Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaJK napisał(a):
nie byłam cały dzień w domu,odrabiałam towarzyskie znajomości w realu,widziałam cudowne,słodziutkie 13-to dniowe szczeniaczki pona
Oj to musi być coś pięknego:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='JustynaJK']

to szczeniaczki naszej dogomaniaczki beaty Leśniak-Małeckiej i fota jej autorstwa:lol:Prześliczne myszeczki - sama slodycz

Posted

Dzraczyn WY? Czyli skąd to biore?:)
Ja zawsze szukam obrazków poprzez wpisanie w google grafika interesującego mnie hasła. Wyskakuje tego od groma i ciut ciut:)

Posted

Joss napisał(a):
Dzraczyn WY? Czyli skąd to biore?:)
Ja zawsze szukam obrazków poprzez wpisanie w google grafika interesującego mnie hasła. Wyskakuje tego od groma i ciut ciut:)
Nie martw się, nie mówię do Ciebie per Wy. To tak ogólnie do forumowiczów, bo na innych tematach te ż tego typu obrazki z bajek dają. a chyba wiesz, że ja mam fijoła na punkcie takich kiczowatych obrazków i gifów:lol::lol::lol:

Posted

Ja lubię wchodzić na stronę FUNIASTE DLA SZANOWNYCH.Jest tam dużo humoru,śmieszne fotki,filmiki i kawały.
Jak chcesz Draczyn wejść na Funiaste,to jest tam kalendarz,naciskasz na dzień jaki chcesz w danym miesiącu i sobie przeglądasz :evil_lol:.
Wstawiam link do tej strony http://www.funiaste.net/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...