Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

buldog pod choinką może być co rok. Dopiero ludzie na Ochocie nie mogli by się połapać, który jest który. Tylko co z dojazem na pola mok. autobusem? Gacek siada na przystanku i czeka na autbus. Ja muszę mu długo tłumaczyć, że idzie z buta. Dwa psy w autobusie można się zakręcić.
Bunia to grzeczna tylko pokazuje język.
Mama Wioli (To nie serio).

Posted

Wiola.od.Gacka napisał(a):
buldog pod choinką może być co rok. Dopiero ludzie na Ochocie nie mogli by się połapać, który jest który. Tylko co z dojazem na pola mok. autobusem? Gacek siada na przystanku i czeka na autbus. Ja muszę mu długo tłumaczyć, że idzie z buta. Dwa psy w autobusie można się zakręcić.
Bunia to grzeczna tylko pokazuje język.
Mama Wioli (To nie serio).
A nie macie czegoś bliżęj domu, aby psy wyganiac???????????

Posted

Na pola śmigamy przeważnie w soboty i niedziele. Tam jest zbiorka fajowych psiarzy. W tygodniu Wiolka chodzi na pobliskie górki. Teraz to koło domu. Zostaje jesze park Żołnierzy Radzieckich, ale Gacek ma obcykaną trasę , biegnie do furtki i przez działki na pola i dopiero jest szczęśliwy. Na trawę koło bloku nie puszczam luzem do panowie robią bar pod chmurką a kości i odpady zostawiają w trawie .
Mama Wioli

Posted

Na pola śmigamy przeważnie w soboty i niedziele. Tam jest zbiorka fajowych psiarzy. W tygodniu Wiolka chodzi na pobliskie górki. Teraz to koło domu. Zostaje jesze park Żołnierzy Radzieckich, ale Gacek ma obcykaną trasę , biegnie do furtki i przez działki na pola i dopiero jest szczęśliwy. Na trawę koło bloku nie puszczam luzem do panowie robią bar pod chmurką a kości i odpady zostawiają w trawie .
Mama Wioli
Ale tam niedaleko domu macie przecież piękny park. Czy tam psy nie lubią chodzić?????????

Posted

No własnie przez ten park Gacek przechodzi, biegnie do furtki , czeka aż mu otworzę, leci na pola a Buńcia z nami .Tylko tam Gacek bryka z piłką lub psami a Buńcia podrepcze trochę i wracamy przez park na Baleyówek

Posted

No własnie przez ten park Gacek przechodzi, biegnie do furtki , czeka aż mu otworzę, leci na pola a Buńcia z nami .Tylko tam Gacek bryka z piłką lub psami a Buńcia podrepcze trochę i wracamy przez park na Baleyówek
No to świetne spacerki codziennie robicie

Posted

hhaahhhahhahahahaha

ale wy macie czape , topic o artykulach , a wy portrety , bizuterie i pocztowki wklejacie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

to tylko na buldozkach moze tak byc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
hhaahhhahhahahahaha

ale wy macie czape , topic o artykulach , a wy portrety , bizuterie i pocztowki wklejacie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

to tylko na buldozkach moze tak byc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A co Ci się Angel nie podoba. Topik o gifach został zlikwidowany, a tu urządzamy konkurs na najlepszą niespodziankę świąteczną. Możesz też w nim wziąść udział

Posted

Ja znalazlam cos z mikolajem, dostalam to dwa lata temu od znajomego. Ale na koniec mikolaj jest nagi, wiec lepiej moze nie bede wklejac bo mnie zlinczujecie.

Posted

Viris napisał(a):
Ja znalazlam cos z mikolajem, dostalam to dwa lata temu od znajomego. Ale na koniec mikolaj jest nagi, wiec lepiej moze nie bede wklejac bo mnie zlinczujecie.
Jak najbardziej wklej, a jak się komuś nie będzie podobać, to go zdejmiesz

Posted

Ee mysle ze czasem moga tu zagladac osoby za mlode na golego mikolaja merdajacego swoim 'interesem' .Jak ktos chetny moge podeslac na maila, widok przesmieszny :D

Posted

Joss napisał(a):
No ja sie w 100% podpisuje pod tym co napisał Aniołek, ja mam czape:) I dobrze mi z tym;)
A dlaczego msz czapę? Co tu jest grane???????????? Nic ne kumam????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...