malgosia78 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Hej!!! Znalazłam taką śliczną podkładkę pod mysz. PS. Draczyn dobrze :P , że jesteś.
malgosia78 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 a do podkładki pod mysz, śliczny kubeczek na kawę z buldożkowym szczeniaczkiem...
malgosia78 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 I jeszcze zegar z Tofikiem (lub innym pieskiem innego właściciela :wink: )
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Swietne gadzety Małgosia. WWitaj, ty też nas opusciłaś. Długo Cię nie było. Jak Wam się podoba animowana Anielka?
Hebulka Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Draczyn napisał(a):Swietne gadzety Małgosia. WWitaj, ty też nas opusciłaś. Długo Cię nie było. Jak Wam się podoba animowana Draka? Anielka świetna,zwłaszcza z tym machającym ogonem :laugh2_2:
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Swietne gadzety Małgosia. WWitaj, ty też nas opusciłaś. Długo Cię nie było. Jak Wam się podoba animowana Draka? Anielka świetna,zwłaszcza z tym machającym ogonem :laugh2_2:Tam na ogólnym offie dziewczyny uczą sie animacji, więc wstawiłam zdjęcia Draczki i coś takiego wymyśliły
misiaczek Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Draczyn,animowana jest Anielka czy Draczka?Bo raz napisałaś tak raz tak. Ale którakolwiek by nie była,animacja świetna :D . No i dziewczyny z poczuciem humoru,dorobiły ogonek buldożkowi :lol: :lol: :lol: .
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 misiaczek napisał(a):Draczyn,animowana jest Anielka czy Draczka?Bo raz napisałaś tak raz tak. Ale którakolwiek by nie była,animacja świetna :D . No i dziewczyny z poczuciem humoru,dorobiły ogonek buldożkowi :lol: :lol: :lol: .Dzięki Misiaczek, jesteś spostrzegawcza, już poprawiłam, to przecież jest Aniela mamusia Draczki
Viris Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Hehehe teraz wiem jakby wygladaly machajace ogonem buldozki, gdyby mialy ogony :>
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 JustynaJK napisał(a):u mnie ta 2 animacja się nie otwiera! :xFaktycznie czary- mary. Jeszcze rano była, a teraz jest image. Nie rozumiem dlaczego tak się dzieje
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Draczyn napisał(a):A to druga animacja Anieli w ich wykonaniu
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 "Draczyn" napisał(a):[quote name='Draczyn']A to druga animacja Anieli w ich wykonaniu http://img521.imageshack.us/img521/1268/animation1klkj7gk.gif
misiaczek Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Odświeżcie stronę dziewczyny...mi to zawsze pomaga :D .
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Zamieniłam na kod, ale to też nic nie dalo, bo nie ma kontaktu z serwerem, tak że narazie tamtej animacji nie zobaczymy
malgosia78 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Witam ponownie!!! Animacja Anielki świetna!!! Prześmieszna. Znalazłam fajną stronkę z gadżetami buldożkowymi dla buldo-maniaków. Wstawiam adresik, ale jest jakiś straszliwie długi. W każdym razie, gdyby ktoś chciał kilka z tych rzeczy sprowadzać ze Stanów, to moglibyśmy się wspólnie domówić. Według mnie są bajeczne. Pozdrawiam. http://www.bulldogboardwalk.com/Default.asp?whichpage=1&pagesize=5&SortBy=DateAdded+DESC&MaxRecordsPerPage=&SearchFor=&StartsWith=&Category=&SubCat=&sqlQuery=SELECT+Items%2E%2A+FROM+Items+WHERE+%28%28ItemActive%3DTrue%29+AND+%28SiteNumber%3D2%29%29+ORDER+BY+DateAdded+DESC+%3B
_beatka_ Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 ramka na zdjęcia jest super :D fotografii w pokoju mam bardzo duz, szkoda że u nas takich nie ma :(
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 _beatka_ napisał(a):ramka na zdjęcia jest super :D fotografii w pokoju mam bardzo duz, szkoda że u nas takich nie ma :(Obecnie takich gadzetow jest mnóstwo do kupienia na wystawach, a głownie na wystawach międzynarodowych
_beatka_ Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 na wystawach byla parę razy,a le nigdy nie przeczesywałam dokładnie stoisk, chyba to zmienie i poszukam buldozkowej ramki :wink:
Draczyn Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 A tu pozbierałam dla Was najładniejsze buldożki francuskie Draczyn napisał(a):
Viris Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Zeby nie bylo - tamto na gorze to figurka! No i jeszcze obraz :
Recommended Posts