Draczyn Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 _beatka_ napisał(a):fajny ten buldożek na tle jajek :DMnie też ten buldożek bardzo się spodobał. A idziałaś poprzednio tego na stroiku bożonarodzeniowym. ??????????????????
_beatka_ Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 w stroiku nie widziałam, ale ten ze skrzydełkami z poprzedniej strony tez jest cudny, przesłodki :iloveyou:
Draczyn Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Poszukajcie wszyscy jakichś ładnych gadżetów. Moje zasoby już się wyczerpały, a szkoda bo to b. fajny topik
Draczyn Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Hebulka Ty potrafisz wyszukiwać takie piękne rzeczy w internecie. Prosimy o jak najwięcej róności buldożkowych i nie tylko
Draczyn Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='Em-ka'][quote name='Marta Chmielewska']:lol: :lol: :lol: A tak widzę, że oblepiłaś fotami topik, kuszenie jakieś uprawiasz :wink: :lol: :lol: Może jak będę miała chwilkę... na razie muszę zająć się innymi sprawami, jak ta: :D Śliczne!!!Sciągnęłam z galerii glównej ten rysunek, bo bardzo mi się spodobał, chociż to nie buldożek
_beatka_ Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 fajne, piesek usmiechnięty od ucha do ucha :wink:
JustynaJK Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Draczyn widzę,że chodzimy tymi samymi ścieżkami te same linki powlkejałam na offie!
Draczyn Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 JustynaJK napisał(a):to też njuż wkleiłam!niesamowiteTo prawdopodobnie jakaś telepatia
Draczyn Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Dziękuję bardzo. Okropnie lubię taki buldożkowe cudeńka - przeliczne. Polecam się na przyszłość
Joss Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Ja bym chciała taka koszulkę z buldozkiem i skapretkiiiiii, baaardzooooo bym chciała:)
misiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Z koszulką Joss,to chyba nie problem.Bierzesz fotkę swoich niuniek, koszulkę i zanosisz tam gdzie robią nadruki na koszulkach.I gotowe.Potem robisz fotkę koszulki i wklejasz na forum :wink: :wink: :wink:
Recommended Posts