Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Draczyn napisał(a):
malgosia78 napisał(a):
Joss, śliczne te Twoje kundelki. Zawsze.
Jakie kundelki, to piękne bulgotki

Gosia to pisze nieco z przekorą, bo w istocie moje Miski gdzieniegdzie nazwano 'kundlami':) Wiem że rasowe nie są, ale jakos mi nie lezy jak ktoś toczy wieczne boje z nami, wlascicielami bezmetrykowców.
Absolutnie nie mam na mysli WAS...tu moje 'kundelki' czują się wpsaniale. Za co i ja i one...wielki buziak!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Joss napisał(a):
Draczyn napisał(a):
malgosia78 napisał(a):

Gosia to pisze nieco z przekorą, bo w istocie moje Miski gdzieniegdzie nazwano 'kundlami':) Wiem że rasowe nie są, ale jakos mi nie lezy jak ktoś toczy wieczne boje z nami, wlascicielami bezmetrykowców.
Absolutnie nie mam na mysli WAS...tu moje 'kundelki' czują się wpsaniale. Za co i ja i one...wielki buziak!
A to dla Ciebie Jos facet na dobranoc

Posted

Mam wade wzroku ale...chyba nie az taką:) Gdzie ten facio?:> Swoja droga ja dzis dostalam foto faceta ktory zostal wybrany jakims tam 'NAJ" na calym swiecie...no i powiem Wam, ze hmmm:) Moge wysalc na prv jak są chetne;)

Posted

Joss napisał(a):
Mam wade wzroku ale...chyba nie az taką:) Gdzie ten facio?:> Swoja droga ja dzis dostalam foto faceta ktory zostal wybrany jakims tam 'NAJ" na calym swiecie...no i powiem Wam, ze hmmm:) Moge wysalc na prv jak są chetne;)
A dlaczego na priv, daj go tutaj, jeśli jest nagi, to założ mu jakieś majteczki

Posted

Jak dla mnie to bomba! Ze mozna tu wklejac facetow;) Generalnie za piękny...no ale:D A co z tym Twoim faciem dla mnie na dobranoc Draczyn?:) Czemu jego nie widac?:) Zaraz wkleej tylko go odszukam na poczcie...

Posted

Draczyn napisał(a):
Joss napisał(a):
Draczyn napisał(a):
malgosia78 napisał(a):

A to dla Ciebie Jos facet na dobranoc
Naprawdę Joss nie widzisz tego dupka na dobranoc

Posted

Jak bum cyk cyk!!!! Za pozno na zarty :) Widze napis ze to dla mnie facet na dobranoc i koniec...nie nie ma...krzyzyk i napis 'image':/ moze jutro w pracy go dojrze:) Bo moj komp chroni mnie przed grzesznymi fotamil;) Taka teoryjka...;) Spadam bo ledwo siedze, plery mnie bolą. Do jutra nocny Marku:)
pap

Posted

Joss napisał(a):
Jak bum cyk cyk!!!! Za pozno na zarty :) Widze napis ze to dla mnie facet na dobranoc i koniec...nie nie ma...krzyzyk i napis 'image':/ moze jutro w pracy go dojrze:) Bo moj komp chroni mnie przed grzesznymi fotamil;) Taka teoryjka...;) Spadam bo ledwo siedze, plery mnie bolą. Do jutra nocny Marku:)
pap
Dobranoc - kolorowych snów

Posted

Atletę widzę w pełnej krasie:) Wygląda mi na jakiegoś Spratakusa:) Taki Kirk Douglas za młodu;)
Chciałam jeszcze dodać ze te dwa kluseczki Flower&Forever prześliczne. Imionka tez takie zmyślne:)

Posted

Znów jakieś czary mary - te gify zmieniają się po paru godinach w niezbyt cenzuralny napis i tak już zostaje. Nawet nie wiem czego dotyczy ta reklama i co to za napis????????????//

Posted

Draczyn, nie mam. Tak jak już pisałąm nie mogę się dodzwonić i jedyny kontakt jest przez maila. Wczoraj po raz kolejny profiłam o fotki i nadal ich nie dostałam.

Posted

Draczyn, ale w którym temacie?? W tym co założyłam trwa tylko dyskusja, ale nik chętny się nie zgłosił. Numer, który podałam w ogłoszeniu jest mój(chciałabym wiedzieć do kogo trafi pies) niestety jeszcze nikt nie dzwonił :(