Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaJK napisał(a):
bardzo ładne,ale chyba zbyt optymistyczne:infinity:
Justynka, widzę że znów masz pesymistyczny nastrój. Swięta idą trzeba się cieszyć. Naprawdę w zyciu są też piękne chwile i trzeba cały czas mieć nadzieję i na nie czeka. Takim nastrojem tylko się ściąga nieszczęścia. Myślenie musi być pozytywne

Posted

Rzeczywiście kartki piękne i dają dużo do myślenia,przynajmniej na mnie tak podziałały,to prawda,że nie doceniamy na codzień ile mamy szczęścia tylko narzekamy na pierdoły.Dzięki Draczyn,fajnie się to czyta.

Posted

Hebulka napisał(a):
Rzeczywiście kartki piękne i dają dużo do myślenia,przynajmniej na mnie tak podziałały,to prawda,że nie doceniamy na codzień ile mamy szczęścia tylko narzekamy na pierdoły.Dzięki Draczyn,fajnie się to czyta.
Cieszę się , ze Ci się podobało. Justyna Ty też załuż różowe okulary, przynajmniej na święta.
Może ktoś z Was zna hiszpański bo dostałam jakies dowcipne życzenia po hiszpańsku i nic z tego nie rozumiem. Niby podobny język do francuskiego, który dobrz znam, ale nic nie kumam, a szkoda

Posted

JustynaJK napisał(a):
okulary to mam tylko korekcyjne:haha: na różowe jakoś nie umiem się skusić!!!:haha:
To koniecznie musisz sobie sprawić, taki bardzo różowe, przeciwsłonaczne. Korekcyjne też można przyróżowić

Posted

2 razy to samo wyszło i nie umiem tego skasować. Naciskam 10 razy na to edith i mi nie wchodzi. Muszę się jeszcze nauczyć obsługiwać to nowe forum. Tamte dwa poprzednie były dużo prostsze:flasings::flasings::flasings::robot::robot:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...