Jump to content
Dogomania

Grzywacze na wystawach i nie tylko :)

Recommended Posts

Posted

pośrednia:

lok. I TEQUILA z Balasyi

Otwarta:

lok I,CWC,NSwR Camille z Gangu Łysych

ta osoba szczerząca zęby , to ja. Nikogo nie pogryzłąm, choć może tak wyglądam.

A tu się Pipciusia szykuje do wkroczenia na ring:

Tu w kłusie:

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu no wiesz jak moglas , nie konsultowalas ze mna sciecia wlosow :lol: :lol: :lol: :lol: ja Ci dam we Wroclawiu :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Pipusia wyglada BOSKO :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

CUDNIE :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

i jeszcze jest po szczeniaczkach REWELACJA :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Ania i Psy napisał(a):
otwarta

tu mi nie zrobili fotek

Suki

szczeniąt

lok I Belliza Aguna Boska Kate

lok II Wenetcja Sub-O-Divo

dziewczyny na lokatach, w tle Agama:

oczywiście znowu Wiwka:

lok.3 Shadow White Demonica Dreams Come True

lok 4 Drahma Dwie Tęcze

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
orsini napisał(a):
AnkaW napisał(a):
Maga dzięki, jak zwykle fantastyczne :lol: będzie cosik jeszcze?
Wyglądasz fantastycznie. :P

no maga wyglada super!!!taka laska ze szok!!!:)))

na zdjeciach to jeszcze nic , ale w rzeczywistosci to dopiero :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel:

ojej tylko zeby DOMI tego nie zobaczyla :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

I ZOBACZYLAM :evilbat: 0X :evil: :x MY SOBIE POGADAMY TY ...TY....TY...
Ja sobie juz Ciebie wypozycze galganie i zdrajco!
WNOSZE SPRAWE O ROZWOD!!!!!!! I KROPKA! NIE MAMY O CZYM ROZMAWIAC! ZEGNAM PANA PROSZE PANA 0X

Posted

Porozmawiamy , Porozmawiamy tylko sobie Vogue ode mnie sciagniesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ania i Psy!!!!Dziekujemy slicznie za zdjecia!!!Pipusia wyglada rewelacyjnie!!!!Brawo!!!!!!!Naprawde godna podziwu praca ,ktora wlozylas w to,ze tak pieknie sie prezenyuje w 2,5 miesiaca po porodzie!!!!!

Posted

DOMINIKA napisał(a):
AngelOfDeath napisał(a):
orsini napisał(a):
AnkaW napisał(a):
Maga dzięki, jak zwykle fantastyczne :lol: będzie cosik jeszcze?
Wyglądasz fantastycznie. :P

no maga wyglada super!!!taka laska ze szok!!!:)))

na zdjeciach to jeszcze nic , ale w rzeczywistosci to dopiero :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel:

ojej tylko zeby DOMI tego nie zobaczyla :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

I ZOBACZYLAM :evilbat: 0X :evil: :x MY SOBIE POGADAMY TY ...TY....TY...
Ja sobie juz Ciebie wypozycze galganie i zdrajco!
WNOSZE SPRAWE O ROZWOD!!!!!!! I KROPKA! NIE MAMY O CZYM ROZMAWIAC! ZEGNAM PANA PROSZE PANA 0X

no ale i tak jestes NAJWSPANIALSZA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I loFF U 4 eVer :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Domi mi tak kazala napisac ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii ona ma slaby wzrok :evilbat:

Posted

widzicie mowilem slepa jak kura

KOCHAM KOCHAM KOCHAM :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :lilangel:

Posted

DOMINIKA napisał(a):
wcale Ci nie kazalam nic pisac oszolomie :evil: :evil: zastanow sie zanim cos napiszesz........ :-?

jak to nie kazalas , a kto zadzwonil z awantura , darlas sie jak stare stringi (no wiesz te Twoje ... czarne) a pozniej dokladnie opisalac co mam napisac :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

SUPER ze tak wklejacie tyle tych fotek!!!
specjalne brawa dla Ani i Psy!!!
no ale teraz poprzeczka wysoko ustawiona-ciekawe kto ja pobije!!!no maga ma szanse-ona tez robi fajne i duzo...czekamy, czekamy :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...