Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Hahahahaha świetne. a tam nadal będę chwalić wszystko co mi się podoba. Ekstra

Draczyn chwal,chwal...bo się zapłaczę jak nie będziesz tego robić. :nerwy: :nerwy: :nerwy: :cry:

Posted

misiaczek napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Hahahahaha świetne. a tam nadal będę chwalić wszystko co mi się podoba. Ekstra

Draczyn chwal,chwal...bo się zapłaczę jak nie będziesz tego robić. :nerwy: :nerwy: :nerwy: :cry:
Hahahahaha Napewno sie nie zapłaczesz, ale mnie się ten humor niezmiernie podoba i co ???????? Mam sie zamknć. W imię czgo???????????? :D :D :D :D

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='darektr']REWELACJA , Szególnie podoba mi się wizyta u weta.Prawda niesamowite, tyle humoru na raz Napisałem'" szczególnie'", ponieważ znam to od drugiej strony. No, a teraz kapsel odstawia prawie to samo.

Posted

[quote name='Draczyn']BUBA 22 piękne i zabawne mopsiki, szkoda, żw nie buldożki, ale Hebulka pewnie się ucieszy
dzieki, dzieki
z buldożkami za duzo nie było ale postaram się coś znaleźć

Posted

No ja dzisiaj troche o buldozkach znalazlam. Ale to bardzie gadzety takie a nie humor. Efekty na poprzednich stronach.

Z buldozkami malo humoru na necie ogolnie raczej. Chociaz z innymi psami i reszta zwierzat dosyc duzo.

Spory czas temu wkleilam zdjecie buldozka z duza szczeka. Taki smieszny fotomontaz. I to w buldozkowym humorze rozwalalo :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...