Draczyn Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Wiola.od.Gacka napisał(a):Rewelka. Brawo Draczyn Mama WioliTo niestety nie moja produkcja. Mnie też się ogromnie ta kartka świąteczna podoba
elżbietarusos Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Biorąc od lewej strony to chyba LIZA , TOBIASZ , PACYNKA i MADZIA. Prawda ?
misiaczek Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Draczn,naprawdę piękna ta kartka świąteczna.
Draczyn Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='misiaczek']Draczn,naprawdę piękna ta kartka świąteczna.To prezent. Ja jeszcze nie umiem takich cudeniek. Prawda, że ślizna????????????????
misiaczek Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Bardzo piękny prezent :) Gdybym umiała też bym sobie taki sprezentowała :lol: :lol: :lol: .
Hebulka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Draczyn']BUBA 22 piękne i zabawne mopsiki, szkoda, żw nie buldożki, ale Hebulka pewnie się ucieszy Pewnie,że się ucieszy,zreszta nic innego nie robie ogladając ten topic jak ciesze się jak nawiedzona;) Te fotki mnie dzisiaj tak rozbawiały,ze brak słow.Super dziewczyny jesteście :D
Draczyn Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn']BUBA 22 piękne i zabawne mopsiki, szkoda, żw nie buldożki, ale Hebulka pewnie się ucieszy Pewnie,że się ucieszy,zreszta nic innego nie robie ogladając ten topic jak ciesze się jak nawiedzona;) Te fotki mnie dzisiaj tak rozbawiały,ze brak słow.Super dziewczyny jesteście :D Hebulka znów jakie nwości . Przepiękna fotka. To dzieło Pani Hebuki, czy Pana Hebulka?????????????????
Draczyn Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Hebulka napisał(a):Moje :)No to wielkie gratulacje. Taka składanka, to dla mnie coś wspaniałego i jednocześnie niezwykle trudnego do wykonania
Hebulka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka']Moje :)No to wielkie gratulacje. Taka składanka, to dla mnie coś wspaniałego i jednocześnie niezwykle trudnego do wykonania Zdaje Ci się Draczyn,to bardzo proste,wystarczy mieć tylko program do gifów.Sam fakt, że ja to zrobilam to nie mogło być skomplikowane :wink: :lol:
Draczyn Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka']Moje :)No to wielkie gratulacje. Taka składanka, to dla mnie coś wspaniałego i jednocześnie niezwykle trudnego do wykonania Zdaje Ci się Draczyn,to bardzo proste,wystarczy mieć tylko program do gifów.Sam fakt, że ja to zrobilam to nie mogło być skomplikowane :wink: :lol:Zbyteczna skomność Hebulka. Ty rzecież te potrafisz robic cudeńka, już nieraz to widzieliśmy. Misiaczek też jest dobra w tym temacie
Draczyn Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Ekstra kota. Ten kot z psem, to dopiero zabawa. hahahaha świetne
Viris Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Oj juz Nowy Rok? Spokojnie jeszcze swieta przed nami Draczyn :lol: A w ogole Klara w swieta bedzie miala pol roczku :D
Draczyn Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Narazie zbieram noworoczne gify, aby moc coś fajnego wybrac,. Nie lubię nic robić w ostatniej cwili. Wyteż mogłybyście takie gify zbierać. Póżniej jak znalazł
Hebulka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Jeszcze parę świątecznych gifów do kolekcji :x-mas: :x-mas: :x-mas:
Draczyn Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Brawo Hebulka, jak zwykle śliczne. Musimy mieć tu na dogo kolorowe Swięta
Draczyn Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Prześliczne te gify. Musimy na Swięta miec ich jak najwięcej. Najgorzej, że taki żmudne jest to wyszukiwanie
Recommended Posts