Jump to content
Dogomania

Grzywacze na wystawach i nie tylko :)

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pięknie zrobiony powder puff, ta śliczny pies, który także potrafi wygrywać, ostatnio zresztą to właśnie ta odmiana ma szczęście na ringach, zobaczymy jak będzie na światówce :wink:

Posted

maga18 napisał(a):
paniMysza napisał(a):
nie widze zdjęcia :-?

ja tez nie :(
Wczoraj póżnym wieczorem jeszcze było, to było zdjęcie sędziego z asystentem. Jakieś czary mary, że zniknęłó

Posted

AnkaW napisał(a):
velvia napisał(a):

i jeszcze taka fotka z Warszawki

ja też nie widzę :cry:
Przysięgam, że wczoraj nic nie piłam, a widzziałam tam fotkę sędziego i asystenta z ringu grzywaczyków. Na zdjęciu nie było żadnego psa, ani hodowcy. To naprawdę jakieś czary mary

Posted

pumilo napisał(a):
W swoich fotkach z Warszawy znalazłam taką fajną, agilitkową grzywkę :D

ja widzialam tego grzywka chyba w Sopocie w akcji!
REWELACJA!!!!!!!

Posted

orsini napisał(a):
pumilo napisał(a):
W swoich fotkach z Warszawy znalazłam taką fajną, agilitkową grzywkę :D

ja widzialam tego grzywka chyba w Sopocie w akcji!
REWELACJA!!!!!!!
Nie pamiętam gdzie, ale gdzieś na forum już o niej pisali i też się zdziwiłam, że grzywka na agility

Posted

maga18 napisał(a):
ja widzialam w Legnicy :D oprocz tej powderki byly jeszcze dwie naguski :D wszystkie rewelacyjnie fruwały :D
Szkoda ,że moja już starszawa, bo ożna byłoby ją wyszkolić w agility, bo ona to prawdziwy Clown

Posted

góral napisał(a):
Pięknie zrobiony powder puff, ta śliczny pies, który także potrafi wygrywać, ostatnio zresztą to właśnie ta odmiana ma szczęście na ringach, zobaczymy jak będzie na światówce :wink:

do światówki jeszcze trochę czasu jest, przed nami parę wcześniejszych wystaw, będziemy kibicować powderom :) 8) i nie tylko im ...

Posted

Cierpliwości trochę, wczorajszy dzień był upalny,droga daleka do domu napewno fotografowie jeszcze śpią.Było super szkoda że nie było więcej dogomaniaczek.

Posted

no to wstawiam co mam - niestety ostre słońce niepomagało w robieniu zdjęć :roll:

Psy kl. szczeniąt - w roli głównej Gruca z Hazardem

konkurenci - niestety imion nie pamiętam, ale Wy na pewno tak :D

aaannddd The Winner Isssssss :fadein:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...