Draczyn Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Hahahahaha świetne. a tam nadal będę chwalić wszystko co mi się podoba. Ekstra
misiaczek Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Draczyn napisał(a):Hahahahaha świetne. a tam nadal będę chwalić wszystko co mi się podoba. Ekstra Draczyn chwal,chwal...bo się zapłaczę jak nie będziesz tego robić. :nerwy: :nerwy: :nerwy: :cry:
Draczyn Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 misiaczek napisał(a):Draczyn napisał(a):Hahahahaha świetne. a tam nadal będę chwalić wszystko co mi się podoba. Ekstra Draczyn chwal,chwal...bo się zapłaczę jak nie będziesz tego robić. :nerwy: :nerwy: :nerwy: :cry:Hahahahaha Napewno sie nie zapłaczesz, ale mnie się ten humor niezmiernie podoba i co ???????? Mam sie zamknć. W imię czgo???????????? :D :D :D :D
darektr Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 REWELACJA , Szególnie podoba mi się wizyta u weta.
Draczyn Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='darektr']REWELACJA , Szególnie podoba mi się wizyta u weta.Prawda niesamowite, tyle humoru na raz
misiaczek Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='darektr']REWELACJA , Szególnie podoba mi się wizyta u weta. Mnie ta fotka też rozśmieszyła :wink: :D
Viris Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Parasolka wymiata!!! :multi: Pozostale tez super, jednak zwierzeta potrafia rozbawic do lez :)
Draczyn Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Oj Misiaczek, rozbawiłaś nas wszystkich :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
darektr Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='darektr']REWELACJA , Szególnie podoba mi się wizyta u weta.Prawda niesamowite, tyle humoru na raz Napisałem'" szczególnie'", ponieważ znam to od drugiej strony. No, a teraz kapsel odstawia prawie to samo.
Draczyn Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 BUBA 22 piękne i zabawne mopsiki, szkoda, żw nie buldożki, ale Hebulka pewnie się ucieszy
darektr Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Draczyn']Nie wiem, czy to już było nie widziłem, jest super! Karykatura niejednego właściciela/ki.
mazika Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 fotki wszystkie śmieszne ;) ale szczegółnie u veta mi się podobało :lol: rozbawiło mnie do łez
Buba_22 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Draczyn']BUBA 22 piękne i zabawne mopsiki, szkoda, żw nie buldożki, ale Hebulka pewnie się ucieszy dzieki, dzieki z buldożkami za duzo nie było ale postaram się coś znaleźć
Viris Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 No ja dzisiaj troche o buldozkach znalazlam. Ale to bardzie gadzety takie a nie humor. Efekty na poprzednich stronach. Z buldozkami malo humoru na necie ogolnie raczej. Chociaz z innymi psami i reszta zwierzat dosyc duzo. Spory czas temu wkleilam zdjecie buldozka z duza szczeka. Taki smieszny fotomontaz. I to w buldozkowym humorze rozwalalo :)
Viris Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Re up Ja bym sie tak bala :) No to teraz troche gadzetow z buldozkami : To na swieta ale te drugie ;)
Recommended Posts