malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 I na koniec niepublikowane, jedyne i niepowtarzalne zdjęcia Quandiniego na ringu :angel: :angel: :angel: koniec - dziękuję za uwagę :fadein:
matrix..... Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Malawaszka dziękujemy za super fotorelację z wystawy we Wrocławiu !!
resuruss Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Malawaszko!Dzieki za slowa pocieszenia.Sama wiesz jak u niego z jedzeniem...... A na sesyjke juz zacieram raczki!!!!!!!!
malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 resuruss napisał(a):Malawaszko!Dzieki za slowa pocieszenia.Sama wiesz jak u niego z jedzeniem... noo arystokrata nie może chodzić z przepełnionym żołądkiem - jest śliczny i koniec, proszę mi się tu nie smucić!!!
Ania i Psy Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Malawaszku,proszę o pozwolenie o użycie kilku fotków na stronę-Wiwki, Bułki i grupowego.
Nesjanna Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 aaaaale SUPER zdjęcia - szkoda, że ja nie mogłam pojechać ...... :cry:
malawaszka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ania i Psy napisał(a):Malawaszku,proszę o pozwolenie o użycie kilku fotków na stronę-Wiwki, Bułki i grupowego. bierz co chcesz :wink: wysyłam Ci wszystkie Wasze na maila w większej rozdzielczości
maga18 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 hihi... ale ten moj Toffi przewiewny sie zrobil :lol:
AnkaW Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 malawaszka napisał(a):i poza ringiem Toffik :roflt: wietrzył jajka :lol: do pucharu Milki się podpiął :lol: Chyba raczej się na niego wypiął :lol: :lol: :lol:
Nesjanna Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 kto może mi przysłać pełne wyniki z Wrocławia oraz kto sędziował ??????? Bardzo proszę ...
Em-ka Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Nesjanka napisał(a):kto może mi przysłać pełne wyniki z Wrocławia oraz kto sędziował ??????? Bardzo proszę ... Nesjanka - odwiedziłam Twoją stronę i myślę, że powinnaś nieco ją zmodyfikować, aby była bardziej czytelna... oczywiscie jest to moje pierwsze wrażenie.... a wyniki z Wrocławia znajdziesz w temacie Mam grzywacza+off - są tam również zdjecia!
Nesjanna Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 dzięki za opinię, bardzo chętnie słuchamy wszystkich głosów ! zachęcam do odwiedzania portalu przypominam www.grzywacze.pl tam również jest forum - można pisać śmiało swoje opinie !!! i sprostwanie: to nie jest moja strona !!! ja tylko jestem jej inicjatorem - strona ma być dla Użytkowników - ma sprawiać radość, zapewnić funkcję informacyjo-poznawczą, reklamę hodowli oraz poszczególnych psów rasy - interesującej nas rasy itp np. część kolorów, czcionka zostanie zmieniona - portal jest cały czas w budowie !!! Czekamy na pozostałe sugestie Dzięki :D dzieki wielkie i za wskazanie wyników z Wrocławia
Ania i Psy Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Psy klasa szczeniąt lok 1 Morel Maff-Staff lok 2 Oddie z Chmielnik lok 3 Cezariusz Petroniusz Maximus Galus
Ania i Psy Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Klas młodzieży: WOOLI Armator (brak foto) Klasa pośrednia: Kalim Siringara (brak foto) Klasa otwarta: Lok. 1,dosk,złoto,cwc Damiaś od Zbójnika Ondraszka lok. 2 bdb Toffik Amitycja-piesek 5 lat, z odzysku Klasa Championów: lok 1, dosk, cwc ,BOB Emanor Sasquehanna
Ania i Psy Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Suki Klasa szczeniąt: lok 1 WO Belizza Aguna Boska Kate lok 2 DRAHMA Dwie Tęcze (brak foto) Klasa młodzieży: lok. 1 ,dosk,złoto, Zw. Młodz. AGUNA Boska Kate lok. 2 dosk,srebro FANTAGIRO Zikkurat ( na zdjęciu z Febe) lok. 3 Febe Zikkurat lok.4 Wenetzja Sub-O-Divo http://img400.imageshack.us/img400/6369/sukimodzie1bl.jpg
Ania i Psy Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Klasa posrednia: Tonia Siringaria (brak foto) Klasa otwarta: lok. 1 dosk,CWC,złoto,NSwR Camille z Gangu Łysych lok. 2 Bagatelka Gro-Bez (brak foto)
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 super fota w ruchu!!!! szkoda, ze ciutke rozmazana, bo by byla rewelacyjna!!!!
resuruss Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ania i Psy!slicznie dziekujemy za fotorelacje!!! Faktycznie zdjecie w ruchu jest suuuuuper!!!Moze daloby sie je jakos obrobic komputerowo????A jaka Camilka happy!!!!Naprawde super!!!!!
AnkaW Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ania i psy super zdjęcia, a frunąca Camillka wyszła najpiękniej :angel:
maga18 Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ania dzieki za fotorelacje!! :D Czyzby ta wystawa byla na hali??? :o :roll: Na zdjeciach wydaje sie ze to hala :lol: I tak jak moi poprzednicy uwazam ze Camille w biegu jest najlepsza!! :angel:
paniMysza Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 camillka to raczej w locie :lol: :wink: fajne zdjecia, szkoda,że nie ostre.
Agama Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Tak bylo to w hali , tylko duze rasy na stadionie pozdr.
anna1 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 ania i psy- ale ci sie mala rozbiegala; gratul;acje :) super fotka :)
Em-ka Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 A oto obiecane fotki z Targów Zoologicznych z Rzeszowa - można było kupić psy rasy chiński grzywacz, z hodowli Słodkie Marzenie - jeden nagusek i 2 PP: nagusek - cały czas trzymany na rękach przez mojego syna, który koniecznie chciał go zabrać do domku :)
Recommended Posts