Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Burbono, no to mam nosa:D
Ja wole winko, zwlaszcza w zimie:)
Hebulka, melduj sie, gdzie bylas jak Ciebie nie bylo?:) Jak tam Twoje szczeniaczki?:) <bo to w koncu topic o szczeniaczkach> a nie o trunkach...hehe

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Hebulka i zno na cały dzionek nas opuścilaś:mad:

:roll: :roll:
Wybaczcie,ale to nie moja wina,Artur spędza ostatnio większość dnia przy kompie..a czemu to zobaczycie niedlugo :razz:

Posted

stellanovaa napisał(a):
Jeszcze chyba to zalezy od wielkości ucha. Mniejsze ucho szybciej, wczesniej staje. Duże wolno - nieraz trzeba pomoc ... podkleić... masować...
Beata
Tak masz rację. Im większe i grubsze ucho , tym wolniej staje. ja nie jestem zwolennikiem podklejania, czy masowania, bo w ten sposob łatwo jest sytuację jeszcze pogorszyć. Nie zdarzyło mi sie jeszcze, aby ucho samo nie stanęło. Nieraz tak jak pisalam należy podawać dodatkowo specjalne preparaty

Posted

Lokys napisał(a):
Pieknie dziękujemy - oczka świecą dla pozoru;) ....to sama słodycz
Słodycz, to swoją drogą. Nie mogę tu wymieniać wszystkich jejzalet, bo miejsca by nie starczyło. Serwer by wysiadł

Posted

Draczyn napisał(a):
Słodycz, to swoją drogą. Nie mogę tu wymieniać wszystkich jejzalet, bo miejsca by nie starczyło. Serwer by wysiadł

Dzięki Draczyn, ja też jestem pewien , że serwer to za mało:lol:.
ATS - wiosna coraz bliżej.....;)

Posted

lapiovra napisał(a):
Piesek śliczny ale wyobrażni w robieniu ujęć trzeba pozazdrościć. Tak trzymać.
mnie szczególnie ujęło zdięcie na czeronym pudełeczku, razem jak wielka pyszna bombonierka.

Posted

Na zdjęciu mój synek Oskarek z FLOWER FOR YOU Król Arlekin
Jeśli wszystko ułoży się zgodnie z planem to KELDA ( to imię domowe) zamieszka w Szwecji!
Za chwilkę ciąg dalszy sesji KELDY ( sesja niestety nie jest tak udana jak FOREVER gdyż dziś KELDA ma niespożytą energię i cięzko jej zrobić nie poruszone zdjęcie!
Monika
Król Arlekin

Posted

[quote name='CK-KRÓL-ARLEKIN']Hmm!!
Myśle że akurat w tym przypadku trzeba mieć odrbinę szczęścia by tak żywiołowemu szczeniaczkowi jakim jest FOREVER zrobić w miare udane ( nie poruszone zdjęcie)!

Pozdrawiam
Monika
http://krolarlekin.w.interia.pl Jak jest z wysyłką szczeniąt do Szwcji? Oni tam chyba mają szczególne wymagania? W jakim wieku musi byc szczenię, bo słyszałam, że do krajów gdzie jest kwarantanna, /a Szwecja chyba do tej pory nie zniosła/ to psiaki musza byc starsze i po badaniach.