Viris Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Tu klikamy - niestety nie mam dzisiaj cierpliwosci do zmniejszenia tego. http://www.mycraftshowroom.com/view-dogs/FrenchBD1-10.jpg
Draczyn Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 No tymi znaleziskami to miokropną radość sprawiłaś. To chyba już zdziecinnienie, ale mam okropn słabość do tych gadzetow i gifow
Hebulka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Viris napisał(a): I tu troche blyskotek. To mi się podoba.
Viris Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Draczyn a tam zdziecinnienie - niektore rzeczy na prawde serce ciesza bo sa piekne, a na dodatek z buldozkami! Hebulka szczerze mowiac to mi sie bardzo podoba, lezka sie w oku kreci takie to slodkie. No i jeszcze ta pierwsza figurka. Tez mi sie podoba. Dajcie znac moze Minimolosowi zeby wkleil te kilka bajerkow na servisie bo ja w zasadzie nie mam z Nim kontaktu.
Draczyn Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Viris napisał(a):Draczyn a tam zdziecinnienie - niektore rzeczy na prawde serce ciesza bo sa piekne, a na dodatek z buldozkami! Hebulka szczerze mowiac to mi sie bardzo podoba, lezka sie w oku kreci takie to slodkie. No i jeszcze ta pierwsza figurka. Tez mi sie podoba. Dajcie znac moze Minimolosowi zeby wkleil te kilka bajerkow na servisie bo ja w zasadzie nie mam z Nim kontaktu.Ja mu już mówiłam. On teraz jest bardzo zajęty i trochę zniechęcony tą działalnością. Mieli mu wszyscy pomagać, a teraz specjalnie nikt się nie kwapi, a jemu samemu troche trudno to wszystko prowadzić
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Mhm. Nie slyszalam o tym. W jaki sposob ja szara myszka mialabym mu pomoc? Zaraz wejde na serwis i moze cos znajde.
Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Viris napisał(a):Mhm. Nie slyszalam o tym. W jaki sposob ja szara myszka mialabym mu pomoc? Zaraz wejde na serwis i moze cos znajde.Dobrze by było. Ty jesteś świetna w tych komputerach i napewno z Twojej pomocy byłby zadowolony. Szczególnie, że jesteście sąsiadami nieomal
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Znalazlam kontakt na stronce i napisalam. Jesli bede w stanie pomoc to bardzo chetnie. Zobaczymy :) Jak to sasiadami? A co do komputerow to ja jestem zwykly samouk, ale mam mistrza Areczka i On mi zawsze pomaga jesli czegos nie umiem lub nie znam :)
Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Viris napisał(a):Znalazlam kontakt na stronce i napisalam. Jesli bede w stanie pomoc to bardzo chetnie. Zobaczymy :) Jak to sasiadami? A co do komputerow to ja jestem zwykly samouk, ale mam mistrza Areczka i On mi zawsze pomaga jesli czegos nie umiem lub nie znam :)On mieszka gdzieś w okolicach Wlocławka. Myślę, że z takiej wspólpracy byłby zadowolony. To bardzo fany facet i ma duże ambicje hodowlane. Ja go bardzo lubie. On myślal nawet o utworzeniu forum bf przyy SBF, ale musialby ktos mu w tym pomóc. Ja niestety nie potrafie. Może wiec z Twojej pomocy skorzysta
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Uh sprawy forum szczegolnie od strony technicznej dopiero poznaje. No ale zobaczymy. Jesli ambicje dotyczace forum beda tak wysokie jak jakos strony to na pewno na niewiele sie zdam :> Ale to juz zobaczymy. Czas pokaze.
Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Zobaccie jakie fajne ramki znalazłam Betina napisał(a):a może ktoś chce zdjęcie swojego psiaka w takiej ramce? :oops:
Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A to jeszcz jedna animowana Anielka. Prosiłam dzieczyny o drzucenie tego brzydkiego jęzora - to chyba lepsze? palma napisał(a):Ok jest :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Buba_22 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 fajnie i tak śmiesznie uszkiem macha:) i jeszcze biżuteria z buldożkiem :D http://img175.imageshack.us/img175/5485/silverbuldogjpg21ao.jpg http://img175.imageshack.us/img175/7641/piercionekbuldozek2tr.jpg http://img175.imageshack.us/img175/8730/buldog0ew.jpg
Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Buba 22 świetna biżuteria. Dziękuj Ci brdzo, bo zdaje się, że głownie ja jestem tutaj takim maniakiem kolekcjonerem. W domu też mam całą masę buldożkowych gadżetów
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Buba - Dozwolony rozmiar zdjec to 500X500 te wklejone przez Ciebie sa sliczne, ale za duze niestety jesli mozesz edytuj notke i zamien img na url. Tez mialam je wkleic, ale nie chcialam wklejac za duzych.
Hebulka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Buba_22 można te cudeńka gdzieś u nas kupic ??
malgosia78 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A mnie się bardzo takie śpiochy podobają!!!!
Hebulka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 malgosia78 napisał(a):A mnie się bardzo takie śpiochy podobają!!!! Świetne !!
Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Tyle śliczności naraz. Ja proszę o wiecej i więcej. Dzięki
malgosia78 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A może koszulka dla piesków z buldożkami????
Recommended Posts