Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Tyle dziś tych ślicznośći, że nie będę mogła zasnąć spokojnie. Będę marzyć o tych wszystkich gadzetach
Hebulka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Draczyn']Tyle śliczności naraz. Ja proszę o wiecej i więcej. Dzięki Mówisz - masz :wink:
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 ojej - zawrót głowy, dzięki Hebulka. Szkoda, że Minimolos zawiesil u siebie na SBF te gadzety i dalej ich nie śiąga, bo tutaj odpłyną i ich niedługo nie bedzie
_beatka_ Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 najładniejszy przycisk do papieru i korkociąg :D
Hebulka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 A to moje buldozio-mopsie cudeńka :) Hebulka - zrobiona przez Artura i druga Hebulka :wink: ( te figurki śpiacej Hebci fudnowalismy jako nagrody we Wrocławiu)
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Zobaczcie co znalazłam, wprwdzie to nie francuski, ale też buldog
Atenka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Hebulka cudeńka Twój Artur potrafi zrobić! brawo! :klacz:
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Atenka']Hebulka cudeńka Twój Artur potrafi zrobić! brawo! :klacz:Atenko, zgadzam się z Tobą, Państwo Hebulkowie są bezkonkurencyjny, a pan buldog angielski nie podoba Ci się hahahaha :D :D A jak zdrowie suczynki
Atenka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Atenka']Hebulka cudeńka Twój Artur potrafi zrobić! brawo! :klacz:Atenko, zgadzam się z Tobą, Państwo Hebulkowie są bezkonkurencyjny, a pan buldog angielski nie podoba Ci się hahahaha :D :D A jak zdrowie suczynki Jasne, że podoba angliki są w moich sercach na drugim miejscu zaraz po buldożkach francuskich i mopsiakach. :P :Dog_run:
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Znalazłam bostonka, ale chyba podobny do buldożka http://img202.imageshack.us/img202/8017/bostonterrier0ce.jpg
Buba_22 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 przepraszam ze nie odpowiadałam- nadrabiam zaległo.ści.wiec wPolsce nie mozna niestety takich dostac,te zdjecia znalazłam na stronieniemieckiej.Draczynnie ma za co :wink: zmieniam juz rozmiar zdjeć
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Buba_22']przepraszam ze nie odpowiadałam- nadrabiam zaległo.ści.wiec wPolsce nie mozna niestety takich dostac,te zdjecia znalazłam na stronieniemieckiej.Draczynnie ma za co :wink: zmieniam juz rozmiar zdjećFajne fotki, chyba nie są przeanie duże
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 http://images.google.pl/images?q=tbn:_USrlB2quNUJ:www.pennantshop.com/images/dog_mugs/french-buldog.jpg http://images.google.pl/images?q=tbn:z9QmNdCEldEJ:www.iofferlite.com/img/1115103600/_i/6637628/t_1.jpg
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Nie wiem co to za strona. Znalazłam a niej dwie swoje suczki Lizę i Pacynkę. Ciekawa jestem, skąd one się tam wzięły. Może ktoś z Was mi wyjaśni, bo ja nie znam na tyle angielskiego, aby zroumieć co jest grane
misiaczek Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Hebulka,super te Twoje gadżety.Czy Twój Artur bawi sie amatorsko w sztukę,czy jest w tym kierunku wykształcony?Piękne figurki Hebe wykonał i pięknie też rysuje.Podziwiam :D .
Hebulka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='misiaczek']Hebulka,super te Twoje gadżety.Czy Twój Artur bawi sie amatorsko w sztukę,czy jest w tym kierunku wykształcony?Piękne figurki Hebe wykonał i pięknie też rysuje.Podziwiam :D . Dzięki Misiaczek. Artur ma to w "genach" :) Jednak nie kształcił się w tym kierunku,oboje skończylismy administracje..i w przyszły czwartek odbieramy dyplomy :drinking: :drinking: :drinking: :angel:
misiaczek Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 No to gratulacje :laola: .Za dyplomy :drinking: :drinking: :drinking: .
Hebulka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 misiaczek napisał(a):No to gratulacje :laola: .Za dyplomy :drinking: :drinking: :drinking: . :buzi: :beerchug: :multi:
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Hebulka napisał(a):misiaczek napisał(a):No to gratulacje :laola: .Za dyplomy :drinking: :drinking: :drinking: . :buzi: :beerchug: :multi:Ja również Hebulka składam wam serdezne gratulacje i dużo szczęścia w tym nowym zawodzie :multi: :multi: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:
Hebulka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Dziękujemy dziewczyny :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Wiola.od.Gacka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 My również tak jak reszta zabuldożonych. Gratulaceje, jesteście de best. Mama Wioli
Recommended Posts