeczy na samym skraju puszczy Kampinowskiej. W ogrodzie bywają u nas wiewiórki, jeże wężę itp

Posted

można tylko pozazdrościć! Ale generalnie rzecz ujmując to jest miasto - przedmiescia wielkiego miasta. Niektórzy urządzaja sobie wystrzyżone trawniczki na całych hektarach, a Ty masz oazę dzikiego życia!!

Posted

_beatka_ napisał(a):
draczyn tym lepiej!masz oazę spokoju za oknem a do miasta bardzo niedaleko:)tylko pozazdrościć:)
Beatko nie ma czego zazdrościć. Chętnie bym się z tobą zamieniła na twoje młode lata, bo to jest najcenniejszy skarb, którego ni doceniamy, dopóki go mamy

Posted

ats napisał(a):
każdy wiek ma swoje zalety i wady, po prostu nie ma wyjścia - trzeba to zaakceptować... :lol:
Oczywiście. Toteż ja to akceptuję, ale chętnie bym miała znów, no może nie 20 lat, ale tak między 30, a 40