Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Btw obrazek wklejony przez JustyneJK tez jest tych rozmiarow co ten wklejony przezemnie... Mozesz zamienic na linka? Tak czy siak noderato jakis to zrobi, ale mozna mu oszczedzic roboty.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viris napisał(a):
Btw obrazek wklejony przez JustyneJK tez jest tych rozmiarow co ten wklejony przezemnie... Mozesz zamienic na linka? Tak czy siak noderato jakis to zrobi, ale mozna mu oszczedzic roboty.
Ciekawe dlaczego na tej stronie jest też zawężony obraz, mimo, żę ni ma żadnego zdjęcia

Posted

Draczyn! Gratulacje :) No troszke nie wyglada jak pospis bo zwykle sa raczej mniejsze :)

Beatko jutro bede chyba miec wolniejszy dzien to moze uda mi sie poswiecic Ci wiecej czasu :) I moze i Ciebie uda sie nauczyc szybciutko o co chodzi :)

Posted

Draczyn napisał(a):
JustynaJK napisał(a):
http://www.gify.org.pl/
Chcę to przenieść niżęj, aby mieć pod ręką

Draczyn. Dodaj sobie ta strone do ulubionych. Wtedy bedziesz miec ja zapisana. Ja kiedys po prostu ulubione strony zapisywalam w notesie :) Jak nie wiedzialam ze jest taka opcja. Na gorze ekranu w przegladarce masz pasek gdzie po kolei znajduja sie prostokaciki :
Plik Edycja Widok Ulubione Kliknij w ulubione i dodaj sobie ten adres. (najlepiej otworz ta stronke z gifami i wtedy wlasnie wykonaj to co Ci napisalam.

I jak bedziesz chciala zobaczyc liste Twoich Ulubionych stron to klikasz na pasku zaraz pod tym pierwszym gdzie znajduje sie : Wstecz Dalej Zatrzymaj Odswiez Start Wyszukaj Ulubione i po lewo bedziesz miec liste. To bardzo ciekawa opcja przegladarki. Oczywiscie to co napisalam jest przy najbardziej standardowiej. Wszystko zalezy od tego czego uzywasz.. Ale mysle ze standardu :)

Posted

Dzięki ale już to na początku tam to wpisałam , bo to odkryłam już na początku nauki. Dogo też mam w ulubionych, tymniemniej b. dziękję, dobrego nigdy nie za wiele

Posted

Minimolos napisał(a):
Zaraz wstawię, właśnie je odnalazłem !
Zdjęcia są drastyczne :lol: z dziwnym poczuciem humoru właścicieli :lol:

Za 5 MINUT !!!
Dzięki. chcą dziwne zdjęcia, to będą miały

Posted

Minimolos napisał(a):
WYJĄTKOWO DZIWNE :lol:

Te fotki przysłała mi hodowczyni z Rosji. Taki czarny humor, ale przynajmniej szczeniaczki są w dobrej kondycji(tluściochy) i to jest pocieszające

Posted

_beatka_ napisał(a):
boze pieski sa cudowne :D ale rzeczywiscie humor czarny, jak mama zobaczyła, to mało zawalu nie dostala, że one sa martwe :roll:
Nie są martwe Beatko. Małe szczeniaczki dobrze odrzywiane tak mocno śpią, e nieraz na karmienie nawet trudno je obudzić, a to są jeszcze maluszki

Posted

Minimolos napisał(a):
_beatka_ napisał(a):
ja to wiem, wytłumaczyłam to tez mamie :D ale na poczatku był stan przedzawałowy 8)

:roflt: :ylsuper: :laugh2_2: :evil_lol:
A spójrz Minimolos na te wiszące pieseczki, to chyba jeszcze większy czarny humor, a ponieważ im się podobało, to prosiłam Cię o te fotki. Niektórzy lubią taki czarny humor. Mojemu Markowi b. się to podobało

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...