Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie długo się zastanawiałam , coto może być. Muszę się spytać mojego Marka, bo on zna wszystkie zwierzaki swiata:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Hebulka']Joss super foteczki:multi: :multi: :multi: Widzisz Hebulka jak cie tu wszyscy lubią. Ja nie wiedziałam ze ty jesteś taki "nocny marek".:-(

Posted

lapiovra napisał(a):
Widzisz Hebulka jak cie tu wszyscy lubią. Ja nie wiedziałam ze ty jesteś taki "nocny marek".:-(

Pewnie nie wszyscy....;)

Jestem uzalezniona od netu i trudno mi odejść od kompa nawet o tej porze:lol:

Posted

Hebulka napisał(a):
Pewnie nie wszyscy....;)

Jestem uzalezniona od netu i trudno mi odejść od kompa nawet o tej porze:lol:
Oj Cienbie to napewno wszyscy, nie widzisz tego???????, bo ja widzę

Posted

Draczyn napisał(a):
Oj Cienbie to napewno wszyscy, nie widzisz tego???????, bo ja widzę

Nigdy nie widzę takich rzeczy :oops: :shake: Odwrotnie to może tak...;)
Ale strasznie mi miło,że tak mówisz !!!!!!!

Posted

Hebulka napisał(a):
Nigdy nie widzę takich rzeczy :oops: :shake: Odwrotnie to może tak...;)
Ale strasznie mi miło,że tak mówisz !!!!!!!
To najwyższy czas, abyś zaczęła zauważać:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Hebulka ja Ciebie bardzo lubię . Moja Wiolka stale pyta swego chłopaka czy ją lubi? On mówi, że lubi ale do odwołania a jeszcze nie odwoływał znaczy lubi dalej. Ostatnio oglądałam film o Presleyu. On miał coś takiego, że lubił uznanie robił wszystko, żeby ludzie go kochali i potrzebował bardzo aplauzu. Moja Wiolka to by chciała ,żeby jej cały czas mówić miłe słowa tylko nie chce wiele z siebie dać. Cały czas myśli co ludzie powiedzą, ma dużo fajnych pomysłow tylko je tłamsi w sobie. Trzmaj się.Pozdrawiam
Mama Wioli

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']Hebulka ja Ciebie bardzo lubię . Moja Wiolka stale pyta swego chłopaka czy ją lubi? On mówi, że lubi ale do odwołania a jeszcze nie odwoływał znaczy lubi dalej. Ostatnio oglądałam film o Presleyu. On miał coś takiego, że lubił uznanie robił wszystko, żeby ludzie go kochali i potrzebował bardzo aplauzu. Moja Wiolka to by chciała ,żeby jej cały czas mówić miłe słowa tylko nie chce wiele z siebie dać. Cały czas myśli co ludzie powiedzą, ma dużo fajnych pomysłow tylko je tłamsi w sobie. Trzmaj się.Pozdrawiam
Mama Wioli

Z wzajemnością Mamo Wioli :multi:

A Wiola to super dziewczyna i musi mieć wiecej wiary w siebie !! - ..no proszę jak łatwo się to mówi..;) ..

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...