paniMysza Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 animal planet juz nie mam, bo zrezygnowałam z rozbudowanego pakietu kablówki.animal planet i ale kino to dwa programy, których zaluje, że już nie mam.reszta nie nadawała sie do niczego :-?
JustynaJK Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Draczyn napisał(a):paniMysza napisał(a):Draczyn napisał(a):Agama napisał(a):draczyn na tv to mi juz czasu brakujeNa to zawszetrzeba znależćczas. Polecam jest coraz więcej fajnych programów a mi się wydaje, że jest wręcz odwrotnie i już większość tego co proponuje nam telewizja nie da się oglądac :-?Animal planet też nie oglądacie. Tam jest parę świetnych programów o psach tylko sęk w tym,że zwykle to są powtórki :(
Ki-wi Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Wlasnie ciagle powtorki :x A w sumie jakie tam sa fajne programy o psach,bo ja jakos coagle natrafiam tylko na policje psia albo cos w tym stylu.Kiedys byl program o wystawch i o poszczegolych rasch...teraz juz ich nie ma...tylko powtorki psich targedii. :-?
paniMysza Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 ja tam w ogóle lubiłam ogladać programy o zwierzętach. a teraz wchodzi seria kilkunatoodcinkowa o moich ukochanych zwierzaczkach "rezydencja surykatek" :D pierwszy odcinek dziś chyba o 18, albo o 19. szkoda ze nie mam animal planet :-?
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 paniMysza napisał(a):ja tam w ogóle lubiłam ogladać programy o zwierzętach. a teraz wchodzi seria kilkunatoodcinkowa o moich ukochanych zwierzaczkach "rezydencja surykatek" :D pierwszy odcinek dziś chyba o 18, albo o 19. szkoda ze nie mam animal planet :-?No to konieczni muszę to zobaczyć. Ja mam cyfra+, najtańszy pakiet i jest tam Animals Planet - polecam
Agama Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 pani myszo odemnie kupowala nagusa dziewczyna ktora ma pieska preriowego mieszka z nimi jak kot czyli luzem zeby nic nie niszczyl to kupuje mu 3 metry kabka tygodniowo nawet wie jaki lubi najbardziej oczywiscie go nie je nasz koszatniczka tak przemluca galezie jablonki nidlugo dziadkowie nie beda mieli drzewka ...
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Cześć ągama, co u as takie puchy//////////////???????????????????????/
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Agama napisał(a):sobota to pewnie wszyscy na imprezkachNie pochwalisz mojego podpisu
Agama Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 draczyn podpis fajny ale gdybys miala na dole taki paseczek z twoimi bulwami co naturalne to nie wytwor komputerowy
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Agama napisał(a):draczyn podpis fajny ale gdybys miala na dole taki paseczek z twoimi bulwami co naturalne to nie wytwor komputerowyWszyscy mają paseczki, to ja mam niepaseczek. Mnie się on podoba. to mój towarzysz na dogo
cyga Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Agama napisał(a):sobota to pewnie wszyscy na imprezkach hej a ja dziś nie na imprezie choć miałabym co świetować,cały dzień spędziłam na rajdzie warszawskim,chciałam zabrać ze sobą Fiduńcie,ale mój chłopak powiedział,że jak nie ma na ubranku logo subaru to żaden z niej kibol i nie jedzie wiec teraz intensywnie buszuje po neciku i szukam naszywki subaru zrobie jej taki kubraczek na nastepny rajd a co...?
resuruss Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Harley D Sub Divo na MP wystawa CHorzow 2005 IV lokata. Wlasnie mamy smaczek na Kerry blue :wink:
Draczyn Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Agama napisał(a):sliczny HARysa kto to jest HARys :evilbat: :evilbat:
maga18 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Haryś to psiak Resuruss - Harely D Sub Divo :D - nagi grzywacz
Agama Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 sunia przesliczna zreszta po takich rodzicach to trudno sie dziwic dodatkowo trafila w super ,,rece,,ci panstwo z torunia sa poprostu zauroczeni swoimi pociechami
Draczyn Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 maga18 napisał(a):Haryś to psiak Resuruss - Harely D Sub Divo :D - nagi grzywaczDzięki już wiem. Bardzo Ladny. Podoba mi się
Agama Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 pani myszo niech na to pytanie odpowie ci ktos inny znowu uslysze ze sie podlizuje na tej wystawie byla ania kusal iona podawala wyniki pozdrawiam
Draczyn Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 To w Warszawie BOB dostała sunia??????????????
.ania Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Śliczna suńka, coraz bardziej podobają mi się chińczyki :D
Recommended Posts