Jump to content
Dogomania

Grzywacze na wystawach i nie tylko :)

Recommended Posts

Posted

animal planet juz nie mam, bo zrezygnowałam z rozbudowanego pakietu kablówki.animal planet i ale kino to dwa programy, których zaluje, że już nie mam.reszta nie nadawała sie do niczego :-?

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
paniMysza napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Agama napisał(a):
draczyn na tv to mi juz czasu brakuje
Na to zawszetrzeba znależćczas. Polecam jest coraz więcej fajnych programów

a mi się wydaje, że jest wręcz odwrotnie i już większość tego co proponuje nam telewizja nie da się oglądac :-?
Animal planet też nie oglądacie. Tam jest parę świetnych programów o psach

tylko sęk w tym,że zwykle to są powtórki :(

Posted

Wlasnie ciagle powtorki :x A w sumie jakie tam sa fajne programy o psach,bo ja jakos coagle natrafiam tylko na policje psia albo cos w tym stylu.Kiedys byl program o wystawch i o poszczegolych rasch...teraz juz ich nie ma...tylko powtorki psich targedii. :-?

Posted

ja tam w ogóle lubiłam ogladać programy o zwierzętach. a teraz wchodzi seria kilkunatoodcinkowa o moich ukochanych zwierzaczkach "rezydencja surykatek" :D pierwszy odcinek dziś chyba o 18, albo o 19. szkoda ze nie mam animal planet :-?

Posted

paniMysza napisał(a):
ja tam w ogóle lubiłam ogladać programy o zwierzętach. a teraz wchodzi seria kilkunatoodcinkowa o moich ukochanych zwierzaczkach "rezydencja surykatek" :D pierwszy odcinek dziś chyba o 18, albo o 19. szkoda ze nie mam animal planet :-?
No to konieczni muszę to zobaczyć. Ja mam cyfra+, najtańszy pakiet i jest tam Animals Planet - polecam

Posted

pani myszo odemnie kupowala nagusa dziewczyna ktora ma pieska preriowego mieszka z nimi jak kot czyli luzem zeby nic nie niszczyl to kupuje mu 3 metry kabka tygodniowo nawet wie jaki lubi najbardziej oczywiscie go nie je nasz koszatniczka tak przemluca galezie jablonki nidlugo dziadkowie nie beda mieli drzewka ...

Posted

Agama napisał(a):
draczyn podpis fajny ale gdybys miala na dole taki paseczek z twoimi bulwami co naturalne to nie wytwor komputerowy
Wszyscy mają paseczki, to ja mam niepaseczek. Mnie się on podoba. to mój towarzysz na dogo

Posted

Agama napisał(a):
sobota to pewnie wszyscy na imprezkach

hej a ja dziś nie na imprezie choć miałabym co świetować,cały dzień spędziłam na rajdzie warszawskim,chciałam zabrać ze sobą Fiduńcie,ale mój chłopak powiedział,że jak nie ma na ubranku logo subaru to żaden z niej kibol i nie jedzie wiec teraz intensywnie buszuje po neciku i szukam naszywki subaru zrobie jej taki kubraczek na nastepny rajd a co...?

Posted

sunia przesliczna zreszta po takich rodzicach to trudno sie dziwic dodatkowo trafila w super ,,rece,,ci panstwo z torunia sa poprostu zauroczeni swoimi pociechami

Posted

pani myszo niech na to pytanie odpowie ci ktos inny znowu uslysze ze sie podlizuje na tej wystawie byla ania kusal iona podawala wyniki pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...