Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 http://www.nmia.com/~mgdesign/qor/mascot/frenchbulldog/frenchbulldog.gif za duze zdjecie, musialam podmienic na linka.
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 http://www.dog-in-a-shell.com/images/dogs/1068.jpg Klikac koniecznie!!Przeslodkie :>
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 http://www.wrinkydinks.com/yahoo/lrwatches/frenchbulldog.jpg http://www.originalsbyomar.com/french_bulldog_pictures/FRENCH%20BULLDOG%20F.B%20PLAYING%20RING%201256.JPG http://www.originalsbyomar.com/french_bulldog_pictures/FRENCH%20BULLDOG%20HEAD%20CUTOUT%20SM%20L%20242.JPG
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ile tego jest. coraz lepsze. Powinniśmy założyć tu galerię takich ciekawostek
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Mysle ze dobrym sposobem na pokazanie tych ciekawostek bedzie wklejenie co jakis czas linka na serwis buldozka :> A tu jest juz spory misz masz i ciekawe artykuly i smieszne fotki i ciekawostki obrazkowe . Na dzisiaj juz koniec mojego wklejania bo juz powoli mi sie oczy zamykaja.
misiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Viris']Misiaczek : Znalazlam tez cos dla Ciebie : Viris...wszystko co dziś wkleiłaś jest świetne. I jak dużo udało ci się tego znaleźć.Szczególne podziękowania za kubeczki z chinkiem(że nie zapomniałaś).Są bombowe.. :wink: :D
Viris Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 :) Nie ma za co. Na poczatku myslalam ze nie znajde, ale wpadlam na taka stronke po angielsku i odnalazlam tez China :>
misiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Wkleiłam te kubeczki na chinach :D .Mam nadzieję,że nie masz nic przeciwko :wink: .
misiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Nie wiesz czemu tak się rozszerzyło forum? To chyba przez ten cytat u mnie.Próbowałam zmniejszyć.Ale tam nie ma co usunąć :roll: .
ats Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Viris, jesteś niesamowita!! skad Ty to wszystko bierzesz?? I skąd bierzesz na to czas ;)??
Viris Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 misiaczek napisał(a):Wkleiłam te kubeczki na chinach :D .Mam nadzieję,że nie masz nic przeciwko :wink: . Nie mam :) Nie widze zeby cos sie zepsulo. U mnie forum wyglada normalnie.
misiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 misiaczek napisał(a):Nie wiesz czemu tak się rozszerzyło forum? To chyba przez ten cytat u mnie.Próbowałam zmniejszyć.Ale tam nie ma co usunąć :roll: . Już doszłam,że to nie mój cytat...tylko Twoje linki Viris :D .
misiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Viris napisał(a): Nie mam :) Nie widze zeby cos sie zepsulo. U mnie forum wyglada normalnie. U mnie jest rozszerzone...
Viris Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 ats napisał(a):Viris, jesteś niesamowita!! skad Ty to wszystko bierzesz?? I skąd bierzesz na to czas ;)?? Po prostu wyszukuje sobie wszelkie grafiki w ktorych pojawiaja sie francuziki :) A czas.. Duze czasu spedzam przy komputerze, wiec w wolnych chwilach szukam skarbow :)
Viris Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 misiaczek napisał(a):Viris napisał(a): Nie mam :) Nie widze zeby cos sie zepsulo. U mnie forum wyglada normalnie. U mnie jest rozszerzone... Moze po prostu sie nie odswiezylo. Sprobuj odswiezyc strone. Lub wylacz i wlacz przegladarke ponownie. Powinno pomoc. A jesli nie to moze u mnie cos nie tak skoro tego nie widze :)
misiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Viris napisał(a): Moze po prostu sie nie odswiezylo. Sprobuj odswiezyc strone. Lub wylacz i wlacz przegladarke ponownie. Powinno pomoc. A jesli nie to moze u mnie cos nie tak skoro tego nie widze :) Teraz to juz niema znaczenia,bo jesteśmy juz na następnej stronie i wszystko jest ok.Tylko ta jedna jest szeroka.Ale moze rzeczywiście tylko u mnie.
Draczyn Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 misiaczek napisał(a):Viris napisał(a): Moze po prostu sie nie odswiezylo. Sprobuj odswiezyc strone. Lub wylacz i wlacz przegladarke ponownie. Powinno pomoc. A jesli nie to moze u mnie cos nie tak skoro tego nie widze :) Teraz to juz niema znaczenia,bo jesteśmy juz na następnej stronie i wszystko jest ok.Tylko ta jedna jest szeroka.Ale moze rzeczywiście tylko u mnie.U mnie też poprzednia strona jest za szeroka. Nie widać, ani daty, ani cytuj. Jakieś zdjęcie jest za dużych rozmiarów
Viris Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Draczyn napisał(a):U mnie też poprzednia strona jest za szeroka. Nie widać, ani daty, ani cytuj. Jakieś zdjęcie jest za dużych rozmiarów Nie sadze zeby to byla wina zdjecia. Bo przegladalam wszystkie i te ktore sa za duze linkowalam, mniejsze wklejalam od razu.
Draczyn Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Viris napisał(a):Draczyn napisał(a):U mnie też poprzednia strona jest za szeroka. Nie widać, ani daty, ani cytuj. Jakieś zdjęcie jest za dużych rozmiarów Nie sadze zeby to byla wina zdjecia. Bo przegladalam wszystkie i te ktore sa za duze linkowalam, mniejsze wklejalam od razu.Może to jakiś błąd na dogo. Już ta strona przeszła, więc chyba jest ok. A obrazki i tak można ogladac
Recommended Posts