Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysle ze dobrym sposobem na pokazanie tych ciekawostek bedzie wklejenie co jakis czas linka na serwis buldozka :> A tu jest juz spory misz masz i ciekawe artykuly i smieszne fotki i ciekawostki obrazkowe .

Na dzisiaj juz koniec mojego wklejania bo juz powoli mi sie oczy zamykaja.

Posted

[quote name='Viris']Misiaczek : Znalazlam tez cos dla Ciebie :

Viris...wszystko co dziś wkleiłaś jest świetne.
I jak dużo udało ci się tego znaleźć.Szczególne podziękowania za kubeczki z chinkiem(że nie zapomniałaś).Są bombowe.. :wink: :D

Posted

misiaczek napisał(a):
Wkleiłam te kubeczki na chinach :D .Mam nadzieję,że nie masz nic przeciwko :wink: .

Nie mam :)
Nie widze zeby cos sie zepsulo. U mnie forum wyglada normalnie.

Posted

misiaczek napisał(a):
Nie wiesz czemu tak się rozszerzyło forum?
To chyba przez ten cytat u mnie.Próbowałam zmniejszyć.Ale tam nie ma co usunąć :roll: .

Już doszłam,że to nie mój cytat...tylko Twoje linki Viris :D .

Posted

ats napisał(a):
Viris, jesteś niesamowita!! skad Ty to wszystko bierzesz?? I skąd bierzesz na to czas ;)??

Po prostu wyszukuje sobie wszelkie grafiki w ktorych pojawiaja sie francuziki :) A czas.. Duze czasu spedzam przy komputerze, wiec w wolnych chwilach szukam skarbow :)

Posted

misiaczek napisał(a):
Viris napisał(a):

Nie mam :)
Nie widze zeby cos sie zepsulo. U mnie forum wyglada normalnie.

U mnie jest rozszerzone...

Moze po prostu sie nie odswiezylo. Sprobuj odswiezyc strone. Lub wylacz i wlacz przegladarke ponownie. Powinno pomoc. A jesli nie to moze u mnie cos nie tak skoro tego nie widze :)

Posted

Viris napisał(a):

Moze po prostu sie nie odswiezylo. Sprobuj odswiezyc strone. Lub wylacz i wlacz przegladarke ponownie. Powinno pomoc. A jesli nie to moze u mnie cos nie tak skoro tego nie widze :)

Teraz to juz niema znaczenia,bo jesteśmy juz na następnej stronie i wszystko jest ok.Tylko ta jedna jest szeroka.Ale moze rzeczywiście tylko u mnie.

Posted

misiaczek napisał(a):
Viris napisał(a):

Teraz to juz niema znaczenia,bo jesteśmy juz na następnej stronie i wszystko jest ok.Tylko ta jedna jest szeroka.Ale moze rzeczywiście tylko u mnie.
U mnie też poprzednia strona jest za szeroka. Nie widać, ani daty, ani cytuj. Jakieś zdjęcie jest za dużych rozmiarów

Posted

Draczyn napisał(a):
U mnie też poprzednia strona jest za szeroka. Nie widać, ani daty, ani cytuj. Jakieś zdjęcie jest za dużych rozmiarów

Nie sadze zeby to byla wina zdjecia. Bo przegladalam wszystkie i te ktore sa za duze linkowalam, mniejsze wklejalam od razu.

Posted

Viris napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Nie sadze zeby to byla wina zdjecia. Bo przegladalam wszystkie i te ktore sa za duze linkowalam, mniejsze wklejalam od razu.
Może to jakiś błąd na dogo. Już ta strona przeszła, więc chyba jest ok. A obrazki i tak można ogladac

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...