misiaczek Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 CK-KRÓL-ARLEKIN...piękne maluchy :angel: . Quote
Hebulka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Piękne i baaardzo słodziutkie !!!!!!!!!!!!! Quote
Basia&Safi Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 okej niech wam bedzie tu tez bede pisac :) :P Musze sie wam pochwalic Safi ma za soba 2 spacerki wczoraj byl 1 na kilka minutek troche sie bala ale dzis juz u babciu na ogrodku szalala w sniegu jak dzika chyba sie jej spodobala jutro powklejam fotki pozdrawiam ...... aha safi dostala juz prezenty swiateczne sliczne szeleczki zabawki i rozne przysmaki :):):):) Quote
Draczyn Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 basiulka22tychy napisał(a):okej niech wam bedzie przenosze sie na ten topik :) :P Musze sie wam pochwalic Safi ma za soba 2 spacerki wczoraj byl 1 na kilka minutek troche sie bala ale dzis juz u babciu na ogrodku szalala w sniegu jak dzika chyba sie jej spodobala jutro powklejam fotki pozdrawiam ...... aha safi dostala juz prezenty swiateczne sliczne szeleczki zabawki i rozne przysmaki :):):):)To czekamy na piękn fotki, bo mała jest bardzo fotogeniczna, przwdziwa modelka Quote
CK-KRÓL-ARLEKIN Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Witajcie! Poniżej przesyłąm Wam zdjęcia 4,5 tygodniowych pociech Króla Arlekina! Pozdrawiam Monika http://krolarlekin.w.interia.pl Quote
Draczyn Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Prześliczne. Piękne głowy, gruba kość, króciutkie, podziwiać i całować Quote
Lokys Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Troszkę zdjęć mojej czarnej mamby.... Nosferatu dywanik nuda Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 To jest chyba Zula, jeśli dobrze idzę. Ona pewnie w rodowodzie ma na imię Mamba, bo już nie pamiętam. Bardzo ładne fotki. A jak czuje się chudzielec u Twoich przyjaciół? Quote
Lokys Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 tak to moje czarne słońce Zula , w rodowodzie ma Zena , a czarną mambą bywa od czasu do czasu:-D. U Figo wszystko rozwija się wspaniale - tu ich pierwszy post i zdjęcia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19344 Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Przeniosłam Figo tutaj, bo chyba tu jest jego miejsce. Jak on szybko się poprawia. Już wygląda znacznie lepiej, niż na zdjęciu, na tórym go pierwszy raz zobaczyła. Brawo Lokys, znalazłeś mu wspaniały domek. No i moc uznania dla dziewczyn, któe się nim zajęły i wyciągnęły go z tego oświęcimia [quote name='Figo2005'] Quote
ats Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 nie odpalaja mi się zdjęcia Figo - dlaczego? Quote
Lokys Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 one niestety się nie otwierają, ale już niedługo ma być poprawka ! ATS , kiedy ty się nam zabuldożysz , co?:-D Quote
Figo2005 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Witam Dzięki forowiczce o nicku Lulka mamy (żona i ja) wspaniałego pieska. Bardzo dziękujemy! Jeszcze większe podziękowania dla naszych serdecznych znajomych – Kristiny i Przemka, którzy rozkochali nas w buldożkach francuskich i zapoznali nas ze swoją słodką ZULĄ (oczywiście też buldożkiem). A teraz również dzięki nim mamy naszego psiaka. Naprawdę olbrzymie dzięki! Nasz buldożek wabi się FIGO. Jego zdjęcia były już pokazywane na forum przez Lulkę. FIGO to piesek ze schroniska w Gdańsku. Jest w wieku określanym przez weterynarza na około 2-3 lata. Los nie był dla niego łaskawy dopóki nie spotkał na swojej drodze dziewczyn, które zabrały go ze schroniska i przekazały go nam. Naprawdę dziewczyny o złotych sercach. Zresztą uczestnicy forum znają Lulkę. Nasz FIGO nie przeżyłby zimy w schronisku. Jest bardzo wychudzony i