Ania i Psy Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 pośrednia: lok. I TEQUILA z Balasyi Otwarta: lok I,CWC,NSwR Camille z Gangu Łysych ta osoba szczerząca zęby , to ja. Nikogo nie pogryzłąm, choć może tak wyglądam. A tu się Pipciusia szykuje do wkroczenia na ring: Tu w kłusie:
Ania i Psy Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 w tle lok II Julie Lescau z Ekipy Klejnot: na pierwszym planie , a jakże Pipciusia: i dla odmiany Pipciusia: lok III BAGATELKA Gro -Bez:
Ania i Psy Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 A to już BOB: Fanthagiro versus Pipciusia : Mizianie konkurencji:
Ania i Psy Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 I jeszcze: z Otwartej suk-Julie i Bagatelka: Julie Lescau: pupa Żwirka w trakcie oceny przez Pana Sędziego:
Ania i Psy Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Pan Sędzia i Pan Asystent (prywatnie Germanika i Góral): i jeszcze z otwartej suk:
AngelOfDeath Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Aniu no wiesz jak moglas , nie konsultowalas ze mna sciecia wlosow :lol: :lol: :lol: :lol: ja Ci dam we Wroclawiu :evilbat: :evilbat: :evilbat: Pipusia wyglada BOSKO :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: CUDNIE :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: i jeszcze jest po szczeniaczkach REWELACJA :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
AngelOfDeath Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ania i Psy napisał(a):otwarta tu mi nie zrobili fotek Suki szczeniąt lok I Belliza Aguna Boska Kate lok II Wenetcja Sub-O-Divo dziewczyny na lokatach, w tle Agama: oczywiście znowu Wiwka: lok.3 Shadow White Demonica Dreams Come True lok 4 Drahma Dwie Tęcze
DOMINIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 AngelOfDeath napisał(a):orsini napisał(a):AnkaW napisał(a):Maga dzięki, jak zwykle fantastyczne :lol: będzie cosik jeszcze? Wyglądasz fantastycznie. :P no maga wyglada super!!!taka laska ze szok!!!:))) na zdjeciach to jeszcze nic , ale w rzeczywistosci to dopiero :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: ojej tylko zeby DOMI tego nie zobaczyla :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: I ZOBACZYLAM :evilbat: 0X :evil: :x MY SOBIE POGADAMY TY ...TY....TY... Ja sobie juz Ciebie wypozycze galganie i zdrajco! WNOSZE SPRAWE O ROZWOD!!!!!!! I KROPKA! NIE MAMY O CZYM ROZMAWIAC! ZEGNAM PANA PROSZE PANA 0X
AngelOfDeath Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Porozmawiamy , Porozmawiamy tylko sobie Vogue ode mnie sciagniesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
resuruss Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ania i Psy!!!!Dziekujemy slicznie za zdjecia!!!Pipusia wyglada rewelacyjnie!!!!Brawo!!!!!!!Naprawde godna podziwu praca ,ktora wlozylas w to,ze tak pieknie sie prezenyuje w 2,5 miesiaca po porodzie!!!!!
AngelOfDeath Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 DOMINIKA napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):orsini napisał(a):AnkaW napisał(a):Maga dzięki, jak zwykle fantastyczne :lol: będzie cosik jeszcze? Wyglądasz fantastycznie. :P no maga wyglada super!!!taka laska ze szok!!!:))) na zdjeciach to jeszcze nic , ale w rzeczywistosci to dopiero :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: ojej tylko zeby DOMI tego nie zobaczyla :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: I ZOBACZYLAM :evilbat: 0X :evil: :x MY SOBIE POGADAMY TY ...TY....TY... Ja sobie juz Ciebie wypozycze galganie i zdrajco! WNOSZE SPRAWE O ROZWOD!!!!!!! I KROPKA! NIE MAMY O CZYM ROZMAWIAC! ZEGNAM PANA PROSZE PANA 0X no ale i tak jestes NAJWSPANIALSZA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I loFF U 4 eVer :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Domi mi tak kazala napisac ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii ona ma slaby wzrok :evilbat:
AngelOfDeath Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 widzicie mowilem slepa jak kura KOCHAM KOCHAM KOCHAM :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :lilangel:
DOMINIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 jaaaaaaa kuraaaaaaa :o ty PYRO POZNANSKA 0X 0X 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat: ciagle za malo :evil: :evil: :evil:
DOMINIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 wcale Ci nie kazalam nic pisac oszolomie :evil: :evil: zastanow sie zanim cos napiszesz........ :-?
AngelOfDeath Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 DOMINIKA napisał(a):wcale Ci nie kazalam nic pisac oszolomie :evil: :evil: zastanow sie zanim cos napiszesz........ :-? jak to nie kazalas , a kto zadzwonil z awantura , darlas sie jak stare stringi (no wiesz te Twoje ... czarne) a pozniej dokladnie opisalac co mam napisac :lol: :lol: :lol: :lol:
DOMINIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 jak sobie chcesz...ja sie do Ciebie juz nie odzywam,i jest mi egal co teraz bedziesz pisal...PISZ CO CHCESZ,MNIE JUZ NIC NIE OBCHODZI 0X
anna1 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 gratulacje sla wszystkich!!!!!! fotki wspanilae :)!!
Em-ka Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Ania i Psy napisał(a): fajne ujęcie.... Ania: bardzo ładnie przygotowane pieski! Gartuluję!
AnkaW Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ania i Psy jeszcze raz gratulacje i dzięki za śliczne zdjęcia. :lol: :lol:
maga18 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 superowe fotki!! :D Camille wyglada pieknie!! Brawo Ania :klacz: A Wiwi - no,no musze przyznac ze artystka Ci rosnie ;) :laola:
Ania i Psy Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa:) Jutro powstawiam jeszcze ciekawe fotki karłowatej grzywaczki, ale teraz już padam na twarz.... to wszystko przez Ress:)
resuruss Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ania i Psy!!!Wiesz co ? Ja tez caly dzien umieram.Musimy sobie jakis limit narzucic. :wink:
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 SUPER ze tak wklejacie tyle tych fotek!!! specjalne brawa dla Ani i Psy!!! no ale teraz poprzeczka wysoko ustawiona-ciekawe kto ja pobije!!!no maga ma szanse-ona tez robi fajne i duzo...czekamy, czekamy :lol: :lol:
AnkaW Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Może niedługo zrobimy konkurs na najładniejsze zdjęcie ? :lol:
Recommended Posts