Wiola.od.Gacka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 a śniegowy ludek co wyrabia? Poezja. Nacieszyć się można do woli Sprytne dzieciaki z Was. Mama Wioli
Draczyn Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Czmu tak mało nowości. Weżmy się wszyscy do roboty, to będzie ich więcej
Basia&Safi Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 okej mam chwilke czasu :) a jak juz potrafie wklejac fotki to moze z gifami tez mi sie uda :):):) prosze o chwilke cierpliwosci tylko włacze pralke :):):)
Draczyn Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Hebulka, jak zwykle świetne gify, dzięki:infinity:
Draczyn Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Maya_Alex'] Popatrzcie jakie piękne kartki znalazłam
JustynaJK Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 bardzo ładne,ale chyba zbyt optymistyczne:infinity:
Draczyn Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 JustynaJK napisał(a):bardzo ładne,ale chyba zbyt optymistyczne:infinity:Justynka, widzę że znów masz pesymistyczny nastrój. Swięta idą trzeba się cieszyć. Naprawdę w zyciu są też piękne chwile i trzeba cały czas mieć nadzieję i na nie czeka. Takim nastrojem tylko się ściąga nieszczęścia. Myślenie musi być pozytywne
Hebulka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Rzeczywiście kartki piękne i dają dużo do myślenia,przynajmniej na mnie tak podziałały,to prawda,że nie doceniamy na codzień ile mamy szczęścia tylko narzekamy na pierdoły.Dzięki Draczyn,fajnie się to czyta.
Draczyn Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Hebulka napisał(a):Rzeczywiście kartki piękne i dają dużo do myślenia,przynajmniej na mnie tak podziałały,to prawda,że nie doceniamy na codzień ile mamy szczęścia tylko narzekamy na pierdoły.Dzięki Draczyn,fajnie się to czyta.Cieszę się , ze Ci się podobało. Justyna Ty też załuż różowe okulary, przynajmniej na święta. Może ktoś z Was zna hiszpański bo dostałam jakies dowcipne życzenia po hiszpańsku i nic z tego nie rozumiem. Niby podobny język do francuskiego, który dobrz znam, ale nic nie kumam, a szkoda
JustynaJK Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 okulary to mam tylko korekcyjne:haha: na różowe jakoś nie umiem się skusić!!!:haha:
Draczyn Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 JustynaJK napisał(a):okulary to mam tylko korekcyjne:haha: na różowe jakoś nie umiem się skusić!!!:haha:To koniecznie musisz sobie sprawić, taki bardzo różowe, przeciwsłonaczne. Korekcyjne też można przyróżowić
Draczyn Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 2 razy to samo wyszło i nie umiem tego skasować. Naciskam 10 razy na to edith i mi nie wchodzi. Muszę się jeszcze nauczyć obsługiwać to nowe forum. Tamte dwa poprzednie były dużo prostsze:flasings::flasings::flasings::robot::robot:
Recommended Posts