Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 http://www.gify.amor.pl/choinki/choinki25.gif
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ten, co prawda nie świateczny, ale chyba fajny
Wiola.od.Gacka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 buldog pod choinką może być co rok. Dopiero ludzie na Ochocie nie mogli by się połapać, który jest który. Tylko co z dojazem na pola mok. autobusem? Gacek siada na przystanku i czeka na autbus. Ja muszę mu długo tłumaczyć, że idzie z buta. Dwa psy w autobusie można się zakręcić. Bunia to grzeczna tylko pokazuje język. Mama Wioli (To nie serio).
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Wiola.od.Gacka napisał(a):buldog pod choinką może być co rok. Dopiero ludzie na Ochocie nie mogli by się połapać, który jest który. Tylko co z dojazem na pola mok. autobusem? Gacek siada na przystanku i czeka na autbus. Ja muszę mu długo tłumaczyć, że idzie z buta. Dwa psy w autobusie można się zakręcić. Bunia to grzeczna tylko pokazuje język. Mama Wioli (To nie serio).A nie macie czegoś bliżęj domu, aby psy wyganiac???????????
Wiola.od.Gacka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Na pola śmigamy przeważnie w soboty i niedziele. Tam jest zbiorka fajowych psiarzy. W tygodniu Wiolka chodzi na pobliskie górki. Teraz to koło domu. Zostaje jesze park Żołnierzy Radzieckich, ale Gacek ma obcykaną trasę , biegnie do furtki i przez działki na pola i dopiero jest szczęśliwy. Na trawę koło bloku nie puszczam luzem do panowie robią bar pod chmurką a kości i odpady zostawiają w trawie . Mama Wioli
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Wiola.od.Gacka napisał(a):Na pola śmigamy przeważnie w soboty i niedziele. Tam jest zbiorka fajowych psiarzy. W tygodniu Wiolka chodzi na pobliskie górki. Teraz to koło domu. Zostaje jesze park Żołnierzy Radzieckich, ale Gacek ma obcykaną trasę , biegnie do furtki i przez działki na pola i dopiero jest szczęśliwy. Na trawę koło bloku nie puszczam luzem do panowie robią bar pod chmurką a kości i odpady zostawiają w trawie . Mama WioliAle tam niedaleko domu macie przecież piękny park. Czy tam psy nie lubią chodzić?????????
Wiola.od.Gacka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 No własnie przez ten park Gacek przechodzi, biegnie do furtki , czeka aż mu otworzę, leci na pola a Buńcia z nami .Tylko tam Gacek bryka z piłką lub psami a Buńcia podrepcze trochę i wracamy przez park na Baleyówek
Draczyn Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Wiola.od.Gacka napisał(a):No własnie przez ten park Gacek przechodzi, biegnie do furtki , czeka aż mu otworzę, leci na pola a Buńcia z nami .Tylko tam Gacek bryka z piłką lub psami a Buńcia podrepcze trochę i wracamy przez park na BaleyówekNo to świetne spacerki codziennie robicie
AngelOfDeath Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 hhaahhhahhahahahaha ale wy macie czape , topic o artykulach , a wy portrety , bizuterie i pocztowki wklejacie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: to tylko na buldozkach moze tak byc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 AngelOfDeath napisał(a):hhaahhhahhahahahaha ale wy macie czape , topic o artykulach , a wy portrety , bizuterie i pocztowki wklejacie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: to tylko na buldozkach moze tak byc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:A co Ci się Angel nie podoba. Topik o gifach został zlikwidowany, a tu urządzamy konkurs na najlepszą niespodziankę świąteczną. Możesz też w nim wziąść udział
Viris Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Ja znalazlam cos z mikolajem, dostalam to dwa lata temu od znajomego. Ale na koniec mikolaj jest nagi, wiec lepiej moze nie bede wklejac bo mnie zlinczujecie.
Draczyn Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Viris napisał(a):Ja znalazlam cos z mikolajem, dostalam to dwa lata temu od znajomego. Ale na koniec mikolaj jest nagi, wiec lepiej moze nie bede wklejac bo mnie zlinczujecie.Jak najbardziej wklej, a jak się komuś nie będzie podobać, to go zdejmiesz
Viris Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Ee mysle ze czasem moga tu zagladac osoby za mlode na golego mikolaja merdajacego swoim 'interesem' .Jak ktos chetny moge podeslac na maila, widok przesmieszny :D
Joss Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 No ja sie w 100% podpisuje pod tym co napisał Aniołek, ja mam czape:) I dobrze mi z tym;)
Draczyn Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Joss napisał(a):No ja sie w 100% podpisuje pod tym co napisał Aniołek, ja mam czape:) I dobrze mi z tym;)A dlaczego msz czapę? Co tu jest grane???????????? Nic ne kumam????
Recommended Posts