Viris Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 A oto zdjecie YSL z jego ukochanym buldozkiem :>
Hebulka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Viris napisał(a): Fajna ta figurka. Jak dla mnie mógłby miec tylko nieco krótsze i masywniejsze łapki. Strasznie lubię takie rzeczy, szkoda tylko,że za wiele ich u nas nie ma :(
Viris Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Tez mi sie wydaje ze ladniejsze by byly krotkie lapeczki :> A figurka przepyszna normalnie.
_beatka_ Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 fajna figurka, skad wiecie, że u nas takich nie ma?napewno sa tylko trzeba by było poszukac po sklepach ze starociami
Hebulka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 _beatka_ napisał(a):fajna figurka, skad wiecie, że u nas takich nie ma?napewno sa tylko trzeba by było poszukac po sklepach ze starociami Takie akurat są,dość drogie niestety.Mówie ogólnie,że nie ma u nas wielu tego typu rzeczy z bf.Na kazdej wystawie te same stoiska i te same figurki,nic nowego.
Draczyn Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 A to dla moich pradziwych przyjaciól z dogo. Niedługo się zjawię Draczyn napisał(a):Znalazłam takiego fajnego gifa i chyba tu go zachowam
Buba_22 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Draczyn napisał(a): Niedługo się zjawię Draczyn napisał(a):Znalazłam takiego fajnego gifa i chyba tu go zachowam czekamy, czekamy :wink:
Draczyn Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Dziękuję Wam serdecznie, napewno się zjawię w najbliższej przyszłości. Obiecuję
_beatka_ Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 może nie jestem w temacie, ale gdzie Ty sie Draczyn wybierasz, że ma Cie nie byc...? :roll:
Draczyn Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Nigdzie się nie wybieram. Nie było mnie 2 dni na forum, czego nire zauważyłas
Draczyn Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Tyle się naszukałam i ten chyba najbardziej przypomina bf, ale to chyba boostonik
_beatka_ Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 wybacz Draczyn,ale nie mam tyle czasu żeby siedzieć codziennie na dogo, więc dlatgeo nie zauwazyłam
Draczyn Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 _beatka_ napisał(a):wybacz Draczyn,ale nie mam tyle czasu żeby siedzieć codziennie na dogo, więc dlatgeo nie zauwazyłamZgadzam się z Tobą, ale parę osób już Ci tłumaczyło, że jak wchodzisz na forum, to najpierw powinnaś przeczytać wszystkie posty od ostatniej wizyty (jest taka funkcja , aby szybko je odnależć), bo w przeciwnym wypadku, korzystanie z forum jest bezsensowne. Forum jest po to, aby dyskutować ze wszystkimi, a nie tylko napisać jakieś zdanie i uciekać. Wielokrotnie zadawałaś pytania, my Ci odpowiadałyśmy, Ty tego nie czytałaś, a za parę godzin wracałaś i zadawałaś spowrotem to samo pytanie. Jeszcze raz Cię prosimy. Jak wchodzisz na forum to przeczytaj najpierw posty, których jeszzcze nie czytałaś i dopiero coś na temat pisz Pozdrawiam Cię
_beatka_ Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Draczyn uwierz mi, że naprawde zawsze staram sie przekopac przez wszystkie napisane posty,a le czasem jak mam mniej czasu a widze jakiś interesujący temat to włączam się w rozmowę!Przepraszm, nie auważyłam jak pisałas że przez dwa dni będziesz nieobecna, peweie zreszta dlatego, że mnie nie było ostatnio dośc długo na dogo na tematach związanych z bf, postaram sie poprawić :wink:
Draczyn Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 _beatka_ napisał(a):Draczyn uwierz mi, że naprawde zawsze staram sie przekopac przez wszystkie napisane posty,a le czasem jak mam mniej czasu a widze jakiś interesujący temat to włączam się w rozmowę!Przepraszm, nie auważyłam jak pisałas że przez dwa dni będziesz nieobecna, peweie zreszta dlatego, że mnie nie było ostatnio dośc długo na dogo na tematach związanych z bf, postaram sie poprawić :wink:No to ekstra. Widzisz Beatko. nikt nie chce Ci robić naa łość, a do działania forum trzeba się przyzwyczai ć. Męczące jest dla innych słuchanie tego samego po dziesięc razy i dlatego na forum jest funkcja - zobacz posty których nie czytałaś. Klikasz na tą funkcję, czytasz i dopiero coś piszesz, jesli temat Cię interesuje
Wiola.od.Gacka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Draczyn już nas więcej nie zostawiaj samych, nawet na dwa dni ,bo będzie mi się cknić. Zawsze tu bądź. Proszę Cię. Jak Cię nie było to kogoś mi tu brakowało. Pozdrawiam. mama Wioli
Draczyn Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Wiola.od.Gacka napisał(a):Draczyn już nas więcej nie zostawiaj samych, nawet na dwa dni ,bo będzie mi się cknić. Zawsze tu bądź. Proszę Cię. Jak Cię nie było to kogoś mi tu brakowało. Pozdrawiam. mama WioliNie wyobrażasz sobie jaką przyjemność sprawiają mi Twoje słowa, ale chyba sama widzisz, że nie przez wszystkich jestem tu mile widziana
JustynaJK Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ojojoj dlaczego tutaj na bf tak nieprzyjemnie?czytam już któryś temat i ciągłe zwady!nie było mnie parę dni i taka negatywna odmiana? :x
elżbietarusos Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Nie powinnaś więc nas Justyno opuszczać. Ale jest o.k. Ja także na swój sposób kocham Draczyn , choć muszę przyznać , że to trudna miłość.
Draczyn Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 JustynaJK napisał(a):ojojoj dlaczego tutaj na bf tak nieprzyjemnie?czytam już któryś temat i ciągłe zwady!nie było mnie parę dni i taka negatywna odmiana? :xDlatego też, aby nadal było miło założyłam temat "Sprostowania i nieporozumienia" i każdego kto zaczyna rozrabiać będziemy tam odsyłać, aby binni nie musieli wysłuchiwać czyichś kłótni, czy nieporozumień. Kogo będzie to interesować to sobie poczyta, a kogo nie, to powinien byc w każdym innym temacie mile widziany. Może to coś pomoże. Miejmy nadzieję, że znów bedzie miło i przyjemnie
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Wprawdzie to nie są buldoi, ale tak ładne gify wszyscy chyba chętnie obejrzą
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 A tu jedna z dogomaniaczek zrobiła mi drobną animację mojej Anieli Draczyn napisał(a):palma napisał(a):Draczyn piesio się nierusza, ale za to tło :wink: Prosze:
Recommended Posts