anutka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Przyjaciel Pies nr 5 Maj 2000r. Przyjaciel Pies nr 4 Kwiecień 2003r. Kynologia nr1/2004 Kynologia nr4/2004 Mój Pies nr 8 sierpień 2005r.
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Dziękujemy Anutko. To wspaniałydziął. Każdy będzie mógł sobie tutaj poczytać o buldożkach
anutka Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Jeszcze mam jeden artykuł, ale nie mogę go znaleźć. Rostaram się jeszcze raz poszukać.
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 anutka napisał(a):Jeszcze mam jeden artykuł, ale nie mogę go znaleźć. Rostaram się jeszcze raz poszukać.Jeśli będziesz hciała to na wystawę mogę przynieść trochę literatury
anutka Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Możesz przynieść tylko nie wiem czy uda mi się zeskanować tak szybko jak teraz.
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 anutka napisał(a):Możesz przynieść tylko nie wiem czy uda mi się zeskanować tak szybko jak teraz.Przecież to nie musi być szybko, a Ty świetnie to robisz
ats Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 W październikowym numerze "Przyjaciela psa" będzie ogólnie o IX grupie FCI
Draczyn Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Widzę, że ten tematcieszy się małym zainteresowaniem, a szkoda, bo każdy z tych artkulów można powiększyć i przeczytać. Jst w nich dużo ciekawych informacji na temat tej wspaniałej rasy. Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe artykuły, to warto je tu powklejać
Draczyn Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ats napisał(a):W październikowym numerze "Przyjaciela psa" będzie ogólnie o IX grupie FCIWłaśnie dostałam maila na prywatną skrzynkę z tą wiadomością. Ceny ogłoszeń są zawrotne, 1/18 STRONY kosztuje o ile dobrze paiętam 180 zł. Zupełnie powariowali.
Minimolos Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ja też to dostałem a dokładnie to: z przyjemnoscią informujemy, że w październikowym numerze miesięcznika "Przyjaciel Pies" bedziemy przedstawiać obszerny portret grupy IX FCI. Nie zabraknie w nim miejsca na prezentację buldogów francuskich. Jest to najlepszy moment, by zareklamować hodowlę lub psa na łamach naszego miesięcznika. Dlatego zwracamy się do Państwa oferując specjalne warunki. Reklamy do październikowego wydania przyjmujemy do 9 września. Cena ogłoszeń modułowych zawiera już VAT i jest następująca: 1/16 str. - 180 zł 1/8 str. - 300 zł Cena ogłoszenia drobnego w naszym miesięczniku wynosi 12 zł za 1 linijkę (25 znaków).
Draczyn Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 No włanie takiego samego maila dokładnie dostaLam. Pewnie wysyLali do wszystkich hodowli z serwisu BF. Ceny ogłoszeń mnie powaliły. Czy oni myślą, że my majątek na psach robimy. Ciekawe ile kosztuje cała strona - pewnie ponad 1000 zł. I to mają być promocyjne ceny, to jakie są ormalnie?///////
Draczyn Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Te skanowane przez Anutkę artykuły naprawdę warto przeczytać, aby pogłębić swą wiedzę na temat BF. Polecam
Draczyn Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Draczyn napisał(a):Te skanowane przez Anutkę artykuły naprawdę warto przeczytać, aby pogłębić swą wiedzę na temat BF. PolecamWidzę że nie ma tu wielu chętnych do czytania i dyskusji o wiadomościach tu zawartych. Zachęcam jednak nadal. To naprawdę interesująca lektura. A może ktoś jeszcze ma jakieś ciekawe artykuły to chetnie przeczytamy i prosimy o ich umieszczenie w tym dziale
JustynaJK Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 dawno czytałam już te artykuły,ale polecam!
JustynaJK Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 http://www.animalstamps.com/frenchieindex.htm Trochę ciekawostek :)
JustynaJK Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 mozna kliknąć na znaczek lub karty i otworzą się następne strony!
Draczyn Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 JustynaJK napisał(a):dawno czytałam już te artykuły,ale polecam!Miło nam Justynko,że ns odwiedziłaś. Dawno się nie spotkałyśmy
Draczyn Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 JustynaJK napisał(a):coś ostatnio dużo podglądam,mało piszę!A czemu nie piszesz, przecież jak si E zdążyłam zorientować masz dużo wiadomości z dziedziny kynologii no i wogóle psiarstwa
JustynaJK Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 no i dużo czytam,lubię być na bieżąco z nowościami kynologicznymi,a dzień niestety nie jest z gumy!
Draczyn Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Tak ja też zawsze narzekam, że dzien jest zbyt krótki
JustynaJK Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 wydaje mi się,że im jestem starsza,tym dzień jest krótszy :(
Recommended Posts