Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej - zawrót głowy, dzięki Hebulka. Szkoda, że Minimolos zawiesil u siebie na SBF te gadzety i dalej ich nie śiąga, bo tutaj odpłyną i ich niedługo nie bedzie

Posted

A to moje buldozio-mopsie cudeńka :)

Hebulka - zrobiona przez Artura

i druga Hebulka :wink:

( te figurki śpiacej Hebci fudnowalismy jako nagrody we Wrocławiu)

Posted

[quote name='Atenka']Hebulka cudeńka Twój Artur potrafi zrobić! brawo! :klacz:Atenko, zgadzam się z Tobą, Państwo Hebulkowie są bezkonkurencyjny, a pan buldog angielski nie podoba Ci się hahahaha :D :D A jak zdrowie suczynki

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Atenka']Hebulka cudeńka Twój Artur potrafi zrobić! brawo! :klacz:Atenko, zgadzam się z Tobą, Państwo Hebulkowie są bezkonkurencyjny, a pan buldog angielski nie podoba Ci się hahahaha :D :D A jak zdrowie suczynki
Jasne, że podoba angliki są w moich sercach na drugim miejscu zaraz po buldożkach francuskich i mopsiakach. :P :Dog_run:

Posted

przepraszam ze nie odpowiadałam- nadrabiam zaległo.ści.wiec wPolsce nie mozna niestety takich dostac,te zdjecia znalazłam na stronieniemieckiej.Draczynnie ma za co :wink:
zmieniam juz rozmiar zdjeć

Posted

[quote name='Buba_22']przepraszam ze nie odpowiadałam- nadrabiam zaległo.ści.wiec wPolsce nie mozna niestety takich dostac,te zdjecia znalazłam na stronieniemieckiej.Draczynnie ma za co :wink:
zmieniam juz rozmiar zdjećFajne fotki, chyba nie są przeanie duże

Posted

Nie wiem co to za strona. Znalazłam a niej dwie swoje suczki Lizę i Pacynkę. Ciekawa jestem, skąd one się tam wzięły. Może ktoś z Was mi wyjaśni, bo ja nie znam na tyle angielskiego, aby zroumieć co jest grane

Posted

Hebulka,super te Twoje gadżety.Czy Twój Artur bawi sie amatorsko w sztukę,czy jest w tym kierunku wykształcony?Piękne figurki Hebe wykonał i pięknie też rysuje.Podziwiam :D .

Posted

[quote name='misiaczek']Hebulka,super te Twoje gadżety.Czy Twój Artur bawi sie amatorsko w sztukę,czy jest w tym kierunku wykształcony?Piękne figurki Hebe wykonał i pięknie też rysuje.Podziwiam :D .

Dzięki Misiaczek.
Artur ma to w "genach" :) Jednak nie kształcił się w tym kierunku,oboje skończylismy administracje..i w przyszły czwartek odbieramy dyplomy :drinking: :drinking: :drinking: :angel:

Posted

Hebulka napisał(a):
misiaczek napisał(a):
No to gratulacje :laola: .Za dyplomy :drinking: :drinking: :drinking: .

:buzi: :beerchug: :multi:
Ja również Hebulka składam wam serdezne gratulacje i dużo szczęścia w tym nowym zawodzie :multi: :multi: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...