Draczyn Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Niesłychanie ciekawa ta kolekcja znaczow z buldożkami. Nie iedziałam dotychczas, że takie znaczki istnieją
JustynaJK Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 mnie też się podoba,szalenie ciekawa stronka
Draczyn Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 JustynaJK napisał(a):mnie też się podoba,szalenie ciekawa stronkaJak będziesz miała jeszcze jakieś ciekawostki buldożkowe, to się polecam
JustynaJK Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 niekiedy lubię sobie poserfować w necie i co nieco poszperać :D
Draczyn Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 JustynaJK napisał(a):niekiedy lubię sobie poserfować w necie i co nieco poszperać :DNie masz nic ciekawego w tym temacie, bo ja jeszcze tak się swobodnie po necie nie poruszam. Jak będzie coś ciekawego to daj znać. Pozdrawiam
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 No mysle ze kazdy kto odwiedza Buldozkowe Forum przeczytal juz artykuly. Sa godne polecenia bo jest w nich zawarte po krotce wszystko to co powinno sie wiedziec o tej rasie. No i sa bardzo ladne zdjecia zalaczone. Goraco polecam.
Draczyn Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Viris napisał(a):No mysle ze kazdy kto odwiedza Buldozkowe Forum przeczytal juz artykuly. Sa godne polecenia bo jest w nich zawarte po krotce wszystko to co powinno sie wiedziec o tej rasie. No i sa bardzo ladne zdjecia zalaczone. Goraco polecam.A widziałaś kolekcję znaczków z buldożkami, które wygrzebała w necie Justyna JK
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Tak widzialam. Niesamowite ze Buldozki sa bohaterami tylu znaczkow. I kartek. Piekne roznorodne przedstawienia. Warto poogladac.
Draczyn Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Viris napisał(a):Tak widzialam. Niesamowite ze Buldozki sa bohaterami tylu znaczkow. I kartek. Piekne roznorodne przedstawienia. Warto poogladac.Ja też się nie domyślałam, żę jest tyle tych różnorodności, właśnie z buldożkami
_beatka_ Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 najwiecej drobiazgów jakie widziałam z podobizna bulodozka były figurki i to z różnych epok1kiedys byłam na wycieczce szkolnej w jakims dworku i był obraz z bialao-czarnym bulodżkiem, jak wszyscy weszli do sali to ktos krzyknął "o beata zobacz, portret doksia":) i rzeczywiscie byli do siebie podobni :wink:
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Nom Buldozki znane i lubiane. Z reszta z artykulow mozna sie wlasnie dowiedziec kto ze slawnych osob mial buldozka :) Np YSL !
_beatka_ Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 o tak, bardzo lubiane, bardzo często są na jakisportretach jak sie zwiedza jakies zamczyska :D a znaczki ze zwierzakami kiedys bierałam fanatycznie wręcz ale powiem szczerze, że mało mam okazów z buldozkami...
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Ale w sumie nie mozna sie dziwic :) W koncu od pierwszego ich spojzenia mozna sie zakochac :) A ja musze chyba zobaczyc w moich klaserach czy nie mam tam aby buldozkow :)
_beatka_ Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 ja mam pare takich starych egzemplarzy polskich bo z zagranicznych mam bardzo duzo slicznych serii z psiakami, ale buldozków tam nie ma..ale sa mopsiki-to cos dla hebulki i jej emi
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 No jak pojade do mojego rodzinnego miasta to postaram sie pamietac by oblookac te klaserki. Ciekawa jestem w sumie moze sie trafi :)
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Viris napisał(a):No jak pojade do mojego rodzinnego miasta to postaram sie pamietac by oblookac te klaserki. Ciekawa jestem w sumie moze sie trafi :)Jak sę trafi, to mam nadzieję, że nam zeskanujesz
JustynaJK Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 http://www.muttart.com/sweeney/cest-la-vie.html
JustynaJK Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 można na tej str zobaczyć więcej obrazów z BF
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Dziękujemy bardzo . Ja mam w domu tylko jeden duży ręcznie malowany obrazz moim Tobiaszem (w awatarze), a tu tak można sobie oko nacieszyć. Prosimy o jeszcze
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Justyna JK swietna stronka Mi najbardziej sie podoba :
JustynaJK Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 http://www.jdvjewelry.com/index.asp?PageAction=VIEWCATS&Category=201
JustynaJK Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 na tej str jest z kolei biżuteria,nie znalazłam BF ,ale są inne ozdóbki!
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 JustynaJK napisał(a):na tej str jest z kolei biżuteria,nie znalazłam BF ,ale są inne ozdóbki!Dzięki, mło mi, że myślisz o nas, zaraz pooglądam
Recommended Posts