Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Viris']Hym hym juz pozno jest i sie gubie. Czyli Hebulko chodzilo Ci o te co ja dzisiaj kupilam tak? Przeszukalam cale opakowanie i nie znalazlam wspolnego z eukanuba :|

Dokładnie o tych Viris. I nie znajdziesz nic wspólnego z Eukanuba bo i nic wspolnego nie mają po za tym,że w Polsce rozprowadza je ta sama firma co Eukanube,czyli firma STOPA z Gdańska :) To wszystko co je łączy.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aha! No to super. To teraz juz wsio rozumiem :) Troche bylam zamotana - te zakupy chyba tak na mnie dzialaly. To super ze sa juz dostepne w sklepach. Powiedz mi co jaki czas dajesz te kosteczki? Kupilas te z przedzialu 10-25 kg?

U mnie te kosztuja 4.5 zl.

Posted

Viris napisał(a):
Aha! No to super. To teraz juz wsio rozumiem :) Troche bylam zamotana - te zakupy chyba tak na mnie dzialaly. To super ze sa juz dostepne w sklepach. Powiedz mi co jaki czas dajesz te kosteczki? Kupilas te z przedzialu 10-25 kg?

U mnie te kosztuja 4.5 zl.

Na początek 3 x w tygodniu.Kupiłam ten sam rozmiar,tylko cena niestety nie taka sama :nonono2:

Posted

[quote name='basiulka22tychy'] :>
"...a ja rosne i rosne ... "

mam pytanko jak z pazurkami obcinac czy nie jesli tak to kiedy ?Jeśli buldożek ma prawidłowo ustawioną stopę i chod dużo po betonie, to sam sobie zdziera pazurki. Natomiast jeśli jest inaczej to treba je obcinać. Do tego trzeba mieć specjalne cążki do obcinania psich pazurków. Trzeba bardzo uważać, aby nienaruszyć rdzenia, bo wtedy łapka boli i krwawi

Posted

[quote name='basiulka22tychy'] :>
"...a ja rosne i rosne ... "

mam pytanko jak z pazurkami obcinac czy nie jesli tak to kiedy ?

Musisz zobaczyć co nie będzie trudne,bo SAFCIA ma jasne pazurki,dokąd sięga naczynko.To co jest dalej możesz obciąć jezeli faktycznie są za długie,wystają sporo za poduszeczki i nie ściera sobie ich sama.

Posted

Dam Ci znac jak bede sie wybierac w Twoje okolice, to Ci kupie taniej :) Na 10 sztukach to juz roznice robi nawet :D

Basiulka - pazurki obcinac, ale jesli nie wiesz jak to idz do weta i popros zeby pokazal. Najlepiej kupic na allegro lub w sklepie zoo cegi do pazurkow. Jak sa jasne pazurki to jest latwiej, bo widac gdzie zaczynaja sie unerwione tkanki. Ale trzeba to bardzo ostroznie robic, i przyzwyczajac psiaka do tego. Np nagradzac ciastkiem lub cos..

Posted

Ja obcinam sama i nie ma problemu, a jak Klaryska ma ochote na duzo biegania to ladnie sobie sama sciera :) Ale cegi kupilam i pilnuje pazurkow. Ponoc szczegolnie trzeba u szczeniakow pilnowac, zeby te czesci unerwione ulegaly skroceniu. Jak pojechalam odebrac Klare to hodowczyni mi pokazala co robic i jak, a wet to potwierdzil przy pierwszej wizycie.

Posted

[quote name='PW']a to nasze chomiki podczas posiłku (teraz mają już 5 miesięcy )

Jakie słodkie!!!! :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: Az mi szczeka opadla ;):jumpie:

Posted

[quote name='Hebulka']Piękne bulwiątka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laola: Prawda, że prześliczne. Mnie też się ogromnie podobająa:multi::multi::multi::multi::multi: