Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Joss - coraz bardziej mi sie podobasz ;)

a tak serio - decyzja podjęta, ale musza byc jeszcze spełnione pewne okolicznosci i warunki...

tymczasem stwierdzam, że tak pięknych szczeniąt jak te tutej przedstawione dawno nie widziałam... Kubus jest chyba reproduktorem doskonałym!!!!!!!!!!!!!

Ale małe buldzie od Rusos też sa urocze... :) :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marzena&pako napisał(a):
Śliczne szczeniaczki ;)
Draczyn te kremowe są sudeńka :angel: i czarniutkie też ale te kremowe mnie urzekły ;)
One nie są kremowe, to tak tylko na zdjęciu wyglda. One są beżowe, a fachowo nazywa się to kolor płowy, a na te czarn mówi się fachowo pręgowane, lub marengo. Ogromnie się cieszę , że Ci się podobają. Byłam tam , aby je zobaczyć. Poza wszystkim są bardzo kochane przez właścicili i dobrze utrzymane

Posted

ats napisał(a):
Joss - coraz bardziej mi sie podobasz ;)

a tak serio - decyzja podjęta, ale musza byc jeszcze spełnione pewne okolicznosci i warunki...

tymczasem stwierdzam, że tak pięknych szczeniąt jak te tutej przedstawione dawno nie widziałam... Kubus jest chyba reproduktorem doskonałym!!!!!!!!!!!!!

Ale małe buldzie od Rusos też sa urocze... :) :)

No to życze rychłego spełnienia tych okoliczności i warunków:) Przyznasz, że jak się patrzy na te maluchy to po porostu chce się je miec:) A potem jak juz sie ma to taki mały brzdąc wyciąga z kazdej depresji:) Moje mnie potrafią w 100% wyleczyc ze smutków:) Pozdrawiam
Trzymajcie sie ciepło!