Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Draczyn']Rzeczywiście, ale nmi przyjemnośc sprawiłaś, a ni msz więcej fotek. Tam była jeszcze Aniela i Kubuś, może znajdziesz. Dzięki serdeczn

Nie mam ich zdjęć niestety.Znalazłam jeszcze te dwa Lizuni.

Posted

Hebulka napisał(a):
Opole,sierpień 2003 r.
Tak zgadza się. Wtedy Liza wygrała klasę pośrednią. Anielka NSwR i BOB a Kubuś NPwR. To były dobre czasy dla nas. Taka szczęśliwa passa

Posted

[quote name='Draczyn']Tak zgadza się. Wtedy Liza wygrała klasę pośrednią. Anielka NSwR i BOB a Kubuś NPwR. To były dobre czasy dla nas. Taka szczęśliwa passa

Draczyn Liza wygrała wtedy klasę otwartą.Hebe była II,a szły razem.

Posted

[quote name='Hebulka']Draczyn Liza wygrała wtedy klasę otwartą.Hebe była II,a szły razem.Aż muzę sprawdzić, bo przecież Liza ma dopiero i pól roku, ale Ty jeszcze napewno nie masz sklerozy, to lepiej pamietasz

Posted

Draczyn napisał(a):
Aż muzę sprawdzić, bo przecież Liza ma dopiero i pól roku, ale Ty jeszcze napewno nie masz sklerozy, to lepiej pamietasz

Hebe tez była bardzo młodziutka,miałą wtedy 18 miesięcy,pierwszy raz ją wystawiałam w otwartej bo jakoś zle doczytałam i myslałam,ze tylko w otwartej przyznają CWC.Pozniej normlanie chodziła w pośredniej.

Posted

anutka napisał(a):
Dorota, super fotki.
Widzę, że Białystok już zasypało :)

Tak, nareszcie w Bialymstoku spadł śnieg. Do tej pory mieliśmy tylko deszcz i błoto ;-) Ze śniegu bardzo cieszy się mój synek i oczywiście psy ;-)
Pozdrawiam

Posted

Piękne te fotki w śnigu. Widze, że najmłodsza latorośl też szaleje. Już kilka razy chciałam odpowiedzieć, ale to nowe dogo stale się psuje

Posted

Ma ktoś z Wam w planach Opole ?? Ja się ciągle zastanawiam,ale wypadałoby w koncu pojechać z Emiśką,szkoda mi strasznie,że nie z Hebe...no ale trudno się mówi,Hebulek bedzie w roli bodyguarda Emi :grins:
Własnie zobaczyłam obsade sędziowską na klubówke i międzynarodową.
Bf sędziuje Andrzej Kaźmierski (PL), a na między narodowej Krystyna Opara.
Natomiast mopsiki ma E.Junikiewicz a na klubowej Maria Zasada.
Mówi Wam coś to nazwisko ?? Ja pierwsze słyszę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...