Hebulka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Viris']Specjalnie dla Hebulki :D :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Joss Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 No to jak dla Hebulki...to prosze:) i dla wszystkich:)
Draczyn Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 A co to za zwierzacze z tym buldogiem angielskim, czy to szczurek b rrrrrrrrrr
Viris Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 raczej cus wiewiorkowatego. Szczury tak nie wygladaja :>
Draczyn Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Właśnie długo się zastanawiałam , coto może być. Muszę się spytać mojego Marka, bo on zna wszystkie zwierzaki swiata:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
lapiovra Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Hebulka']Joss super foteczki:multi: :multi: :multi: Widzisz Hebulka jak cie tu wszyscy lubią. Ja nie wiedziałam ze ty jesteś taki "nocny marek".:-(
Hebulka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 lapiovra napisał(a):Widzisz Hebulka jak cie tu wszyscy lubią. Ja nie wiedziałam ze ty jesteś taki "nocny marek".:-( Pewnie nie wszyscy....;) Jestem uzalezniona od netu i trudno mi odejść od kompa nawet o tej porze:lol:
Draczyn Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Hebulka napisał(a):Pewnie nie wszyscy....;) Jestem uzalezniona od netu i trudno mi odejść od kompa nawet o tej porze:lol:Oj Cienbie to napewno wszyscy, nie widzisz tego???????, bo ja widzę
Hebulka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Draczyn napisał(a):Oj Cienbie to napewno wszyscy, nie widzisz tego???????, bo ja widzę Nigdy nie widzę takich rzeczy :oops: :shake: Odwrotnie to może tak...;) Ale strasznie mi miło,że tak mówisz !!!!!!!
Draczyn Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Hebulka napisał(a):Nigdy nie widzę takich rzeczy :oops: :shake: Odwrotnie to może tak...;) Ale strasznie mi miło,że tak mówisz !!!!!!!To najwyższy czas, abyś zaczęła zauważać:multi::multi::multi::multi::multi:
Wiola.od.Gacka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Hebulka ja Ciebie bardzo lubię . Moja Wiolka stale pyta swego chłopaka czy ją lubi? On mówi, że lubi ale do odwołania a jeszcze nie odwoływał znaczy lubi dalej. Ostatnio oglądałam film o Presleyu. On miał coś takiego, że lubił uznanie robił wszystko, żeby ludzie go kochali i potrzebował bardzo aplauzu. Moja Wiolka to by chciała ,żeby jej cały czas mówić miłe słowa tylko nie chce wiele z siebie dać. Cały czas myśli co ludzie powiedzą, ma dużo fajnych pomysłow tylko je tłamsi w sobie. Trzmaj się.Pozdrawiam Mama Wioli
Hebulka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Wiola.od.Gacka']Hebulka ja Ciebie bardzo lubię . Moja Wiolka stale pyta swego chłopaka czy ją lubi? On mówi, że lubi ale do odwołania a jeszcze nie odwoływał znaczy lubi dalej. Ostatnio oglądałam film o Presleyu. On miał coś takiego, że lubił uznanie robił wszystko, żeby ludzie go kochali i potrzebował bardzo aplauzu. Moja Wiolka to by chciała ,żeby jej cały czas mówić miłe słowa tylko nie chce wiele z siebie dać. Cały czas myśli co ludzie powiedzą, ma dużo fajnych pomysłow tylko je tłamsi w sobie. Trzmaj się.Pozdrawiam Mama Wioli Z wzajemnością Mamo Wioli :multi: A Wiola to super dziewczyna i musi mieć wiecej wiary w siebie !! - ..no proszę jak łatwo się to mówi..;) ..
misiaczek Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Super skarpetki...sama bym takie chciała :lol:.
Viris Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Justyna - swietne, nigdzie takich obrazkow nie spotkalam :)
_beatka_ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 skarpetki w buldozki super, ciekawe gdzie mozna takie kupić?
_beatka_ Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 skąd wzielas ta fote viris? jest jakas strona żeby poogladac więcej fotek?
Recommended Posts