Jump to content
Dogomania

Czy wasze psy lubią szczekać?  

423 members have voted

1. 1. Czy wasze psy lubią szczekać?

• tak
    • nie szczekają gdy nie ma potrzeby
    • nie lubią

Recommended Posts

Posted

"Shih - Tzu nie szczekają"
- Taką wiadomość wyczytałam w książkach... Tak, a ja zastanawiam się nad kupnem zatyczek do uszu... Mój pies kocha szczekać, szczeka zawsze kiedy nawet pod klatką ktoś stoi (mieszkam w bloku na 4 piętrze...) i zadzwoni domofonem, jak ktoś wchodzi (nawet my), jak sąsiad wchodzi/wychodzi i ogólnie jak ktoś jest na klatce, czasami wtedy w trakcie jego "pieśni na odstraszenie wroga" podchodzi do mnie i szczeka na mnie :lol:

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klara szczega przewaznie na wszystko gdy jej sie nudzi podchodzi dom nie iii zaczyna szczekac... gdy sie ze mna wita szczeka.... nawet na reklamowki ktore leza na ziemi szczeka :shake:

idzie z nią zwaryjowac... ale i tak ja kocham

Posted

[SIZE="1"]Moje małe szczeka tylko wtedy, gdy czegoś chce, lub gdy bawi się ze swoim kundelkowym "dziadkiem*".

*dziadkiem, ponieważ mój drugie piesek, kundelek ma już 18 lat :)

• 3 weeks later...
Posted

Mój sierściuch szczeka jeśli zajdzie taka potrzeba np. dzwonek do drzwi czy przewracający sie na klatce schodowej pijak robiący kupę huku:d Na szczęście od tak sobie w powietrze i na każdy szelest nie szczeka, w przeciwnym razie bym chyba zwariowała.:D

Posted

Mój pies własnie szczeka. :p
Tylko, że Kama jest taka odważna do obrony domu, jeśli ktoś z nas w nim jest. Jak przychodze do pustego domu, psa nie widać ni słychać. :evil_lol:

Posted

Błyskotka, Ruda
ja niby też nie lubie jak się psy drą non stop, ale taki mi się osobnik trafił i przecież mu za to szczekanie strun głosowych nie podetnę , ani nic w tym deseniu. ;)

Posted

Kala_Gracja_Kiwi napisał(a):
Ja też nie przepadam... Ale mam dwa psy, które w szczekaniu czują powołanie...:mad:

To nie zazdroszczę. Jeden to jeszcze jak Cię mogę ale dwa to juz szok:diabloti:

Struny głosowe-CIACH:razz::eviltong:

• 4 years later...
  • 1 month later...
Posted

Czabi szczeka tylko jak zobaczy kolegę przez okno. Tak to jest cichutko. Jak go przywiozłam do domu, to przez pierwszy tydzień myślałam, że on nie umie szczekać :D