Joss Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Draczyn napisał(a):malgosia78 napisał(a):Joss, śliczne te Twoje kundelki. Zawsze.Jakie kundelki, to piękne bulgotki Gosia to pisze nieco z przekorą, bo w istocie moje Miski gdzieniegdzie nazwano 'kundlami':) Wiem że rasowe nie są, ale jakos mi nie lezy jak ktoś toczy wieczne boje z nami, wlascicielami bezmetrykowców. Absolutnie nie mam na mysli WAS...tu moje 'kundelki' czują się wpsaniale. Za co i ja i one...wielki buziak! Quote
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Joss napisał(a):Draczyn napisał(a):malgosia78 napisał(a):Joss, śliczne te Twoje kundelki. Zawsze.Jakie kundelki, to piękne bulgotki Gosia to pisze nieco z przekorą, bo w istocie moje Miski gdzieniegdzie nazwano 'kundlami':) Wiem że rasowe nie są, ale jakos mi nie lezy jak ktoś toczy wieczne boje z nami, wlascicielami bezmetrykowców. Absolutnie nie mam na mysli WAS...tu moje 'kundelki' czują się wpsaniale. Za co i ja i one...wielki buziak!A to dla Ciebie Jos facet na dobranoc Quote
Joss Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Mam wade wzroku ale...chyba nie az taką:) Gdzie ten facio?:> Swoja droga ja dzis dostalam foto faceta ktory zostal wybrany jakims tam 'NAJ" na calym swiecie...no i powiem Wam, ze hmmm:) Moge wysalc na prv jak są chetne;) Quote
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Joss napisał(a):Mam wade wzroku ale...chyba nie az taką:) Gdzie ten facio?:> Swoja droga ja dzis dostalam foto faceta ktory zostal wybrany jakims tam 'NAJ" na calym swiecie...no i powiem Wam, ze hmmm:) Moge wysalc na prv jak są chetne;)A dlaczego na priv, daj go tutaj, jeśli jest nagi, to założ mu jakieś majteczki Quote
Joss Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Jak dla mnie to bomba! Ze mozna tu wklejac facetow;) Generalnie za piękny...no ale:D A co z tym Twoim faciem dla mnie na dobranoc Draczyn?:) Czemu jego nie widac?:) Zaraz wkleej tylko go odszukam na poczcie... Quote
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Nie rozumiem dlaczego go nie widzisz. a tego swojego wlej tutaj Quote
Joss Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Nie wiem czemu...chochlik jakichs:/ ide spac niepocieszona;) Quote
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Draczyn napisał(a):Joss napisał(a):Draczyn napisał(a):malgosia78 napisał(a):Joss, śliczne te Twoje kundelki. Zawsze.Jakie kundelki, to piękne bulgotki Gosia to pisze nieco z przekorą, bo w istocie moje Miski gdzieniegdzie nazwano 'kundlami':) Wiem że rasowe nie są, ale jakos mi nie lezy jak ktoś toczy wieczne boje z nami, wlascicielami bezmetrykowców. Absolutnie nie mam na mysli WAS...tu moje 'kundelki' czują się wpsaniale. Za co i ja i one...wielki buziak!A to dla Ciebie Jos facet na dobranocNaprawdę Joss nie widzisz tego dupka na dobranoc Quote
Joss Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Jak bum cyk cyk!!!! Za pozno na zarty :) Widze napis ze to dla mnie facet na dobranoc i koniec...nie nie ma...krzyzyk i napis 'image':/ moze jutro w pracy go dojrze:) Bo moj komp chroni mnie przed grzesznymi fotamil;) Taka teoryjka...;) Spadam bo ledwo siedze, plery mnie bolą. Do jutra nocny Marku:) pap Quote
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Joss napisał(a):Jak bum cyk cyk!!!! Za pozno na zarty :) Widze napis ze to dla mnie facet na dobranoc i koniec...nie nie ma...krzyzyk i napis 'image':/ moze jutro w pracy go dojrze:) Bo moj komp chroni mnie przed grzesznymi fotamil;) Taka teoryjka...;) Spadam bo ledwo siedze, plery mnie bolą. Do jutra nocny Marku:) papDobranoc - kolorowych snów Quote
Joss Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Atletę widzę w pełnej krasie:) Wygląda mi na jakiegoś Spratakusa:) Taki Kirk Douglas za młodu;) Chciałam jeszcze dodać ze te dwa kluseczki Flower&Forever prześliczne. Imionka tez takie zmyślne:) Quote
Draczyn Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Znów jakieś czary mary - te gify zmieniają się po paru godinach w niezbyt cenzuralny napis i tak już zostaje. Nawet nie wiem czego dotyczy ta reklama i co to za napis????????????// Quote
Joss Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Zoabczcie jakie cudo:) CO to za maśc, eksperci:)??? Quote
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Wszystkie one teraz nazywają się fachowo płowe, a w realu to taki blady krem Quote
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 ANUTKO czy nie masz jeszcze fotki tej buldożki do adopcji Quote
anutka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Draczyn, nie mam. Tak jak już pisałąm nie mogę się dodzwonić i jedyny kontakt jest przez maila. Wczoraj po raz kolejny profiłam o fotki i nadal ich nie dostałam. Quote
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Tam na psach w potrzebie był już ktoś chętny Quote
anutka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Draczyn, ale w którym temacie?? W tym co założyłam trwa tylko dyskusja, ale nik chętny się nie zgłosił. Numer, który podałam w ogłoszeniu jest mój(chciałabym wiedzieć do kogo trafi pies) niestety jeszcze nikt nie dzwonił :( Quote
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ja nie wiedziałam, że Ty założyła i założyłam drugi i tam prę godzin temu ktoś soie pytal Quote
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Muszę niestety znów z płaczem obciąć paznokcie, bo strasznie gubię litery Quote
Hebulka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Pisz paznokciami,ja doszłam już w tym do wprawy :bigok: Quote
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Hebulka napisał(a):Pisz paznokciami,ja doszłam już w tym do wprawy :bigok:to moż i ja dojdę, bo narazie się ślizgają po klawiaturze i gubie strasznie litery Quote
Draczyn Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 A tu są szczeniaczki z hodowli z Nadarzyna Quote
Recommended Posts