Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Joss napisał(a):
Poduszkowiec jest bajerancki:)))
Piękna faktycznie, ta kanapa, ale ja musiałabym przynajmniej 4 takie postawić, a to nierealne:jumpie::sadCyber::haha::haha:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Draczyn']

Śliczne :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:

Posted

[quote name='Hebulka']Śliczne :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: Sciągam takie różne sliczności świąteczne, bo potem znikną. Cieszę się, że Ci się podobają

Posted

Moloska napisał(a):
Szcesliwy w Dylwestra jest ten,u kogo bulwcie nie dostaja szalu o 00.00!!!!!!!!!!!!
szczesliwego,szczesliwego:loveu: :loveu:
Jeszcze nie słyszałam o buldożku, który by się bał wystrzałów. Tyle ich już mialam i jeszcze żaden nie miał takiej fobii

Posted

Bohaterstwo w każdym calu. Ciekawość jeszcze większa. Koszą trawę Gacek leci zobaczyć co się dzieje. Budują mini - market koło mnie walą, tłuką Gacek już pierwszy biegnie zobaczyć o co chodzi, co robią?
Mama Wioli

Posted

JustynaJK napisał(a):
ciężko z wolnym czasem,teraz klikam z pracy i net nie jest tutaj zbyt szybki
No ale masz przynajmniej fajną pracę, że możesz sobie w niej poklikać

Posted

poklikać w pracy mogę od niedawna,ciężko wywalczony internet,nie zawsze działa w weekendy w dodatku,jak się siedzi tyle godzin,to naprawdę ciężko wytrzymać bez kontaktu ze światem

dziś już w domowych pieleszach nareszcie!

Posted

JustynaJK napisał(a):
poklikać w pracy mogę od niedawna,ciężko wywalczony internet,nie zawsze działa w weekendy w dodatku,jak się siedzi tyle godzin,to naprawdę ciężko wytrzymać bez kontaktu ze światem

dziś już w domowych pieleszach nareszcie!
No to nareszcie psina bedzie miala uciechę, bo pobędzie trochę ze swoją Panią ukochaną:multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...