na początku nie miał apetytu ale po konsultacji weterynaryjnej wiemy co należy mu podawać do jedzenia. Okazało się, że FIGO uwielbia rozgotowany ryż z kurczakiem. Teraz dobrze je i w ciągu 2-3 m-cy ma przybrać na wadze. Jest to super piesek i mamy nadzieje, że szybko się do nas przyzwyczai. Zakochaliśmy się w FIGO od pierwszego wejrzenia. Ma on na tyle magnetyczne spojrzenie, że nikt nie jest w stanie przejść obojętnie (oczy kota ze Shreka2). Jesteśmy zadowoleni, że piesek już wszystko umie i jest posłuszny, chociaż z charakterkiem. Jest dosyć agresywny w stosunku do innych psów, to pewnie wynik dotychczasowych przeżyć. Pani weterynarz uświadomiła nas, że tak naprawdę o jego psychikę dokładnie będzie można określić za około rok, kiedy wszystko mu się na nowo poukłada. Piesek jest fantastyczny, z każdym dniem ma coraz więcej zaufania do nas. FIGO jest u nas zaledwie parę dni, a my jesteśmy w nim zakochani po uszy – mamy nadzieję, że z wzajemnością. Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Figo2005']Figo, a co to za dziwny post? Quote
Viris Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Czadowe zdjecie :) Pozycja super, szkoda ze troszke nieostre, ale widac i to najwazniejsze ;) Quote
Figo2005 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 to wynik doświadczalnej nauki umieszcznia zdjeć Quote
Figo2005 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 basiulka22tychy - prawdziwa pięknota, w jakim wieku jest piesek?? Quote
Basia&Safi Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Figo Safi ma niecale 3 miesiące :) wiecej Fotek na Zycie z Safi :) pozdrawiam :):):) Quote
ats Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Lokys - planuję zabuldożenie w okolicach kwiecień - maj. Po prostu wtedy oddam juz pracę i będę luźniejsza. Będę mogła poświęcić mojej bulwce tyle czasu ile będzie wymagała. No i Zosia będzie starsza. No i jeszcze nie wrócę do pracy. Widzisz - wszystko przemawia za tym, aby jeszcze trochę, cierpliwie poczekać! Pozdrawiam Cię serdecznie!! Quote
PW Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Draczyn dlaczego dziwny? W końcu każdy może wkleić fotki swojego pupila. Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 PW napisał(a):Draczyn dlaczego dziwny? W końcu każdy może wkleić fotki swojego pupila.PW, poprzednio nie bylo tam żadnego postu, tylko jakiś znaczek , więc spytałam, co to za post dziwny i Figo mi odpowiedział. Kto tu wogóle mówi, , że nie wolno wklejać zdjęć. Czy Ty PW też zaczynasz być przez pv zdalnie sterowana? Skąd te pretensje? Przestaje mi się ta zabawa podobać. Dziwi mnie to wszystko bardzo. Tylko dlatego, że nie podobają mi się fabryki psów, typowe rozmnażalnie, to mam być za każdym moim postem poddawana krytyce? Wybaczcie ,ale to nie fair. Quote
PW Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Bardzo mi przykro Draczyn ale nie wiem o czym mówisz. I chyba Cię nie rozumiem. Sama masz do wszystkich pretensje i dorabiasz sobie jakąś teorię spiskową dziejów. Jakie pw, jakie fabryki psów, jakie rozmnażanie? Wcale się nie dziwie że nowi użytownicy nie chętnie wypowiadaja się tutaj po prześledzeniu forum skoro są taki miło witani :-D Ps. Wystarczyło tylko po ludzku odpowiedzieć że wczesniej nie było żadnego postu, ale Ty wolisz na mnie naskoczyć i troche sobie pouzywac. Prosze bardzo. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Quote
Joss Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 PW, masz przecudnego bulwka (SHRAM) własnie odwiedziłam stronę. Gratulacje!!! Panienka też piękna oczywiscie:) Basiulka, Safi jest cudna...no i biała;) Lokys, Figo fajniusi, ma szczescie ze znalazł SWOICH LUDZI...czy imie podyktowane zamiłowaniem do piłki noznej?;) Quote
Recommended Posts