Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='misiaczek']Draczn,naprawdę piękna ta kartka świąteczna.To prezent. Ja jeszcze nie umiem takich cudeniek. Prawda, że ślizna????????????????

Posted

[quote name='Draczyn']BUBA 22 piękne i zabawne mopsiki, szkoda, żw nie buldożki, ale Hebulka pewnie się ucieszy

Pewnie,że się ucieszy,zreszta nic innego nie robie ogladając ten topic jak ciesze się jak nawiedzona;)
Te fotki mnie dzisiaj tak rozbawiały,ze brak słow.Super dziewczyny jesteście :D

Posted

[quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn']BUBA 22 piękne i zabawne mopsiki, szkoda, żw nie buldożki, ale Hebulka pewnie się ucieszy

Pewnie,że się ucieszy,zreszta nic innego nie robie ogladając ten topic jak ciesze się jak nawiedzona;)
Te fotki mnie dzisiaj tak rozbawiały,ze brak słow.Super dziewczyny jesteście :D

Hebulka znów jakie nwości . Przepiękna fotka. To dzieło Pani Hebuki, czy Pana Hebulka?????????????????

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka']Moje :)No to wielkie gratulacje. Taka składanka, to dla mnie coś wspaniałego i jednocześnie niezwykle trudnego do wykonania

Zdaje Ci się Draczyn,to bardzo proste,wystarczy mieć tylko program do gifów.Sam fakt, że ja to zrobilam to nie mogło być skomplikowane :wink: :lol:

Posted

[quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka']Moje :)No to wielkie gratulacje. Taka składanka, to dla mnie coś wspaniałego i jednocześnie niezwykle trudnego do wykonania

Zdaje Ci się Draczyn,to bardzo proste,wystarczy mieć tylko program do gifów.Sam fakt, że ja to zrobilam to nie mogło być skomplikowane :wink: :lol:Zbyteczna skomność Hebulka. Ty rzecież te potrafisz robic cudeńka, już nieraz to widzieliśmy. Misiaczek też jest dobra w tym temacie

Posted

Narazie zbieram noworoczne gify, aby moc coś fajnego wybrac,. Nie lubię nic robić w ostatniej cwili. Wyteż mogłybyście takie gify zbierać. Póżniej jak znalazł

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...