Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaJK napisał(a):
niekiedy lubię sobie poserfować w necie i co nieco poszperać :D
Nie masz nic ciekawego w tym temacie, bo ja jeszcze tak się swobodnie po necie nie poruszam. Jak będzie coś ciekawego to daj znać. Pozdrawiam

Posted

No mysle ze kazdy kto odwiedza Buldozkowe Forum przeczytal juz artykuly. Sa godne polecenia bo jest w nich zawarte po krotce wszystko to co powinno sie wiedziec o tej rasie. No i sa bardzo ladne zdjecia zalaczone.

Goraco polecam.

Posted

Viris napisał(a):
No mysle ze kazdy kto odwiedza Buldozkowe Forum przeczytal juz artykuly. Sa godne polecenia bo jest w nich zawarte po krotce wszystko to co powinno sie wiedziec o tej rasie. No i sa bardzo ladne zdjecia zalaczone.

Goraco polecam.
A widziałaś kolekcję znaczków z buldożkami, które wygrzebała w necie Justyna JK

Posted

Viris napisał(a):
Tak widzialam. Niesamowite ze Buldozki sa bohaterami tylu znaczkow. I kartek. Piekne roznorodne przedstawienia. Warto poogladac.
Ja też się nie domyślałam, żę jest tyle tych różnorodności, właśnie z buldożkami

Posted

najwiecej drobiazgów jakie widziałam z podobizna bulodozka były figurki i to z różnych epok1kiedys byłam na wycieczce szkolnej w jakims dworku i był obraz z bialao-czarnym bulodżkiem, jak wszyscy weszli do sali to ktos krzyknął "o beata zobacz, portret doksia":) i rzeczywiscie byli do siebie podobni :wink:

Posted

o tak, bardzo lubiane, bardzo często są na jakisportretach jak sie zwiedza jakies zamczyska :D a znaczki ze zwierzakami kiedys bierałam fanatycznie wręcz ale powiem szczerze, że mało mam okazów z buldozkami...

Posted

Ale w sumie nie mozna sie dziwic :) W koncu od pierwszego ich spojzenia mozna sie zakochac :) A ja musze chyba zobaczyc w moich klaserach czy nie mam tam aby buldozkow :)

Posted

ja mam pare takich starych egzemplarzy polskich bo z zagranicznych mam bardzo duzo slicznych serii z psiakami, ale buldozków tam nie ma..ale sa mopsiki-to cos dla hebulki i jej emi

Posted

Viris napisał(a):
No jak pojade do mojego rodzinnego miasta to postaram sie pamietac by oblookac te klaserki. Ciekawa jestem w sumie moze sie trafi :)
Jak sę trafi, to mam nadzieję, że nam zeskanujesz

Posted

Dziękujemy bardzo . Ja mam w domu tylko jeden duży ręcznie malowany obrazz moim Tobiaszem (w awatarze), a tu tak można sobie oko nacieszyć. Prosimy o jeszcze

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...