Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Swietne gadzety Małgosia. WWitaj, ty też nas opusciłaś. Długo Cię nie było. Jak Wam się podoba animowana Draka?

Anielka świetna,zwłaszcza z tym machającym ogonem :laugh2_2:

Posted

Hebulka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Swietne gadzety Małgosia. WWitaj, ty też nas opusciłaś. Długo Cię nie było. Jak Wam się podoba animowana Draka?

Anielka świetna,zwłaszcza z tym machającym ogonem :laugh2_2:
Tam na ogólnym offie dziewczyny uczą sie animacji, więc wstawiłam zdjęcia Draczki i coś takiego wymyśliły

Posted

Draczyn,animowana jest Anielka czy Draczka?Bo raz napisałaś tak raz tak.
Ale którakolwiek by nie była,animacja świetna :D .
No i dziewczyny z poczuciem humoru,dorobiły ogonek buldożkowi :lol: :lol: :lol: .

Posted

misiaczek napisał(a):
Draczyn,animowana jest Anielka czy Draczka?Bo raz napisałaś tak raz tak.
Ale którakolwiek by nie była,animacja świetna :D .
No i dziewczyny z poczuciem humoru,dorobiły ogonek buldożkowi :lol: :lol: :lol: .
Dzięki Misiaczek, jesteś spostrzegawcza, już poprawiłam, to przecież jest Aniela mamusia Draczki

Posted

JustynaJK napisał(a):
u mnie ta 2 animacja się nie otwiera! :x
Faktycznie czary- mary. Jeszcze rano była, a teraz jest image. Nie rozumiem dlaczego tak się dzieje

Posted

Witam ponownie!!!
Animacja Anielki świetna!!! Prześmieszna. Znalazłam fajną stronkę z gadżetami buldożkowymi dla buldo-maniaków. Wstawiam adresik, ale jest jakiś straszliwie długi. W każdym razie, gdyby ktoś chciał kilka z tych rzeczy sprowadzać ze Stanów, to moglibyśmy się wspólnie domówić. Według mnie są bajeczne.
Pozdrawiam.
http://www.bulldogboardwalk.com/Default.asp?whichpage=1&pagesize=5&SortBy=DateAdded+DESC&MaxRecordsPerPage=&SearchFor=&StartsWith=&Category=&SubCat=&sqlQuery=SELECT+Items%2E%2A+FROM+Items+WHERE+%28%28ItemActive%3DTrue%29+AND+%28SiteNumber%3D2%29%29+ORDER+BY+DateAdded+DESC+%3B

Posted

_beatka_ napisał(a):
ramka na zdjęcia jest super :D fotografii w pokoju mam bardzo duz, szkoda że u nas takich nie ma :(
Obecnie takich gadzetow jest mnóstwo do kupienia na wystawach, a głownie na wystawach
międzynarodowych

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...